hoşgeldin cnm nasılsın..ben kaçırmışım geçmiş olsun nesi var kızlarınınmerhaba kızlarrrrrr
nasılsınız bakalım??
2540 mesaj olmuş hiç okumadım beni kim takımına alır bilgi 66 kilo 1.62 boyu olan çikolatacı gece kalkıp tatlı yiyen iradesiz biriyim yedi yıldır 67 den yalnızca bir ay ayrı kalıyorum banada yardım lütfen bu takım işi nasıl olacak kime katılayım
hoşgeldin cnm nasılsın..ben kaçırmışım geçmiş olsun nesi var kızlarının
cnm takımda yer varmı bilmiyorum ama takım kaptanı karar verir buna..
Gideyimmi beni kimse dikkate almıyor siz tanışmıssınız ben şu metreye nasıl sahip olacağım beni de alııııııın takıma :2:
tutku özel mesajım geldimi
tutku tamammı.. azeri senin yokmu f ekleyim elim deymişken
hoşgeldin cnm nasılsın..ben kaçırmışım geçmiş olsun nesi var kızlarının
cnm takımda yer varmı bilmiyorum ama takım kaptanı karar verir buna..
http://www.kadinlarkulubu.com/yores...ekleri-paylasim-platformu-2.html#post18420523
arkadaşlar diyet yaparken ne yesek dedine son vermek için pratik tariflerimizi bu sitede paylaşıyoruz sizlerde buyrun..
Sagol canim.Oglum 10 yasinda valla gec kaldik sünnet törenini yapmaya.Bir türlü nasip olmamisti.3-4 sene önce kestirmistik düsün yani.
canım benim kızlar ikisi birder su çiçeği çıkardılar
teşekkür ederim şimdi iyiler....
tutku tamammı.. azeri senin yokmu f ekleyim elim deymişken
Teşekkür ederim
demi ya cocuklar hep anneyle olmak istiyorlar bebegin bakicisimi bakacak o zaman egeye kim bakacak sen calisirken:26:
Kizlar dün ayirttigim elbisemi son anda fotosunu cekmek aklima geldi,yarim cektim gerci.Uzun bir elbise.Bir bakip fikir verseniz.
Acik elbise alip üzerine bolero giymek istemedim.Direkt böyle kapali buldum.Fotonun üzerine tiklayin büyüsün
Eki Görüntüle 169403
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?