Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

SPOR ÇETELESİ 3.HAFTA

Ausencia 0+10+15+0+20=45
saydin78 0+0+0+20=20
Ahu060812 20+10+15+0+20=65
Sekercikiz 10+0+15+0=25
Nare83 0+0+0+0
kelebekolacam 15+10+10+15+15+15=80
@roxen230310+0+10+5+10=35
Antepia27 10+10+10+10+10+10=60
mimu88 0+0+15+20=35
@DelyDoly15+10+15+15+10=65
ErSeSi 0+0+0+0
@Sherrysherrylady10+10+10+10=40
ada81 0+0+15+15+10=40

Veeee 1. 80 puanla kelebek olacam
2.65 puanla bendeniz&Dely
3.60 puanla fatmanurkaya
4.45 puanla Ausencia
5.40 puanla Ada&shery
6.35 puanla Mimu
7.25 puanla şekercikız
8.20 puanla saydın
9.0 puanla masum & ersesi
Doktorcum çok çok tebrik ediyorum umarım bu performans kilonada yansıyacak
Masum haftaya yüksek katlara bekliyorum seni

Burası diyet topigi olduğu için yazdığım makul diye dusunuyorum

Icimizde bir spor gurusu varmista haberimiz yokmus.masallah kiz sana..

Her hafta diyorum ama olmuyor
İnş artık sürekli yapicam cnm cumartesi den başlarım

Canım masallah sporuna

Gel gelll kapanış pointlerine gelll var mı eksiği olan Antepia27 ablam zaten yapar peşin peşin vereyim puanını

Aynen canım oğlym ayağımda yeni uyudu şimdi lesli ablamla buluşma vakti

Hatirladigim kadariyla yanlissa kaptan duzeltsin puf menu yazmayayim ben artik gibi bisey yazmisti nasil olsa kötü diye austa sen yazmaya devam demis ve kızlar voroya yorum yazin diyerek destek vermisti. Yiyecegi miktar daha cok aslinda takimda olunca az yiyor ve veriyor kilo geldiginden bu yana 5 kilo vermistir enaz..onun diyetide böyle demek ki.

Vero'nun yediklerini yazmasında bir sakınca görmüyorum ben .

Listede değil .

Bu şekilde yiyerek asla listeye giremeyeceğini de biliyor.

Bence onun yazdıklarını okumayabilirsin masumm . Ya da göz ardı et butonu var , toptan çözüm

Vay vaaaay vaaay doktoruma bak hele

Bende bu atağı yapmasam sekerci kızla son sıraları paylaşacakmışım

Doktorummm tebrik ederimmm ay haftaya sporda dereceye girmem lazım. Şu an da kaptanımın yerinde gözüm var :)

Yerden yere vurun yediklerini yazmıştım , hatırlıyorum .

Ben ara ara yapıyorum , kendi kilomun onu geçtiğini söyleyerek nispette yapıyorum hatta

Bak yeri gelmişken yine yapayım :))) 65 oldum vero ...el salla

Vero alınsa ok de , sen niye bu kadar alindin anlamadım beni şahsen demolize ediyor böyle menüler ben fikrimi söyledim yazar yazmaz kendi bilir ben diyeceğimi KİRİCİ OLMADAN dedim düşüncemi dile getirdim veronunda anlayacağını düşünüyorum hatta burdaki arkadaşlardan belki benimle aynı disuncede kim bilir.

Veronun menüsüne nasıl yorum yap az onuda anlamadım da neyse.

Ek olarak Antepia27 ablacım Azmi'ne ve iradene hayran kaldım. Her gece yapıyorsun Leslieni maşallah. İnşallah 69 ları görürsün ablacım instagram ya da Facebook kullanıyorsan 40 kilo veren Ece'yi takip etmelisin yaptıklarını yapmak açısından değil değişimi görmen açısından.

Canım ellerine sağlık derece yapan arkadaş larıda Kutlarım
Ayrıca senide Kutlarım canım kızın kendin yaşadığı nız olumsuzluklara rağmen süpersin maşallah canım demekki gelecek hafta bebiş ve sen iyileş ince 1.vermezsin büyük bi ihtimal le
Canım cuma günü 1.ayım tamaölanıyor 2+2 lesli yapsammı ne dersin bi sabah bi akşam önümüzdeki ayıda o sistemle götüreyim
Sonra Rabbim nadip eferse ondan sonraki ay baharda gelir 100Altına düşersem spor salonuna yazılayım diyorum

Abla senin küçük oğlan mi var
Ben hepsi büyük saniyordum

Evet canım Rabbimin bana 40.yaş hediyem 5yasında menopoz a girdim sandım meğersem hamileymişim

Biz fatmaya açacağız hesap , ecenin esamesi okunmayacak .

İnsin bir 80 küsürlere .... 50kiloverenfatma tag i rekorlar kıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…