Uuuu teklif büyük yerden, boynumuz kıldan ince alırım anahtarını kaptanım
Canım ellerine sağlık derece yapan arkadaş larıda Kutlarım
Ayrıca senide Kutlarım canım kızın kendin yaşadığı nız olumsuzluklara rağmen süpersin maşallah canım demekki gelecek hafta bebiş ve sen iyileş ince 1.vermezsin büyük bi ihtimal le
Canım cuma günü 1.ayım tamaölanıyor 2+2 lesli yapsammı ne dersin bi sabah bi akşam önümüzdeki ayıda o sistemle götüreyim
Sonra Rabbim nadip eferse ondan sonraki ay baharda gelir 100Altına düşersem spor salonuna yazılayım diyorum
Evet canım Rabbimin bana 40.yaş hediyem 5yasında menopoz a girdim sandım meğersem hamileymişim
Kız sıkıştır bi kenara .
Olmaz mı ?
Hol mol Allah ne verdiyse :)
Benim hedef 100 point
ablacım nasıl istersen artır da nasıl artırırısan farketmez belki sporun başına iki kere geçmek zor gelecek ozaman bi seferde 3 mil yap ben zaten senden artık bekliyodumCanım ellerine sağlık derece yapan arkadaş larıda Kutlarım
Ayrıca senide Kutlarım canım kızın kendin yaşadığı nız olumsuzluklara rağmen süpersin maşallah canım demekki gelecek hafta bebiş ve sen iyileş ince 1.vermezsin büyük bi ihtimal le
Canım cuma günü 1.ayım tamaölanıyor 2+2 lesli yapsammı ne dersin bi sabah bi akşam önümüzdeki ayıda o sistemle götüreyim
Sonra Rabbim nadip eferse ondan sonraki ay baharda gelir 100Altına düşersem spor salonuna yazılayım diyorum
Evet canım Rabbimin bana 40.yaş hediyem 5yasında menopoz a girdim sandım meğersem hamileymişim
Selam cnm bak aynı kaynanadan bendede var bide iki gorumce ekstradan hergün kilolarımı laf söyler bende başladım 8.5 kilo gitti ama hiç belli olmuyomus bende nasıl diyet yapiyomusumda veremiyomusum milleti kandiriyomusum diyetteyim diyerek neyse lafı çok uzattım yanlız değilsin cnm hepimizde var yani kayinvalideler sen basen için ilk iş karbonhidrati kesiceksin kordon bel ve basen de birikiyor sporda yavaş yavaş artir yürüyüş birebir basen için takım kurallarını kaptanımız sana anlatir cnmİyi akşamlar,
Valla doğru yerde miyim bilmiyorum. Gruba yeni katılımcı alınıyor mu onu da bilmiyorum. Aslında hicbir fikrim yok ben sadece zayıflamak istiyorum. 3 ay evvel evlenmeden önce 59 kiloydum. 3 ay da öküz gibi yiyen kocama uydum çok lazım gibi ve 65 oldum. Boyum 1.64 bu arada. Mekik çekmeye, koşu bandında yürümeye, egzersiz yapmaya squarta falan başladım dün. Hani 3 ay da 65 e çıktın 1 yılda su aygırı olursun dedim kendime. Ekmeği kesmeye çalışıyorum. Tatlıyı tümden kestim. Bol su içmeye gayret ediyorum. Başka ne yapmalıyım? Benim basen, kalça bölgem kalın. Hatta afedersiniz kaynanam kaç kez yüzüme karşı 3 ay içinde bana koca g.tlü dedi sırf şunun için dahi azim doluyum. Üstelik kocam da oradaydı o günden beri beni kırmak pahasına anasının dediği sözü söyleyip duruyor ve ben kilolarımı verip onlara göstermek istiyorum rezil düşüncelerinin getirdiği sonucu. Lütfen bana yardımcı olun motivasyona ihtiyacım var ve bir de nasıl bir diyet yapmalıyım? Sporu evde yapabilrim ne kadar yürümeliyim? Egzersiz ne kadar olmalı?
Masumcum 3,5 yıldır buradayım ve asla polemiğe girmedim girmem de..ben diyeceğimi dedim.burada yıllardır tanıdığım birisine kayıtsız kalamam..Yasemin'e kalmadığım gibi..ahuya da fatmanurada fatmayada aebenimede yazılana kayıtsız kalmam..bu alınmak değil arkadaşının yanında olmaktır.,eğer takımda rahatsız olanlar varsa pufun menüleri ile ilgili açık oylama yaparsınız olay çözülür..ben konuyu burada kendi adıma kapatıyorum..iyi geceler..Vero alınsa ok de , sen niye bu kadar alindin anlamadım beni şahsen demolize ediyor böyle menüler ben fikrimi söyledim yazar yazmaz kendi bilir ben diyeceğimi KİRİCİ OLMADAN dedim düşüncemi dile getirdim veronunda anlayacağını düşünüyorum hatta burdaki arkadaşlardan belki benimle aynı disuncede kim bilir.
Veronun menüsüne nasıl yorum yap az onuda anlamadım da neyse.
Ek olarakAntepia27 ablacım Azmi'ne ve iradene hayran kaldım. Her gece yapıyorsun Leslieni maşallah. İnşallah 69 ları görürsün ablacım instagram ya da Facebook kullanıyorsan 40 kilo veren Ece'yi takip etmelisin yaptıklarını yapmak açısından değil değişimi görmen açısından.
Biz fatmaya açacağız hesap , ecenin esamesi okunmayacak .
İnsin bir 80 küsürlere .... 50kiloverenfatma tag i rekorlar kıracak
Ayyy ne guzel
Allah uzun ömürler versin ablacim
100 puan mı ben koşmaya başlıyorum o zaman kapıyı açık tut kocaeli ye kadar gelirim
Kaptanım ben varım mezuniyetini bende sporda seni geçmemle kutlarım
Ayy ağlamak istiyorum iyi bişeyde 1.oldum.SPOR ÇETELESİ 3.HAFTA
Ausencia 0+10+15+0+20=45
@saydin78 0+0+0+20=20
Ahu060812 20+10+15+0+20=65
Sekercikiz 10+0+15+0=25
Nare83 0+0+0+0
kelebekolacam 15+10+10+15+15+15=80
@roxen230310+0+10+5+10=35
Antepia27 10+10+10+10+10+10=60
mimu88 0+0+15+20=35
@DelyDoly15+10+15+15+10=65
@ErSeSi 0+0+0+0
Kedibochi 10+10+10+10=40
ada81 0+0+15+15+10=40
Veeee 1. 80 puanla kelebek olacam
2.65 puanla bendeniz&Dely
3.60 puanla fatmanurkaya
4.45 puanla Ausencia
5.40 puanla Ada&shery
6.35 puanla Mimu
7.25 puanla şekercikız
8.20 puanla saydın
9.0 puanla masum & ersesi
Doktorcum çok çok tebrik ediyorum umarım bu performans kilonada yansıyacak
Masum haftaya yüksek katlara bekliyorum seni
Yok kaptanım ya 4 te yedim yemeğimi hicte acıkmadım arayıda 7 de yaptım şu an o kadar şişim ki patlıycam reglim bir hafta önce bitti ama benim şişlik gitmedi bu hafta anlamadım ben bu isi
Good roxen good .
Tartı ne dedi sana bi kulağıma desene
Oyyyy oyyyy spora gel ... Nazarlara gelme .
Menüde şahane canım .
Aynen canım .
O yaşlar hep , kilolu olma psikolojisi ile geçti.
Ki ben cidden kendine her daim güvenen bir kadınım ama o gardolabın karşısına dikilip , bu olmaz bu olmaz bu olmaaaz diye delirmelerim ...
Tam da ya bulgur ya patates bari ikisinden biri olaydı diyecektim .
Bu arada 1,5 kk peynir değil mi 0 ? 15 değil
Ya gül gibi menü ... evet öğle yok ara gibi ama kahvaltı geç diye .
İn aşağıya eti puff . Harbiden puf yani
Hiç olmamış orda o.
Extra spor şart . 20 dk spor cezan var , yatana kadar zıplar mısın hoplar mısın sen seç
Hmmm akşam yok bunu sevmedi aus .
Ya acıkırsan şimdi
Hay Allah yumurta haşlama makinesi mi ???
Kız bak benim makinem bu , akmaz kokmaz kaybolmaz , sütlük cezve
Eki Görüntüle 1934482
Merhabalar ...
Kilo vermek istiyorsan doğru yerdesin .
Buradaki takımlar Cumadan Cumaya tartılan ve toplamda en çok kilo veren takımın 1.olduğu yarışma içindeler .
Bu yarış içinde listeler var .
7.takım olarak bizim listemiz dolu .
Listeye girmeden devam etmekte mümkün olduğu gibi , dilersen de (listede olmak istersen)
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1082
Bu linke tıpkı bize yazdığın gibi katılım için yazıyorsun , katılımcı alan takımlardan çok kısa sürede dönüş mesajı geliyor .
Bu işin yarışma kısmı :)
Ama yazdıklarına yorum yapmadan geçmeyeyim .
Lütfen kayınvalidenin her ne olursa olsun sana o şekilde hitabına izin verme .
Eşlerin birbirine söylemesi bile bence çok saygısızca ama hadi diyelim eş .
Ama kayınvalide asla .
Ve lütfen kilolarını kendin için verÇok değil zaten 4-5 kilo gelmiş , çok kısa sürede gider.
Karbonhidrat kes , protein ve salata yoğurt ağırlıklı beslen , yapabiliyorsan sporla destekle ..oldu bitti .
ablacım nasıl istersen artır da nasıl artırırısan farketmez belki sporun başına iki kere geçmek zor gelecek ozaman bi seferde 3 mil yap ben zaten senden artık bekliyodum
Aa benimkide 11-12 arası ohh missDoktorumun eşi kesin tuttu fırlattı teli de...
Benim ki yok 10-11 halı saha da
Bak çok pis hırslıyımdır , sağ gösterir sol vururum ...100 derim 150 kaparım
Gazan mübarek ola mimu .
Kazanan kaybedene ceza verecek ona göre
Bende soyle düşünüyorum acikcasi kim ne yerse yesin beni etkilemiyor ...yani kimsenin menüsü benim motivasyonumu etkilemiyor...ornek aldim menulere bakiyorum fikir ediniyorum...Benim de şahsi fikrim bizi rahatsız eden şeyleri olumsuzlukları ilgili bi kaptanimiz var zaten ona mi soylesek.ona çok ta yüklemekten korkarım ama makul bi çözüm bulacağına gerekirse oylayacagina eminim.biz direk kişiyi hedef aldığımızda illaki gerginlik oluyor.
spor sıralamasında dereceye girenleri çok çok tebrik ediyorum.
Süpersiniz kızlarkelebekolacam Antepia27 Ahu060812 ve son attığı deparla üst sıralara yükselmeyi başaran Ausencia
ve tembellik etmeyip totoları kaldıran listedeki tüm arkadaşlar
devam devam kaslarrr gelsinyağlarımız gitsin pıt, pıt
ilk haftada ben de fena bir performans göstermedim galiba
Ayy ağlamak istiyorum iyi bişeyde 1.oldum.
Aa benimkide 11-12 arası ohh miss
Okeeey kaptanım haftaya çarşamba akşamı aynı saatte burada
Ben çok büyük oynadım galiba
Ausencia kaptanım şey editörüm tebrikler yeşiller yakışmış
..
Beni mezun etmeden sakın gitmeeeee
Benim de şahsi fikrim bizi rahatsız eden şeyleri olumsuzlukları ilgili bi kaptanimiz var zaten ona mi soylesek.ona çok ta yüklemekten korkarım ama makul bi çözüm bulacağına gerekirse oylayacagina eminim.biz direk kişiyi hedef aldığımızda illaki gerginlik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?