Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ne guzel
Allah uzun ömürler versin ablacim

ablacım nasıl istersen artır da nasıl artırırısan farketmez belki sporun başına iki kere geçmek zor gelecek ozaman bi seferde 3 mil yap ben zaten senden artık bekliyodum

Selam cnm bak aynı kaynanadan bendede var bide iki gorumce ekstradan hergün kilolarımı laf söyler bende başladım 8.5 kilo gitti ama hiç belli olmuyomus bende nasıl diyet yapiyomusumda veremiyomusum milleti kandiriyomusum diyetteyim diyerek neyse lafı çok uzattım yanlız değilsin cnm hepimizde var yani kayinvalideler sen basen için ilk iş karbonhidrati kesiceksin kordon bel ve basen de birikiyor sporda yavaş yavaş artir yürüyüş birebir basen için takım kurallarını kaptanımız sana anlatir cnm

Masumcum 3,5 yıldır buradayım ve asla polemiğe girmedim girmem de..ben diyeceğimi dedim.burada yıllardır tanıdığım birisine kayıtsız kalamam..Yasemin'e kalmadığım gibi..ahuya da fatmanurada fatmayada aebenimede yazılana kayıtsız kalmam..bu alınmak değil arkadaşının yanında olmaktır.,eğer takımda rahatsız olanlar varsa pufun menüleri ile ilgili açık oylama yaparsınız olay çözülür..ben konuyu burada kendi adıma kapatıyorum..iyi geceler..

Ara ara instagram da bakıyorum canım gerçekten çok değişmiş

Biz fatmaya açacağız hesap , ecenin esamesi okunmayacak .

İnsin bir 80 küsürlere .... 50kiloverenfatma tag i rekorlar kıracak

Ayyy kaptanım insallah güveniniz boşa çıkmayacak

Ayyy ne guzel
Allah uzun ömürler versin ablacim

Aminn canım Rabbim hepimizin kuzularını korusun

100 puan mı ben koşmaya başlıyorum o zaman kapıyı açık tut kocaeli ye kadar gelirim

Kaptanım ben varım mezuniyetini bende sporda seni geçmemle kutlarım

Bak çok pis hırslıyımdır , sağ gösterir sol vururum ...100 derim 150 kaparım

Gazan mübarek ola mimu .

Kazanan kaybedene ceza verecek ona göre

spor sıralamasında dereceye girenleri çok çok tebrik ediyorum.
Süpersiniz kızlar kelebekolacam Antepia27 Ahu060812 ve son attığı deparla üst sıralara yükselmeyi başaran Ausencia
ve tembellik etmeyip totoları kaldıran listedeki tüm arkadaşlar
devam devam kaslarrr gelsin yağlarımız gitsin pıt, pıt
ilk haftada ben de fena bir performans göstermedim galiba

Ayy ağlamak istiyorum iyi bişeyde 1.oldum.

Yok kaptanım ya 4 te yedim yemeğimi hicte acıkmadım arayıda 7 de yaptım şu an o kadar şişim ki patlıycam reglim bir hafta önce bitti ama benim şişlik gitmedi bu hafta anlamadım ben bu isi

ablacım nasıl istersen artır da nasıl artırırısan farketmez belki sporun başına iki kere geçmek zor gelecek ozaman bi seferde 3 mil yap ben zaten senden artık bekliyodum

Olabilir canım 3mili belki bir anda yapmak zormu olurki cumartesi veya cuma bi deniyeyi hangisi bana uyacak bir karar verio 1ay devam ettirmem lazım

Benim de şahsi fikrim bizi rahatsız eden şeyleri olumsuzlukları ilgili bi kaptanimiz var zaten ona mi soylesek.ona çok ta yüklemekten korkarım ama makul bi çözüm bulacağına gerekirse oylayacagina eminim.biz direk kişiyi hedef aldığımızda illaki gerginlik oluyor.

Bende soyle düşünüyorum acikcasi kim ne yerse yesin beni etkilemiyor ...yani kimsenin menüsü benim motivasyonumu etkilemiyor...ornek aldim menulere bakiyorum fikir ediniyorum...

Ben soyle dusunuyorum herkesin kilosu farkli, uyanma saati farkli , harcadigi enerji farkli , yaptigi spor farkli boyle bakilmali yediklere...bu benim fikrim...

Aynen canım senden de ilk 3 bekliyorum haftaya ... Ben 1. mimu2. sen 3.

Ayy ağlamak istiyorum iyi bişeyde 1.oldum.

Aa benimkide 11-12 arası ohh miss

Benim ki geldi :))

Okeeey kaptanım haftaya çarşamba akşamı aynı saatte burada

Ben çok büyük oynadım galiba

Ausencia kaptanım şey editörüm tebrikler yeşiller yakışmış
..
Beni mezun etmeden sakın gitmeeeee

Gitmem , seni de götürürüm gittiğim yere

Hay aklınla bin yaşa.

Özel mesajla her daim sorunlara , sorulara açığım .

Takıma yansıtmama konusunda hem fikirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…