Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hmmmm , bende diyorum ki takımın kulakları neden çın çın çınlıyor

Hadi güzeller , göreyim sizi bu hafta .

Her ne kadar malum yeni yıl cozutması yaşansa da ( hani cipsler , lahmacunlar falan ) ...

Bu hafta her şey tıpkı geçen hafta gibi çok güzel olacak

Biz 7. takımız .

Kendimizi en iyi bilen , neyi nasıl telafi edeceğini çözmüş bir takım.

Yüzümüzü kara çıkarmayacak sonuçlar gelecek eminim bu haftada

Sherrycim sen top 10 listesine 5.sıradan giren popçumsun benim artırarak devam edelim farkı görelim

Davina kuzummmmmmmmm ben seni çok özledim ama kiii

Haftaya izin süren resmi olarak doluyor , tabii ki dilersen uzatabilirsin ama bence artık geeel .

Bak Tülay eve dön' e bağlayacağım ha
Ah canım ablam :) ttülaaaaaaayyyyy
Uzatmak istemiyorum izni. yılbası sonrası sendromu diye bir şey varsa ( yoksada artık var) :) ben ona yakalandım galiba. İnanılmaz moralim bozuk ruh gibi dolaşıyorum. Niye bilmiyorum hüngür hüngür aglayasım var bir kaç gündür kaçamak yapıyorum düşünmeden resmen ve canım öyle çok istemediği halde! Bu haftayıda sağ salim bitireyim geleceğim inşallah. İşlerin yogunlugu devam ediyor bu hafta karıştı işyerinde ortalık ondanda canım sıkkın.
Bende seni ve burayı çok özlediiiiimmmm

Ahum ile menden derece kalırsa aranızda yerleşirsiniz

Eline emeğine sağlık cnm tebrikler kelebekcim

Bak hele biri bana lafımi attı sen görürsün haftaya sekerim ben nasıl spor yapıyorum hih

Ofiste kilo almak için diyetisyene giden kız var..adaletin bu mu dünyaaaa diyesim var neyse ki diğer kızda diyet potansiyeli gördüm gaza getirdim kızı 2 gündür beraber diyete başladık..yulaf ezmesi aldım dün bu öğlen yedirdim kıza

Persembe kutsal maydanoz ve dereotu gunu

Anam günaha girmedim dimi

Sen yine bir tövbe de bacım

Allahım çocukların yaş sendromu bitmez ya , çok ağlar 2 yaş sendromu , aksileşir 5 yaş sendromu ...

Sizinde öyle ha .

Az pozitif bakın yavrum şu hayata . Geçip gidiyor yıllar tülaaaay ay pardon davi

Ve bekliyorum canım . En kısa zamanda

Ahum ile menden derece kalırsa aranızda yerleşirsiniz

Şunlara bak ya bu haftanın birincisini haftaya ilk 3 e yer bile vermiyorlar kızlarrrrrr. Kimse olmadı diye bana kalmadi azim istikrar ve sabırla aldım onu ben

Bak hele biri bana lafımi attı sen görürsün haftaya sekerim ben nasıl spor yapıyorum hih

woooooowuuuuu bu hafta spor pek yaman geçecek anlaşıldı

Ayyy yulaf ezmesi alacaktım bugün unuttum iyi ki hatırlattın

İyi olmuş , iş yerinde diyet iki üç kişi daha güzel ilerler.

Valla iyi oldu bana diyet ekürim oldu anneside evlenecek diye zorluyor diyete..diyet ekmek aldım yarın öğlen tost yiyeceğiz dedim yazık hiç karşı çıkmıyor.,

Off çok uykum geldi...iyi uykular güzel bir güne uyanalım inşallah..

Valla iyi oldu bana diyet ekürim oldu anneside evlenecek diye zorluyor diyete..diyet ekmek aldım yarın öğlen tost yiyeceğiz dedim yazık hiç karşı çıkmıyor.,

Ohhh ne güzel .

Sen onu iyi bir ele alırsın day , arada sende vermiş olursun işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…