Ana anahtar yok nereye koydu bu fatmanur abla yaaaa tüh neyse iyi kitlemiş mi bakayım hah tamda olmuş hadi bakalım deli dükkan sana emanet
Menu yazmiyim. . Yazmamayi ben de biliorum canım sağol . Eksik olma . GeCé gece uyutmicaksin beni . .Veroooo ya kendi adıma söylüyorum.
Rica etsem menu yazma lütfen ne zamandır diycem diycem olmuyor
Diyet yapınca yazarsın oki
Ben sadece mesajini kopyalayip duygularima tercüman olduğunu bildirmek isterim. Bu mesajin üstüne yazılacak hiç bişi yok. . Beni bilen biliyor.Arkadaslarvorones buraya yazma gerekliligi hissetmese belki daha cok yiyecek belki bu yedikleri bile yetmiyordur ona. Gecen sene boyle yiyerek mezun oldu bu kız takımdan..o zaman sadece bisiklet sürüyordu spor olarak..etipuf adini koyduk ona pufum diyoruz bazen. Ki o puflari almiyor eskisi gibi belki takim sayesinde..polemik yaratmak degil niyetim elbette.. Nare83 yazdigin mesaj beni üzdü..voronesin adini görünce okumazsin olur biter bu sekilde bir mesaj kırıcı olmuş..
Nare83 herkesin mizacı farklı elbet, ama biraz ani çıkışların oluyor sanırım geçen gün Habinar şimdi vorones e karşı böyle bi tutuma girdin yanlış anlama ben kimseyi yakından tanımıyorum sadece görünce bi şey söylemek istedim bu bir savunma değil nacizane görüşüm biraz daha makul ve hoşgörülü olalım hepimizin hataları var ve olacak da, vorones de burada diğer menülerin yanında kendi menülerini yazmaya utanıyor bence, o yüzden kendisi de yazmayayım bi daha dedi ancak buraya yazmak onu yemek konusunda frenliyordur eminim. O yüzden yazsın, biz de onu teşvik edelim menülerimizle takım içinde bireysel olarak değil de takım ruhuyla hareket edelim bütünsel bakalım bu işe lütfen
Günaaaqaydınnnn Wcdaşım :)Günaydın kalktım yine karanlık poffff
Neyse aus gelmeden ponponları alıp kendime geleyim nasılsa elime tutusturcak gelince
Gunaydin
Teşekkürler saadetim çöl dikkatli ilgili bi arkadasmissin. Aynen ben daha önceki gün menü yazarken. Yarıda bırakıp nefretlik menü mu yazmadım. Ertesi gün yani duk yazdım neden acaba.. yazmadan daha beter sapitiyorum. Çok kırıldım niyeyse çok etkileniyorm burdan bu takımdan .Nare83 herkesin mizacı farklı elbet, ama biraz ani çıkışların oluyor sanırım geçen gün Habinar şimdi vorones e karşı böyle bi tutuma girdin yanlış anlama ben kimseyi yakından tanımıyorum sadece görünce bi şey söylemek istedim bu bir savunma değil nacizane görüşüm biraz daha makul ve hoşgörülü olalım hepimizin hataları var ve olacak da, vorones de burada diğer menülerin yanında kendi menülerini yazmaya utanıyor bence, o yüzden kendisi de yazmayayım bi daha dedi ancak buraya yazmak onu yemek konusunda frenliyordur eminim. O yüzden yazsın, biz de onu teşvik edelim menülerimizle takım içinde bireysel olarak değil de takım ruhuyla hareket edelim bütünsel bakalım bu işe lütfen
Teşekkürler saadetim çöl dikkatli ilgili bi arkadasmissin. Aynen ben daha önceki gün menü yazarken. Yarıda bırakıp nefretlik menü mu yazmadım. Ertesi gün yani duk yazdım neden acaba.. yazmadan daha beter sapitiyorum. Çok kırıldım niyeyse çok etkileniyorm burdan bu takımdan .
Ben geçen sene her hafta 1000 gr verip takıma gireecegimi sandığım hafta menülerin kötü seni almiyoruz dediklerinde evde hıçkıra hickira cocuklàr gibi aglamistim.
Dün de çok kötü bi gece yaşadım. Salakligim şu ki aklımdan cikmadi hem eşime hem bebeme yansıttım.yasom7272 aeben ablamsiz anlasilamadim takımda @Daydream15 sağolsun beni anlıyor. Ben yazdgm menülerde ibretlik ve pismanlikla yaziyorum öyle milletin canını cektirecek de bişi yazmadım ki .
Günaydın günaydın günaydın
Gunaydin
Hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?