Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben sadece mesajini kopyalayip duygularima tercüman olduğunu bildirmek isterim. Bu mesajin üstüne yazılacak hiç bişi yok. . Beni bilen biliyor.

Nare83 herkesin mizacı farklı elbet, ama biraz ani çıkışların oluyor sanırım geçen gün Habinar şimdi vorones e karşı böyle bi tutuma girdin yanlış anlama ben kimseyi yakından tanımıyorum sadece görünce bi şey söylemek istedim bu bir savunma değil nacizane görüşüm biraz daha makul ve hoşgörülü olalım hepimizin hataları var ve olacak da, vorones de burada diğer menülerin yanında kendi menülerini yazmaya utanıyor bence, o yüzden kendisi de yazmayayım bi daha dedi ancak buraya yazmak onu yemek konusunda frenliyordur eminim. O yüzden yazsın, biz de onu teşvik edelim menülerimizle takım içinde bireysel olarak değil de takım ruhuyla hareket edelim bütünsel bakalım bu işe lütfen

Günaydın saadet geçmişi okumani tavsiye ediyorum pazar günü akşamı

Teşekkürler saadetim çöl dikkatli ilgili bi arkadasmissin. Aynen ben daha önceki gün menü yazarken. Yarıda bırakıp nefretlik menü mu yazmadım. Ertesi gün yani duk yazdım neden acaba.. yazmadan daha beter sapitiyorum. Çok kırıldım niyeyse çok etkileniyorm burdan bu takımdan .
Ben geçen sene her hafta 1000 gr verip takıma gireecegimi sandığım hafta menülerin kötü seni almiyoruz dediklerinde evde hıçkıra hickira cocuklàr gibi aglamistim.
Dün de çok kötü bi gece yaşadım. Salakligim şu ki aklımdan cikmadi hem eşime hem bebeme yansıttım. yasom7272 aeben ablamsiz anlasilamadim takımda @Daydream15 sağolsun beni anlıyor. Ben yazdgm menülerde ibretlik ve pismanlikla yaziyorum öyle milletin canını cektirecek de bişi yazmadım ki .

Ayy günaydın canım

Canım kaptanım ız konuyla ilgilendi
Niye kendine bu kadar yüklendin
Buradan gerçekten Mende çok etkileniyorum
Kendinede bebişede iyi bak
Şuanda bebek iş evde anne veya kv
Bu şartlarda bile birşeylet yapmak için çırpınıyorsun
Ve azdan çoktan veriyosun
Benimde daha gençken pasta börek vs yesem fakat diyet modunda olup çok az dikkatke verirdim ozananda bu diyetisyen ene giderdim kontrolume yakın dikkat eder diğer günler yerdim buna rağmen 18kilo vermiştim yıllar önce fakat yaş ilerleyince öyle denedim yiyerek veremedim küçük bi kaçamağı bile düzeltmek 2günüme falan mal oldu
İyi günler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…