Günaydın kalktım yine karanlık poffff
Neyse aus gelmeden ponponları alıp kendime geleyim nasılsa elime tutusturcak gelince
Ay bunu görünce ne güldümmmmm
Aynı ruh haliyetiyle kalktım ve aynı duygularla kederimi yutkunum şımarıklığa vurayımda kendime geleyim dedim, ama içimdengeliyor
Kaptanım yarın sabah menim diyetisyen günüm sabah aç karnına gidicem belki insülin direnci m için tahlil gerekir
O saat menim wc sorunum olup uyanır uyanmaz kilo bildirimi yapmıym diyetisyen den dönünce inşallah tartılır bikdiririm biraz geç olacak haber veriym 12den önce yapmaya çalışırım bildirimimi
Ausencia
Yakında abla listede yer var mı diyeceksin korkarım
Sporda mı yok ?
Henüz kendimi listeye hazır hissetmiyorum
Olmaz mı tabi ki var, yalnız yılbaşı ve onun öncesi köyle olmam
Terliğin ceza ehliyeti var yalnızSeni var ya seni .... haydar da yetmez sana nerdeeee benim terliğimmmm
yanlız ağır tahrik var diye ben şahit olurum,kilo veremiyorum kilo alıyorum vs demek kaptana ağır tahrik.hatta gerekirse terlik atarken akli melekesi yerinde değil raporunu verebilriim ,kimse bizim kaptanımıza ceza kesemezTerliğin ceza ehliyeti var yalnız
Terliğin ceza ehliyeti var yalnız
yanlız ağır tahrik var diye ben şahit olurum,kilo veremiyorum kilo alıyorum vs demek kaptana ağır tahrik.hatta gerekirse terlik atarken akli melekesi yerinde değil raporunu verebilriim ,kimse bizim kaptanımıza ceza kesemez
Rapora gerek yok , bende doğuştan tam teşekküllü 46 raporu var
mimu88 canım evde işde bazı ufak moral bozukluğu yaşadım ama şükür toparladım.müziğimi dinleyip demleniyorum birazdan coşarım.ben öyle depresif olamayanlardanım.
Betülll dokhtorum fena ha .
Yemiyor içmiyor , spor yapıyor
Bu hafta bireyselde 1. olacakmış öyle bir rivayet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?