Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın ...

Geçmişi okudum .

Her iki konuda kapanmıştır .

Bir arkadaşımız karşılıklı frekans uyuşmazlığından farklı bir takıma geçmiştir.

Diğer arkadaşımızın yazdığı diyete uygun olmayan menüler benim iznimdedir .

Bunun dışında konuşulacak , tartılaşacak ... konu yoktur.

Varsa da bu benim körlüğümdendir . Göremiyorum zira .

Şimdi rica ediyorum . Herkes konuyu kapatsın .

Üzerine ısrarla konuşmak isteyen varsa da bunun yeri takımın ORTA YERI değil ... Dileyen özel mesajla bana ulaşabilir .

Müsadenizle güne kaldığımız yerden devam edelim . Zira ben öyle yapacağım .

Günaydın kalktım yine karanlık poffff
Neyse aus gelmeden ponponları alıp kendime geleyim nasılsa elime tutusturcak gelince
Ay bunu görünce ne güldümmmmm
Aynı ruh haliyetiyle kalktım ve aynı duygularla kederimi yutkunum şımarıklığa vurayımda kendime geleyim dedim, ama içimden geliyor

Kaptanım yarın sabah menim diyetisyen günüm sabah aç karnına gidicem belki insülin direnci m için tahlil gerekir
O saat menim wc sorunum olup uyanır uyanmaz kilo bildirimi yapmıym diyetisyen den dönünce inşallah tartılır bikdiririm biraz geç olacak haber veriym 12den önce yapmaya çalışırım bildirimimi
Ausencia

Anammmmmm Ausencia ablam yesillenmiş
Kiz ablam nerde oncesi sonrasi, ben 68.2 oldum

Yakında abla listede yer var mı diyeceksin korkarım

Sporda mı yok ?

Ay bunu görünce ne güldümmmmm
Aynı ruh haliyetiyle kalktım ve aynı duygularla kederimi yutkunum şımarıklığa vurayımda kendime geleyim dedim, ama içimden geliyor

Hemen sana da bir pon pon tutuşturuyorum veee için den 20 keeez ...

Hoop salla pon ponları nefesss alll , ne güzeeel bir gün betül ...neee güzel bir gün betülllll demeye başla

Hadi pon ponlar sallanmaya hooop bir ki
...

Hiç sorun değil fatmacım .
Döndüğünde paylaşırsın .
Güzel sonuçlarla inşallah .

Terliğin ceza ehliyeti var yalnız
yanlız ağır tahrik var diye ben şahit olurum,kilo veremiyorum kilo alıyorum vs demek kaptana ağır tahrik.hatta gerekirse terlik atarken akli melekesi yerinde değil raporunu verebilriim ,kimse bizim kaptanımıza ceza kesemez

mimu88 canım evde işde bazı ufak moral bozukluğu yaşadım ama şükür toparladım.müziğimi dinleyip demleniyorum birazdan coşarım.ben öyle depresif olamayanlardanım.

Ahhh canımmm sana Gökçe kılınçerden güneşin kızkardeşini gönderiyorum benden gelsin /)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…