Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rapora gerek yok , bende doğuştan tam teşekküllü 46 raporu var

Hoooyyytt kaptanımız deli değil diyecektim ama ablam niye yazdın sen

Ahhh canımmm sana Gökçe kılınçerden güneşin kızkardeşini gönderiyorum benden gelsin /)

Bana da bir şey gönder ...kıskandım ki
buna gülerken 1000 cal harcadım

He iyi iyi , harcadıklarını geri alma ama . veriyorrrruz almıyoruuuz veriyoruuuz almıyoruuuz

Hoooyyytt kaptanımız deli değil diyecektim ama ablam niye yazdın sen

Sen onu bunu bırakta , kaç kase sütlaç yedin ? de hele

ay işyerindeki saçmalıklarla uğraşıyorum, ama aklım siz de
Ausencia ausum bu sabah rüyamda seni gördüm, vallahi muz çok küçüktü diye sana hesap veriyordum, öyle uyandım

Hiiiiiiiiiiiiiii bilinç altı , kim bilir ne yedin de girdim rüyana ??????????

Ayyyy bak fena oluyorummmm .

Küçüktü di miii ? Minnacıktı diii miiiii ?

Betülll dokhtorum fena ha .

Yemiyor içmiyor , spor yapıyor

Bu hafta bireyselde 1. olacakmış öyle bir rivayet var
MAŞALLAH benim arkadaşıma. O çok fena azimlidir, göbek adı azimdir onun. Okulu bitirecem dedi bitirdi, zayıflayacam dedi zayıfladı, evlenecem dedi evlendi, bi tek hamile kalmaktan korkar

MAŞALLAH benim arkadaşıma. O çok fena azimlidir, göbek adı azimdir onun. Okulu bitirecem dedi bitirdi, zayıflayacam dedi zayıfladı, evlenecem dedi evlendi, bi tek hamile kalmaktan korkar

Korktuğunda performans bu ise ..Rabbim korkmadıklarının şerriden korusun bizi .amin

@masumm boşta pon pon var ?

Tutuver gari bi ucundan
Günaydın hayırlı sabahlar
Ver abla ben tutayım zira dün okuldan boğazım ağrıyo diye gelen gece ateşlenen sabah okula gitmeyen küçük kızın üstüne sıra bana geliyo diyen oğlandan sonra oynatmaya az kaldı doktorum nerdee

Aus sebze yemeklerini sever misin?Patron bizden sebze yemeği istiyor şubatta.

Ne sebzesi gııı ? Ne oluyor ?

Nerde ne kaçıyorum ?

Ausencia kaptanım sana da Gökçe kılınçerden aşk beni buluncayı gönderiyorum tam bu havaların şarkısı elinde bir kahve bir de manzarana karşı

Hmmmm , açtım şimdi dinleyeceğim .

Bende de hafif bir civata conta gevşeme mevcut.

Gel beraber sallayak

Diiikat et kendine .

Ada çayı yap iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…