yanlız ağır tahrik var diye ben şahit olurum,kilo veremiyorum kilo alıyorum vs demek kaptana ağır tahrik.hatta gerekirse terlik atarken akli melekesi yerinde değil raporunu verebilriim ,kimse bizim kaptanımıza ceza kesemez
Rapora gerek yok , bende doğuştan tam teşekküllü 46 raporu var
Gunaydin minik kuşlar)
Kahvaltı haz bitti saat 10 olsun yiyecem)
Karnim düz uyanmak cok guzel insan bi havaya giriyor..
Tahmin etmiştim
Ayyy mazallah internetsiz kalirim gunaydin şekerim
sonra düzeldi diyede raporum var benimHoooyyytt kaptanımız deli değildiyecektim ama ablam niye yazdın sen
Ahhh canımmm sana Gökçe kılınçerden güneşin kızkardeşini gönderiyorum benden gelsin /)
buna gülerken 1000 cal harcadım
Hoooyyytt kaptanımız deli değildiyecektim ama ablam niye yazdın sen
ay işyerindeki saçmalıklarla uğraşıyorum, ama aklım siz de
Ausencia ausum bu sabah rüyamda seni gördüm, vallahi muz çok küçüktü diye sana hesap veriyordum, öyle uyandım
oy canım lezzet ikizim...tenküAhhh canımmm sana Gökçe kılınçerden güneşin kızkardeşini gönderiyorum benden gelsin /)
MAŞALLAH benim arkadaşıma. O çok fena azimlidir, göbek adı azimdir onun. Okulu bitirecem dedi bitirdi, zayıflayacam dedi zayıfladı, evlenecem dedi evlendi, bi tek hamile kalmaktan korkarBetülll dokhtorum fena ha .
Yemiyor içmiyor , spor yapıyor
Bu hafta bireyselde 1. olacakmış öyle bir rivayet var
MAŞALLAH benim arkadaşıma. O çok fena azimlidir, göbek adı azimdir onun. Okulu bitirecem dedi bitirdi, zayıflayacam dedi zayıfladı, evlenecem dedi evlendi, bi tek hamile kalmaktan korkar
suuuu için suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.mısır püsküllü çay maydanozlu çay yeşil çayyyy.için için içirinnnnn.
Günaydın hayırlı sabahlar
MAŞALLAH benim arkadaşıma. O çok fena azimlidir, göbek adı azimdir onun. Okulu bitirecem dedi bitirdi, zayıflayacam dedi zayıfladı, evlenecem dedi evlendi, bi tek hamile kalmaktan korkar
Aus sebze yemeklerini sever misin?Patron bizden sebze yemeği istiyor şubatta.
Ausencia kaptanım sana da Gökçe kılınçerden aşk beni buluncayı gönderiyorum tam bu havaların şarkısı elinde bir kahve bir de manzarana karşı
Günaydın hayırlı sabahlar
Ver abla ben tutayım zira dün okuldan boğazım ağrıyo diye gelen gece ateşlenen sabah okula gitmeyen küçük kızın üstüne sıra bana geliyo diyen oğlandan sonra oynatmaya az kaldı doktorum nerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?