Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hiiiiiiiiiiiiiii bilinç altı , kim bilir ne yedin de girdim rüyana ??????????
e ne yedim yazayım artıkın demi yani

ÇARŞAMBA MENÜM

SABAH
yoğun bir iş günü niyetine kahvaltı yapamadım
bir minnacık kurabiye+ çay
10 leblebi

ÖĞLEN
2 lahmacun
ayran

ARA
türk kahvesi

AKŞAM
DÜZELTMEEE
iki kaşık kısır
iki kaşık kabak yemeği
yarım muz (diğerini sahura yedim)
iki dl armut

2lt.su

ay canımmmm.bebelere destek ver sen bence.hasta olmadıkları zaman destek veriyormusun.ben önceden vermezdim ama okula gidenlerde şart görüyorum.

Hem kurabiye hem lahmacun !!!!!

Sen dua et rüyana girmekle kalmışım , karabasan olup çökmem lazımdı . Performansım düşmüş .

Hem kurabiye hem lahmacun !!!!!

Sen dua et rüyana girmekle kalmışım , karabasan olup çökmem lazımdı . Performansım düşmüş .
alışkanlık, ikramı ağzıma hemencecik atı vermişim, inan iki lokma yoktu minnacıktı İşte böyle hesap veriyordum riyamda da sana

@Sherrysherrylady sana selam vermek istedim. Nasılsın? Görüşemez olduk
İlginç bir eşleşme Türk Kahvesi ile mi?

Bu arada EDİTÖR olmuşsun. Tebrik ederim. Hangi bölüme oldun bilmiyorum ama

Yok sade nescafe ile ...

Diyet ve Sağlıklı Beslenme canım .

Tam da üzerinde olduğumuz konular yani

Ausencia
canım hayırlı olsun editör olmuşsun editör olunca ne oluyor beni biraz bilgilendirin ya diiyecektim ki yukarı da cevaplamışssın

Hımm tamam demek ki yine diyet ve sağlıklı beslenme üzerine, ok

kaçamak yapanlara ekrandan uzanabiliyor

alışkanlık, ikramı ağzıma hemencecik atı vermişim, inan iki lokma yoktu minnacıktı İşte böyle hesap veriyordum riyamda da sana

Bir gün bir bakarsın karşındayım

Tam ağzına atarken bir minnak kaçamak , karşıdan bir kadın geliyor , hmmm ince belli narin

Yapma betül diyor duuur diyor .

Bir daha her lokma da aklına geleyim e miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????????????????????

kelebekolacam
canım ben oruca niyet edince midem de ve ağzımda hep bir şeker tadı var, sanki 2 kilo armut yemiş gibi. Bunu çok yaşamaya başladım. Sahurdan sebep midir? Şeker hastalığı ile ilgili bir durum oabilir mi?

Tahmin ettiğim gibi
Hayırlı olsun tekrardan.

Teşekkürler canım

Yok o bilgi yetmez .

Açıklamanın tam metnini doktorum aşağıda paylaşmış

kaçamak yapanlara ekrandan uzanabiliyor

çoğu zaman aklımdasınız, daha da aklımda olacaksınız

@betül
bi ara tahlil yaptırmıstın açlık şekerin kaç çıkmıştı.

çoğu zaman aklımdasınız, daha da aklımda olacaksınız

Olacağızzzzz tabiii .

Saksı değilimmmm bennnnn

Hihhhh yemedik

Zaten 2 tanecik çıkmıştı annem bir ben bir
Ardından anneciğim pastayı ne zaman yapacaksın dedi ama ha eri yok sebze yemeği olacak Şubat'ta

Sebze candır .

Yapıver bir sebze graten , ortam şenlensin . Pon pon ister misin diye sormuş muydum ?

şimdi bazılarına bakıyorum özellikle instagram da ara öğünlerde çikolata vs.ve güzel kilo vermiş.ama gerek metabolizma gerek yaş bir çok şey etken.mesela beni meyve bile etkiliyor.
ağzıma bi parça kurabiye bişey atayım kaç günüm gidiyor.bence öncelikle kendimizi tahlil etmemiz lazım.emeklerimizi zayi etmeyelim dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…