- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
huniyi tercih ederimmmm ama çiçekli olsun.Ağzından bal damlıyor bu sabahpon pon var ister misin
e ne yedim yazayım artıkın demi yaniHiiiiiiiiiiiiiii bilinç altı , kim bilir ne yedin de girdim rüyana ??????????
ay canımmmm.bebelere destek ver sen bence.hasta olmadıkları zaman destek veriyormusun.ben önceden vermezdim ama okula gidenlerde şart görüyorum.Günaydın hayırlı sabahlar
Ver abla ben tutayım zira dün okuldan boğazım ağrıyo diye gelen gece ateşlenen sabah okula gitmeyen küçük kızın üstüne sıra bana geliyo diyen oğlandan sonra oynatmaya az kaldı doktorum nerdee
@Sherrysherrylady sana selam vermek istedim.hep soracağım unutuyorum.
kahve yanında yediğin ananas kuru mu yaş mı?
İlginç bir eşleşmeYaş canım .
Dilimleyip dilimleyip yiyorum .
e ne yedim yazayım artıkın demi yani
ÇARŞAMBA MENÜM
SABAH
yoğun bir iş günü niyetine kahvaltı yapamadım
bir minnacık kurabiye+ çay
10 leblebi
ÖĞLEN
2 lahmacun
ayran
ARA
türk kahvesi
AKŞAM
kabak yemeği
yarım muz (diğerini sahura yedim)
iki dl armut
2lt.su
alışkanlık, ikramı ağzıma hemencecik atı vermişim, inan iki lokma yoktu minnacıktıHem kurabiye hem lahmacun !!!!!
Sen dua et rüyana girmekle kalmışım , karabasan olup çökmem lazımdı . Performansım düşmüş .
@Sherrysherrylady sana selam vermek istedim.Nasılsın? Görüşemez olduk
İlginç bir eşleşmeTürk Kahvesi ile mi?
Bu arada EDİTÖR olmuşsun. Tebrik ederim.Hangi bölüme oldun bilmiyorum ama
Tahmin ettiğim gibiYok sade nescafe ile ...
Diyet ve Sağlıklı Beslenme canım .
Tam da üzerinde olduğumuz konular yani
kaçamak yapanlara ekrandan uzanabiliyorAusencia
canım hayırlı olsun editör olmuşsuneditör olunca ne oluyor beni biraz bilgilendirin ya diiyecektim ki yukarı da cevaplamışssın
Hımm tamam demek ki yine diyet ve sağlıklı beslenme üzerine, ok
Abboooooooooooooooookaçamak yapanlara ekrandan uzanabiliyor
alışkanlık, ikramı ağzıma hemencecik atı vermişim, inan iki lokma yoktu minnacıktıİşte böyle hesap veriyordum riyamda da sana
Tahmin ettiğim gibi
Hayırlı olsun tekrardan.
Ausencia
canım hayırlı olsun editör olmuşsuneditör olunca ne oluyor beni biraz bilgilendirin ya diiyecektim ki yukarı da cevaplamışssın
Hımm tamam demek ki yine diyet ve sağlıklı beslenme üzerine, ok
kaçamak yapanlara ekrandan uzanabiliyor
çoğu zaman aklımdasınız, daha da aklımda olacaksınızBir gün bir bakarsın karşındayım
Tam ağzına atarken bir minnak kaçamak , karşıdan bir kadın geliyor , hmmm ince belli narin
Yapma betül diyor duuur diyor .
Bir daha her lokma da aklına geleyim e miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ????????????????????
Hihhhh yemediksonra düzeldi diyede raporum var benim
Zaten 2 tanecik çıkmıştı annem bir ben birSen onu bunu bırakta , kaç kase sütlaç yedin ? de hele
bi ara tahlil yaptırmıstın açlık şekerin kaç çıkmıştı.kelebekolacam
canım ben oruca niyet edince midem de ve ağzımda hep bir şeker tadı var, sanki 2 kilo armut yemiş gibi. Bunu çok yaşamaya başladım. Sahurdan sebep midir? Şeker hastalığı ile ilgili bir durum oabilir mi?
çoğu zaman aklımdasınız, daha da aklımda olacaksınız
Hihhhh yemedik
Zaten 2 tanecik çıkmıştı annem bir ben bir
Ardından anneciğim pastayı ne zaman yapacaksın dedi ama ha eri yok sebze yemeği olacak Şubat'ta
Ponpon ponun altından birşey çıkabilirOlacağızzzzz tabiii .
Saksı değilimmmm bennnnn
Sebze candır .
Yapıver bir sebze graten , ortam şenlensin . Pon pon ister misin diye sormuş muydum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?