Hayatım bu konuda zorlanmış biri olarak sana şunu söyleyebilirim ki belli bir kilo verdikten sonra ara ogunum tatliydi. Tabi o zaman burada yarışıyordum. Tatlı ekledim ama zorla 300-500 gram anca gidiyordu. Bunu rutin haline getirdiğinde (ki 3.haftamdi sanırım) eski rutinime döndüm. Bu alışkanlık oluyor bir süre sonra , spor da yapınca üstüne tamamdırşimdi bazılarına bakıyorum özellikle instagram da ara öğünlerde çikolata vs.ve güzel kilo vermiş.ama gerek metabolizma gerek yaş bir çok şey etken.mesela beni meyve bile etkiliyor.
ağzıma bi parça kurabiye bişey atayım kaç günüm gidiyor.bence öncelikle kendimizi tahlil etmemiz lazım.emeklerimizi zayi etmeyelim dimi.
bence etmelisin bazen kahvaltıda etken olabiliyor.wc ye çıkmadan kahvaltı etmek istemiyorum onunda hiç geleceği yok :/
canım benim genelde kahvaltı yapıtıktan sonra gelir, uyanır uyanmaz bir kuru kayısı + ılık su içsen yarım saate gelebilir miwc ye çıkmadan kahvaltı etmek istemiyorum onunda hiç geleceği yok :/
Ponpon ponun altından birşey çıkabilir
Ya nerde ablam öncesi sonrası resmin gormedim ben
şimdi bazılarına bakıyorum özellikle instagram da ara öğünlerde çikolata vs.ve güzel kilo vermiş.ama gerek metabolizma gerek yaş bir çok şey etken.mesela beni meyve bile etkiliyor.
ağzıma bi parça kurabiye bişey atayım kaç günüm gidiyor.bence öncelikle kendimizi tahlil etmemiz lazım.emeklerimizi zayi etmeyelim dimi.
wc ye çıkmadan kahvaltı etmek istemiyorum onunda hiç geleceği yok :/
resim mi koydu, ben de görmedimPonpon ponun altından birşey çıkabilir
Ya nerde ablam öncesi sonrası resmin gormedim ben
Bende diyorum niye bulamadımBuraya koymadım ki , enişte faktörü
Görenler ,kelebekolacam .... DelyDoly ... @masumm
Ama öncesi buraya başladığım kilo değil . 100 kilo olan halim
Bende göremedim kiresim mi koydu, ben de görmedim
vucuda ve basküle kötü msj göndermeeee...henüz gec değil.en az 500 farkedersin.Günaydın
Bu sabah şiş uyandim. Bu hafta tarti bana o no nooooo diyecek galiba
bence etmelisin bazen kahvaltıda etken olabiliyor.
Günaydın
Bu sabah şiş uyandim. Bu hafta tarti bana o no nooooo diyecek galiba
vucuda ve basküle kötü msj göndermeeee...henüz gec değil.en az 500 farkedersin.
kızlarrrrr bugün burda hep pozitif oluyoruz.moral buluyoruz ödem atıyoruzz.
SALLAYINNNNNvucuda ve basküle kötü msj göndermeeee...henüz gec değil.en az 500 farkedersin.
Ah dohturum karnim sis belli zaten.vucuda ve basküle kötü msj göndermeeee...henüz gec değil.en az 500 farkedersin.
bak gülüm öyle oldugunun düşüncesini at kafadan bende de öyle olur biliyorum.bugün karbon yeme.sabah yumurta peynir yeşillik,öğlen ton balık olabilir akşamda haşlanmış sebze üzere yogurt.bol maydanozlu salata ye.yine de artı çıkarsan sorun değil.Ah dohturum karnim sis belli zaten.
Aksam ac yattim.
Ovulasyon günüm de ben hep siserim.niye.bilmiyorum..
Arti 300 yani.
Tamam spor.sisiriyor tarti muhim degil ama buraya verdigimiz kiloyu bildiriyoruz.
Bu.hafta başarısız olacagim kesinlesti maalesef.
Bu arada sormayı unuttum neye sinirlendin de kendini yollara vurdun ki dün kaptanımGece biraz da sinirle karışık hırsın etkisi ile 40 dk yürüdüm .
Soğuk ama lahana gibi kat kat giyindim .
Ben yürürken güvenlik tuhaf tuhaf bakıyordu
Anaaa aynı benMAŞALLAH benim arkadaşıma. O çok fena azimlidir, göbek adı azimdir onun. Okulu bitirecem dedi bitirdi, zayıflayacam dedi zayıfladı, evlenecem dedi evlendi, bi tek hamile kalmaktan korkar
iyi bi markanın balık yağı var bide propolisli bi çok baharatın olduğu ballı pekmezli hurma macunu ha bide propolis cvitamin bişey daha vardı içinde jelibon yapmışlar helal eczaneden aldım onuda ama bunları hep Yen'i aldım bide çinko aldım verecem hepsine ama küçük hele hiç birini yemiyo onu naparım bilmem.ay canımmmm.bebelere destek ver sen bence.hasta olmadıkları zaman destek veriyormusun.ben önceden vermezdim ama okula gidenlerde şart görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?