Vorones kim ben ne dedim kiNare83 herkesin mizacı farklı elbet, ama biraz ani çıkışların oluyor sanırım geçen gün Habinar şimdi @vorones e karşı böyle bi tutuma girdin yanlış anlama ben kimseyi yakından tanımıyorum sadece görünce bi şey söylemek istedim bu bir savunma değil nacizane görüşüm biraz daha makul ve hoşgörülü olalım hepimizin hataları var ve olacak da, @vorones de burada diğer menülerin yanında kendi menülerini yazmaya utanıyor bence, o yüzden kendisi de yazmayayım bi daha dedi ancak buraya yazmak onu yemek konusunda frenliyordur eminim. O yüzden yazsın, biz de onu teşvik edelim menülerimizle takım içinde bireysel olarak değil de takım ruhuyla hareket edelim bütünsel bakalım bu işe lütfen
bana sormadan aslaaiyi bi markanın balık yağı var bide propolisli bi çok baharatın olduğu ballı pekmezli hurma macunu ha bide propolis cvitamin bişey daha vardı içinde jelibon yapmışlar helal eczaneden aldım onuda ama bunları hep Yen'i aldım bide çinko aldım verecem hepsine ama küçük hele hiç birini yemiyo onu naparım bilmem.
Eki Görüntüle 1934562 [/QUOTE
GÜNAYDIN ŞEKERİM GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNdiyimde saçlarım bitlenmesin 2017 istanbulunda
güzel bişeye benziyor.
Selam kızlar geçmişi anca okuyup geldim
Bir haftadır inanılmaz bir yorgunluk ve kasvet var üzerimde ne yapsam kendime gelemiyorum birturlü ...
Sabahları uyanamıyorum 10 da 11 de kalkıyorum böylede olunca bir öğün atlıyorum yeme düzenim değişti
Bütün vücudumda inanılmaz bir ödem var her yerim şiş ne yapsam atamıyorum....
Yılbaşında aldığımı birgün sonra geri verdim ama hala gram oynamıyor ha bide wc sorunu var bu hafta.....
Bugün kızılaya gıdıp kan vericem kısmetse kan verince çok rahatlıyorum ben son çare bu kaldı bir yıldır vermiyodum...
Yok yok ben yılbaşı günü nazara geldim çok hoyladılar beni hala kendime gelemedim....
çook geçmiş olsun canımGünaydın hayırlı sabahlar
Ver abla ben tutayım zira dün okuldan boğazım ağrıyo diye gelen gece ateşlenen sabah okula gitmeyen küçük kızın üstüne sıra bana geliyo diyen oğlandan sonra oynatmaya az kaldı doktorum nerdee
Bu şarkı benden tüm takıma gelsinnn... alt kısma da çevirisini iliştirdimmm :) bugün kendinizi iyi hissedin çünkü en güzel sensin :)
Sürekli havlu atmaktan yoruldu,
örümcek ağları tarafından azar azar yutuluyordu.
Dün gece uyumadı ama
hiç yorgun değil.
Bugün aynaya hiç bakmadı ama
yine de güzel hissediyor.
Bugün güzelce kirpiklerini boyadı,
Bugün gülümsemesini sevdi çünkü onu yabancı gibi hissettirmedi.
Bugün hiç düşünmeden ne istediyse hayal etti.
Bugün,aslında bugün,ruhunu farkına vardı.Bu kadın ruhunu farkına vardı.
Bugün bütün Dünya'nın senin olduğunu keşfedeceksin,
ve kimse ama kimse seni üzemez !
Bugün o korkuyu öğreneceksin,
kapıyı hızlıca çarpıp giden adamın bıraktığı kırgınlığı...
Ama bugün güleceksin,çok güleceksin,
çünkü gözlerin ağlamaktan yoruldu !
Bugün gülmeye devam edip,
neler başardığına bakacaksın.
Bugün olmak istediğin o kadın olacaksın.
Bugün kendini hiç kimsenin sevmediği gibi seveceksin.
Bugün ileri bakacak ve seni acıtan ne varsa arkanda bırakacaksın.
Cesur ve gülümseyen kadın !
İşte bak ne kadar da hazırsın !
Bugün,doğmasını bekledikleri o mükemmel kadın doğdu,
o utanmazca kuralları yıkan.
Ve bugün attığı adımların duyulması için topuklu ayakkabılar giyiyor.
Çünkü bugün biliyor ki,hayat başka bir hayalkırıklığı daha olmayacak.
Bugün cennetleri fethedeceksin,
ne kadar yukarda olduğuna bakmadan.
Bugün mutlu olacaksın,
kış soğuk ve çok uzun olsa bile.
Bugün gülmeye devam edip,
neler başardığına bakacaksın.
yarın babam gelecek ev temizliği telaşı başladı hızlıca süpürdüm sildim toz aldım))) eşim biraz yüzünü astı öğle olsun niyeymiş o yemek yerken onunla oturacakmışım dedim bir kerede oturmayayım çok işim var bugün dedim ... Diyor ki biliyorum işini kıza yemek yedirip yatırıp sonra hoppp diyet bölümüne koşacan demi diyor ))
Evet yağ yağ bitmedi maşallahSelaaaammmm millet..
Gökyüzünde 10 ton yagmur var herhalde nasil kasvetli bir hava anlatamam .yagmur baslarsa durmaz gibi..
hani nekadar su içtiniz günün yarısı bitti.
hani nekadar su içtiniz günün yarısı bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?