2 lt ye yakın :) 2 lt bitmek üzere hatta
yok canım annem babam ayrılar...annem gelmez öyle evimde evim der ...ay töbee enişte bizi kıskanıyorrrr
annen gelmiyormu canımm
yok canım annem babam ayrılar...annem gelmez öyle evimde evim der ...
şuan 1 lt geçti sabahtan beri ...ama ara verecem yarım litre kendime maydanoz suyu yaptım onun içerim suyuda ikiye tamamlarım ...hani nekadar su içtiniz günün yarısı bitti.
o eviyle temizliğiyle başbaşa balerine cifi onun adıııEVCİ DİYORSUN YANİ ANNENN
yarın babam gelecek ev temizliği telaşı başladı hızlıca süpürdüm sildim toz aldım))) eşim biraz yüzünü astı öğle olsun niyeymiş o yemek yerken onunla oturacakmışım dedim bir kerede oturmayayım çok işim var bugün dedim ... Diyor ki biliyorum işini kıza yemek yedirip yatırıp sonra hoppp diyet bölümüne koşacan demi diyor ))
hani nekadar su içtiniz günün yarısı bitti.
Offff denizzz dimeee dimeeee bayılırım denizii izlemeyiii yaaaaa bendee tabanı dıgılanmış it gibii koşturdum durdumm bugünnYine koşturmaca yine ıslanmaca ...
Eşimin dün maçta sakatlığı nüksetti .
Bugün mr için dr a gitti .
Bende yemeği bıraktım okula gittim haldır haldır .Oğlumla dışarda takıldık . Ona bir şeyler aldım , arabayı denize karşı çektik sahile , yağan yağmuru izledik , o yemek yedi ben su içtimçok romantiktik .
Okula bıraktım , markete gittim , eve gel yerleştir .
1 saat oturayım ... git Yusufu al sonra .
ben normalde olsa çıkışırdım şimdi kem küm yaptım hemen toza başladım )
sen şimdi gecen cuma dedin ya bu hafta takımı yükleneceksiniz anam herkes şişim yazıyor.yükümü hafifletmeye çalışıyorum
Offff denizzz dimeee dimeeee bayılırım denizii izlemeyiii yaaaaa bendee tabanı dıgılanmış it gibii koşturdum durdumm bugünntepemde yağmur ayaklarım kalçama vurcaktı nerdeyse bankaya yetişecem diyee
olur mu tokamı bile çıkarıyorumİyi sırtladın valla .
Ammmmmaaaa dikkat et , tartılırken sırtındakileri indir , ağırlık yapmasın
çook sevindim kaptanımAda hep yazacağım unutuyorum , senin geçen günkü mevzu sorunsuz halledildi
öncelikle geçmiş olsun kaptanım ....ayyy ne güzel zaman geçirmişsiniz oğluşunuzla maşallah .. darısı benim cadımla bana bi büyüsün kızımla şöyle mağaza mağaza gezmeyi istiyorum...babsının kredi kartını şöyle bir anakız kabartalım... cimri babayada hayır cimri babada hayır kızımla sloğanımızYine koşturmaca yine ıslanmaca ...
Eşimin dün maçta sakatlığı nüksetti .
Bugün mr için dr a gitti .
Bende yemeği bıraktım okula gittim haldır haldır .Oğlumla dışarda takıldık . Ona bir şeyler aldım , arabayı denize karşı çektik sahile , yağan yağmuru izledik , o yemek yedi ben su içtimçok romantiktik .
Okula bıraktım , markete gittim , eve gel yerleştir .
1 saat oturayım ... git Yusufu al sonra .
Dr um yazdıktan sonra dikilen 500 lük su ile , an itabarı ile miktar 1.7 lt
Masummm dik sende dik , mimu dan neyimiz eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?