Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ne güldüm ya .

Yanılmamış ama adam işte :))

hani nekadar su içtiniz günün yarısı bitti.

Anladın sen onu

Yine koşturmaca yine ıslanmaca ...

Eşimin dün maçta sakatlığı nüksetti .

Bugün mr için dr a gitti .

Bende yemeği bıraktım okula gittim haldır haldır .Oğlumla dışarda takıldık . Ona bir şeyler aldım , arabayı denize karşı çektik sahile , yağan yağmuru izledik , o yemek yedi ben su içtim çok romantiktik .

Okula bıraktım , markete gittim , eve gel yerleştir .

1 saat oturayım ... git Yusufu al sonra .

Offff denizzz dimeee dimeeee bayılırım denizii izlemeyiii yaaaaa bendee tabanı dıgılanmış it gibii koşturdum durdumm bugünn tepemde yağmur ayaklarım kalçama vurcaktı nerdeyse bankaya yetişecem diyee

sen şimdi gecen cuma dedin ya bu hafta takımı yükleneceksiniz anam herkes şişim yazıyor.yükümü hafifletmeye çalışıyorum

İyi sırtladın valla .

Ammmmmaaaa dikkat et , tartılırken sırtındakileri indir , ağırlık yapmasın

Offff denizzz dimeee dimeeee bayılırım denizii izlemeyiii yaaaaa bendee tabanı dıgılanmış it gibii koşturdum durdumm bugünn tepemde yağmur ayaklarım kalçama vurcaktı nerdeyse bankaya yetişecem diyee

Geleydin kızz , seni de alırdık , ohhh mis gibi su içerdik senle

öncelikle geçmiş olsun kaptanım ....ayyy ne güzel zaman geçirmişsiniz oğluşunuzla maşallah .. darısı benim cadımla bana bi büyüsün kızımla şöyle mağaza mağaza gezmeyi istiyorum...babsının kredi kartını şöyle bir anakız kabartalım... cimri babayada hayır cimri babada hayır kızımla sloğanımız ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…