Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ben ilk dogumdan sonra evdeydim.kızımı alıp alıp cıkardım.bebek arabamızda sekil 1a dakinden vardı yagmurluguda kapatırdım kar yagarken bile çıkardım.dogumdan sonra 80 küsür olan ben 69a inebilmiştim.1.5ltlik bi su şişem vardı onuda alırdım.ama sen sen ol uzun vade cıkarken içme bigün hiç unutmam ben nerdeyse anlarsın ya

sanki bu dr unda ne kadar cok vakti var diye bi merak fısıltısı duydum.
normalde bi aile hekimi başlarken kendine kayıtlı en az 2500ila 4000 hastası vardır günlük minimum 20 max 120 hasta bakar.
aile hekimlerinin nufuslarını azaltmak için hasta kayıtlı olmayan birimler açıldı.bende 2 ay önce sıfır hastayla işe başladım.şuan 300küsürüm henüz günlük 5-6 anca geliyor.biraz lüx bi semtteyiz burakiler acıbademe gidiyor

merhaba merhaba
artık cuma olsunda bayram olsun buralar

Ayyy olsun di miii iiii ii ii iii

Kabartın kabartın :))

İçim geçmiş bir halde gittim yanına ...hoooop neşe enerji doldum geldim valla .

Güzün aydın canım bol bol vakit geçir babanla annen gelmiyomu uff benimkide çok şikayetçi allahtan face instagram yok yoksa halimiz yamandı seninle diyo

açıklama yapayım mı dedin ilgililere :)

benim kız 3,5 yaşında doktorum ama şuan mağaza mağaza gezemiyoruz koşturuyor askıları düşürüyor topla onları derken gezdiğimden pek bişey anlamıyorum.. benim hayalim gen kız olsun şöyle anne kız kahvemizi içelim mağazaları gezelim... ben giyeyim yakışmış desin o giiysin ben oo süper oldu alalım diyeyim hahah ))

Onun aldıklarından ve alacaklarından sana fırsat kalırsa tabii

oda olur gün gelir.

Canım kesin nazardır nazar oku üfle kendine bol bol
olur mu tokamı bile çıkarıyorum
ay kız bende bende hatta geçen abartma Ahu dedim de çıkartmadım dı bak sabit çıktım tek suçlu toka
Ahu rüyamda seni gördüm .

Sabit çıkmıştın yine

Rüyalar tersine derler ....derler derler
ay kafayı mı yiyoruz ne yavaş yavaş valla ben bi bugün tartılayım dedim sanki tahminini bi görüyodum ki kaçtı geri indim hemen ama regl olamadım ki yaaa

Canım kesin nazardır nazar oku üfle kendine bol bol
ay kafayı mı yiyoruz ne yavaş yavaş valla ben bi bugün tartılayım dedim sanki tahminini bi görüyodum ki kaçtı geri indim hemen ama regl olamadım ki yaaa
dibini sıyırdık sanırım.
bende gece gece kalktım cıktım basküle,istediğim rakamı göremezsem diycem ki daha sabah olmamıştı bahanem olacak anaaa bi rakam ki dillere destanda,rüyamıydı gerçekmiydi orası mechul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…