- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Yaptım masumcum ya neler yaptım ama banamisin demiyo anlamadım ben bu isimaydanoz filan kaynatıp içsennn
iyi gelir belkiiii
Burdayım burdayım işte burdayimmmperşembe perşembe nerde bu millettt acaba
ben ilk dogumdan sonra evdeydim.kızımı alıp alıp cıkardım.bebek arabamızda sekil 1a dakinden vardı yagmurluguda kapatırdım kar yagarken bile çıkardım.dogumdan sonra 80 küsür olan ben 69a inebilmiştim.1.5ltlik bi su şişem vardı onuda alırdım.ama sen sen ol uzun vade cıkarken içme bigün hiç unutmam ben nerdeyse anlarsın yaöncelikle geçmiş olsun kaptanım ....ayyy ne güzel zaman geçirmişsiniz oğluşunuzla maşallah .. darısı benim cadımla bana bi büyüsün kızımla şöyle mağaza mağaza gezmeyi istiyorum...babsının kredi kartını şöyle bir anakız kabartalım... cimri babayada hayır cimri babada hayır kızımla sloğanımız))
2 litre bitti benimhani nekadar su içtiniz günün yarısı bitti.
Valla ben yarım lt su yarım lt yeşil çayhani nekadar su içtiniz günün yarısı bitti.
merhaba merhaba
artık cuma olsunda bayram olsun buralar
öncelikle geçmiş olsun kaptanım ....ayyy ne güzel zaman geçirmişsiniz oğluşunuzla maşallah .. darısı benim cadımla bana bi büyüsün kızımla şöyle mağaza mağaza gezmeyi istiyorum...babsının kredi kartını şöyle bir anakız kabartalım... cimri babayada hayır cimri babada hayır kızımla sloğanımız))
Güzün aydın canım bol bol vakit geçir babanla annen gelmiyomuyarın babam gelecek ev temizliği telaşı başladı hızlıca süpürdüm sildim toz aldım))) eşim biraz yüzünü astı öğle olsun niyeymiş o yemek yerken onunla oturacakmışım dedim bir kerede oturmayayım çok işim var bugün dedim ... Diyor ki biliyorum işini kıza yemek yedirip yatırıp sonra hoppp diyet bölümüne koşacan demi diyor ))
sanki bu dr unda ne kadar cok vakti var diye bi merak fısıltısı duydum.
normalde bi aile hekimi başlarken kendine kayıtlı en az 2500ila 4000 hastası vardır günlük minimum 20 max 120 hasta bakar.
aile hekimlerinin nufuslarını azaltmak için hasta kayıtlı olmayan birimler açıldı.bende 2 ay önce sıfır hastayla işe başladım.şuan 300küsürüm henüz günlük 5-6 anca geliyor.biraz lüx bi semtteyiz burakiler acıbademe gidiyor
Valla ben yarım lt su yarım lt yeşil çay
benim kız 3,5 yaşında doktorum ama şuan mağaza mağaza gezemiyoruz koşturuyor askıları düşürüyor topla onları derken gezdiğimden pek bişey anlamıyorum.. benim hayalim gen kız olsun şöyle anne kız kahvemizi içelim mağazaları gezelim... ben giyeyim yakışmış desin o giiysin ben oo süper oldu alalım diyeyim hahahEki Görüntüle 1934698
ben ilk dogumdan sonra evdeydim.kızımı alıp alıp cıkardım.bebek arabamızda sekil 1a dakinden vardı yagmurluguda kapatırdım kar yagarken bile çıkardım.dogumdan sonra 80 küsür olan ben 69a inebilmiştim.1.5ltlik bi su şişem vardı onuda alırdım.ama sen sen ol uzun vade cıkarken içme bigün hiç unutmam ben nerdeyse anlarsın ya
ay ne bileyim ben olsam bende düşünürdüm.6.hissim kuvvetlidir az buçuk nedense bugün içimden geldi.açıklama yapayım mı dedin ilgililere :)
benim kız 3,5 yaşında doktorum ama şuan mağaza mağaza gezemiyoruz koşturuyor askıları düşürüyor topla onları derken gezdiğimden pek bişey anlamıyorum.. benim hayalim gen kız olsun şöyle anne kız kahvemizi içelim mağazaları gezelim... ben giyeyim yakışmış desin o giiysin ben oo süper oldu alalım diyeyim hahah))
ay ne bileyim ben olsam bende düşünürdüm.6.hissim kuvvetlidir az buçuk nedense bugün içimden geldi.
çabut bağlamak isteyen
oda olur gün gelir.benim kız 3,5 yaşında doktorum ama şuan mağaza mağaza gezemiyoruz koşturuyor askıları düşürüyor topla onları derken gezdiğimden pek bişey anlamıyorum.. benim hayalim gen kız olsun şöyle anne kız kahvemizi içelim mağazaları gezelim... ben giyeyim yakışmış desin o giiysin ben oo süper oldu alalım diyeyim hahah))
Canım kesin nazardır nazar oku üfle kendine bol bolSelam kızlar geçmişi anca okuyup geldim
Bir haftadır inanılmaz bir yorgunluk ve kasvet var üzerimde ne yapsam kendime gelemiyorum birturlü ...
Sabahları uyanamıyorum 10 da 11 de kalkıyorum böylede olunca bir öğün atlıyorum yeme düzenim değişti
Bütün vücudumda inanılmaz bir ödem var her yerim şiş ne yapsam atamıyorum....
Yılbaşında aldığımı birgün sonra geri verdim ama hala gram oynamıyor ha bide wc sorunu var bu hafta.....
Bugün kızılaya gıdıp kan vericem kısmetse kan verince çok rahatlıyorum ben son çare bu kaldı bir yıldır vermiyodum...
Yok yok ben yılbaşı günü nazara geldim çok hoyladılar beni hala kendime gelemedim....
ay kız bende bende hatta geçen abartma Ahu dedim de çıkartmadım dı bak sabit çıktım tek suçlu tokaolur mu tokamı bile çıkarıyorum
ay kafayı mı yiyoruz ne yavaş yavaş valla ben bi bugün tartılayım dedim sanki tahminini bi görüyodum ki kaçtı geri indim hemen ama regl olamadım ki yaaaAhu rüyamda seni gördüm .
Sabit çıkmıştın yine
Rüyalar tersine derler ....derler derler
aman alsın kaptanım bir tane zaten başka çocukta düşünmüyoruzOnun aldıklarından ve alacaklarından sana fırsat kalırsa tabii
dibini sıyırdık sanırım.Canım kesin nazardır nazar oku üfle kendine bol bol
ay kafayı mı yiyoruz ne yavaş yavaş valla ben bi bugün tartılayım dedim sanki tahminini bi görüyodum ki kaçtı geri indim hemen ama regl olamadım ki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?