Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Deme ya ... mümkün değil.
85 le başlamalı .

Görüyoruuuummmm ...hissediyorummmmmmm .

zaman vermiyoruz racona ters

Raconunu yediğimin

Ay hadi inşallah bende regl olaydım iyi bişey görecektim herhalde

aman alsın kaptanım bir tane zaten başka çocukta düşünmüyoruz )) zavallı babamız almıyor hahaha ama eşim cidden çok tutumlu bir adam ( aslında cimride ))) kabul etmiyor tutumluyum diyor hahaha)

Ya biri dengelemeli ama ...

Bizde eşimde bende tırtız o konuda . Varken ye diye diye yaşıyoruz

Bende peteğin etrafında uçuşan mutluuuu sevimlliii bi arıyım şu an

Nasıl da tatlıyım bir bilsen

Arı kadar hafif arı kadar Çalışkan zayıflamazsan da arı gibi sokucuuuu

Aa geçmiş olsun cnm insallah ciddi birşey yoktur benimkide dün gözüne dirsek yemiş bi geldi göz mosmor sabahta kalktı gözünü açamıyor sismis iyice

öyle yok çok şükür o tutumlu bana kalsa ooooo ne ev alabilirdik ne araba hahaha )) ben hoop eller havaya yerdim....çok şükür rabbim ona göre eş gönderiyor...

Merhaba güzeller

Off çok uykum geldi...iyi uykular güzel bir güne uyanalım inşallah..

Kontes bacım işe başlamışsın . Hayırlı olsun inş .
Nasıl aldın bu kararı bakim evdekilere eksik belli etmeyim diye çırpınıyorsundur

İş nedir bacım ?

Aa geçmiş olsun cnm insallah ciddi birşey yoktur benimkide dün gözüne dirsek yemiş bi geldi göz mosmor sabahta kalktı gözünü açamıyor sismis iyice

Aman ya maç mı güreş mi anlamıyorum .
Size de geçmiş olsun .

3 yıl evvel ameliyat oldu çapraz bağ dan .

Şimdi ikili mücadelede (güreşte) :)) sakatlanmış . Değnekleri ile gitti sabah valla .

Mr sonucu 4 te imiş . Umarım bağlarda bir şey yoktur .

Eşin güreşçimiydi aus
Hım benimkide evlendiğimizde tekvando hocasıydı . Tabiii üstünden uzunnnn yıllar geçti şimdi ofiste miskin

Geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…