ay kız bende bende hatta geçen abartma Ahu dedim de çıkartmadım dı bak sabit çıktım tek suçlu toka
Canım kesin nazardır nazar oku üfle kendine bol bol
ay kafayı mı yiyoruz ne yavaş yavaş valla ben bi bugün tartılayım dedim sanki tahminini bi görüyodum ki kaçtı geri indim hemen ama regl olamadım ki yaaa
zaman vermiyoruz racona ters
Ay hadi inşallah bende regl olaydım iyi bişey görecektim herhaldedibini sıyırdık sanırım.
bende gece gece kalktım cıktım basküle,istediğim rakamı göremezsem diycem ki daha sabah olmamıştıbahanem olacak anaaa bi rakam ki dillere destanda,rüyamıydı gerçekmiydi orası mechul
aman alsın kaptanım bir tane zaten başka çocukta düşünmüyoruz)) zavallı babamız almıyor hahaha ama eşim cidden çok tutumlu bir adam ( aslında cimride ) )) kabul etmiyor tutumluyum diyor hahaha )
dibini sıyırdık sanırım.
bende gece gece kalktım cıktım basküle,istediğim rakamı göremezsem diycem ki daha sabah olmamıştıbahanem olacak anaaa bi rakam ki dillere destanda,rüyamıydı gerçekmiydi orası mechul
şuan bende içiyorumAusencia maydanoz suyu ile yine hello ablam ödem ata ata bel göbek bişe kalmadı bendee
Arı kadar hafif arı kadar Çalışkan zayıflamazsan da arı gibi sokucuuuuYa biri dengelemeli ama ...
Bizde eşimde bende tırtız o konuda . Varken ye diye diye yaşıyoruz
Eki Görüntüle 1934706
Bende peteğin etrafında uçuşan mutluuuu sevimlliii bi arıyım şu an
Nasıl da tatlıyım bir bilsen
Aa geçmiş olsun cnm insallah ciddi birşey yoktur benimkide dün gözüne dirsek yemiş bi geldi göz mosmor sabahta kalktı gözünü açamıyor sismis iyiceYine koşturmaca yine ıslanmaca ...
Eşimin dün maçta sakatlığı nüksetti .
Bugün mr için dr a gitti .
Bende yemeği bıraktım okula gittim haldır haldır .Oğlumla dışarda takıldık . Ona bir şeyler aldım , arabayı denize karşı çektik sahile , yağan yağmuru izledik , o yemek yedi ben su içtimçok romantiktik .
Okula bıraktım , markete gittim , eve gel yerleştir .
1 saat oturayım ... git Yusufu al sonra .
Ay hadi inşallah bende regl olaydım iyi bişey görecektim herhalde
Ausencia maydanoz suyu ile yine hello ablam ödem ata ata bel göbek bişe kalmadı bendee
Ahu iki gr. da sen bal damlat şuraya gözünü sevem
İki hafta üst üste sabit çıkılmaz , yasak
Ayyy bal baaaal ...
Ne güzel bir gün bugün
öyle yok çok şükür o tutumlu bana kalsa ooooo ne ev alabilirdik ne araba hahahaYa biri dengelemeli ama ...
Bizde eşimde bende tırtız o konuda . Varken ye diye diye yaşıyoruz
Eki Görüntüle 1934706
Bende peteğin etrafında uçuşan mutluuuu sevimlliii bi arıyım şu an
Nasıl da tatlıyım bir bilsen
Off çok uykum geldi...iyi uykular güzel bir güne uyanalım inşallah..
Aa geçmiş olsun cnm insallah ciddi birşey yoktur benimkide dün gözüne dirsek yemiş bi geldi göz mosmor sabahta kalktı gözünü açamıyor sismis iyice
afiyet olsunnn bol bol gitsin ödemlerşuan bende içiyorum))
Vuu manken roxxime bak sen
ablaaa ben 5 i gördümmm
sağol canım inşallah gitsin şu ödemler ..nane iştah kesiyorda ..afiyet olsunnn bol bol gitsin ödemlerbu sefer nanede koydum ben
ablaaa hoşgeldinVuu manken roxxime bak sen
ablaaa ben 5 i gördümmm
Eşin güreşçimiydi ausAman ya maç mı güreş mi anlamıyorum .
Size de geçmiş olsun .
3 yıl evvel ameliyat oldu çapraz bağ dan .
Şimdi ikili mücadelede (güreşte) :)) sakatlanmış . Değnekleri ile gitti sabah valla .
Mr sonucu 4 te imiş . Umarım bağlarda bir şey yoktur .
Hamdolsun kuzum işi yeni bitirdim derse oturmadan size biraz bakayım dedim
ablaaa hoşgeldinnasılsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?