Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Arı kadar hafif arı kadar Çalışkan zayıflamazsan da arı gibi sokucuuuu

Sen yarın sabit de , ben biledim iğnelerimi

Eşin güreşçimiydi aus
Hım benimkide evlendiğimizde tekvando hocasıydı . Tabiii üstünden uzunnnn yıllar geçti şimdi ofiste miskin

Geçmiş olsun .

Sağol tatlım .

Yok MİLLİ HALI SAHA OYUNCUSU

Okudum okudum okumamı hic

roxen2303 canım ne güzel haber ya.bende gecen haftanın cezalıları olarak napcaz diye kara kara düşünüyordum.bi kısmını sen bi kısmını ben kalanı ahu sırtlayacak yapacak bişey yok.
iyi o zaman ben gidip yemek yiyeyim nasılsa bu hafta top sizde lay lay lommm

İnşallah cnm aynen guresiyolar ben dedim hanımı kızdırdım da o vurdu dersin dedim bugün kizanlara

Aa geçmiş olsun cnm insallah ciddi birşey yoktur benimkide dün gözüne dirsek yemiş bi geldi göz mosmor sabahta kalktı gözünü açamıyor sismis iyice
Ay geçmiş olsun kötü olmuş
sizde de inşallah sorun çıkmaz mr da

kirazın sapını yeşilin hasını içtim şimdi sıra maydanozda(kiloların deli diye terkkettiği kız metodu)
Daktırım yakın bir arkidişim sadece maydonoz kürüynen 1.5 ayda 6 kilo vermiş yane bilginize . Saraçoglunun kürünü tapmış hani sabah maydonaz limon blendırdan geçip içiliyorya .
saglık için, sıgara kullanıyordu . Uykum bile düzene girdi dedi .

Ausencia maydanoz suyu ile yine hello ablam ödem ata ata bel göbek bişe kalmadı bendee

ay nasıl yapılıyor bu maydonoz suyu. bende bu mix&go dan var. kardeşim her sabah kendine maydonoz suyu yapıyor onunla posasıyla birlikte içiyor. bende mi yapsammm

evet o kür çok güzel karaciğer için yapılıyor bende 10 gün yapmıştım bayağı fark ettiriyor... ama aç karnına limonda olunca benim mide rahatsız kaldırmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…