- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Arı kadar hafif arı kadar Çalışkan zayıflamazsan da arı gibi sokucuuuu
Eşin güreşçimiydi aus
Hım benimkide evlendiğimizde tekvando hocasıydı . Tabiii üstünden uzunnnn yıllar geçti şimdi ofiste miskin
Geçmiş olsun.
Okudum okudum okumamı hicCanım kesin nazardır nazar oku üfle kendine bol bol
ay kız bende bende hatta geçen abartma Ahu dedim de çıkartmadım dı bak sabit çıktım tek suçlu toka
ay kafayı mı yiyoruz ne yavaş yavaş valla ben bi bugün tartılayım dedim sanki tahminini bi görüyodum ki kaçtı geri indim hemen ama regl olamadım ki yaaa
Süper süper
Hesap makinesi devrede 59.9 olsa ...1.80 yüzde eder
iyi o zaman ben gidip yemek yiyeyim nasılsa bu hafta top sizde lay lay lommmroxen2303 canım ne güzel haber ya.bende gecen haftanın cezalıları olarak napcaz diye kara kara düşünüyordum.bi kısmını sen bi kısmını ben kalanı ahu sırtlayacak yapacak bişey yok.
Aynen bende şimdi kiraz sapını içtim bende maydonoz deniycem nasıl yapıyoruz. Bu gidişle dehidrasyon yaşayıp seruma bağlıycazkirazın sapını yeşilin hasını içtim şimdi sıra maydanozda(kiloların deli diye terkkettiği kız metodu)
iyi o zaman ben gidip yemek yiyeyim nasılsa bu hafta top sizde lay lay lommm
bak bunu düşününce neyse bi elde ben atayım size o zaman hahahatabi herşey vatan içindi.git yede göbeklen.2.ci yolda mı desinler.
İnşallah cnm aynen guresiyolar ben dedim hanımı kızdırdım da o vurdu dersin dedim bugün kizanlaraAman ya maç mı güreş mi anlamıyorum .
Size de geçmiş olsun .
3 yıl evvel ameliyat oldu çapraz bağ dan .
Şimdi ikili mücadelede (güreşte) :)) sakatlanmış . Değnekleri ile gitti sabah valla .
Mr sonucu 4 te imiş . Umarım bağlarda bir şey yoktur .
Ay geçmiş olsun kötü olmuşAa geçmiş olsun cnm insallah ciddi birşey yoktur benimkide dün gözüne dirsek yemiş bi geldi göz mosmor sabahta kalktı gözünü açamıyor sismis iyice
sizde de inşallah sorun çıkmaz mr daAman ya maç mı güreş mi anlamıyorum .
Size de geçmiş olsun .
3 yıl evvel ameliyat oldu çapraz bağ dan .
Şimdi ikili mücadelede (güreşte) :)) sakatlanmış . Değnekleri ile gitti sabah valla .
Mr sonucu 4 te imiş . Umarım bağlarda bir şey yoktur .
Teşekkür ederim kuzum yaAy geçmiş olsun kötü olmuş
sizde de inşallah sorun çıkmaz mr da
çabuk başlaaaa şekerimKayınvalide geliyomus benim ev gocuyo kaçtım kizlar
Daktırım yakın bir arkidişim sadece maydonoz kürüynen 1.5 ayda 6 kilo vermiş yane bilginize . Saraçoglunun kürünü tapmış hani sabah maydonaz limon blendırdan geçip içiliyorya .kirazın sapını yeşilin hasını içtim şimdi sıra maydanozda(kiloların deli diye terkkettiği kız metodu)
Ausencia maydanoz suyu ile yine hello ablam ödem ata ata bel göbek bişe kalmadı bendee
Daktırım yakın bir arkidişim sadece maydonoz kürüynen 1.5 ayda 6 kilo vermiş yane bilginize . Saraçoglunun kürünü tapmış hani sabah maydonaz limon blendırdan geçip içiliyorya .
saglık için, sıgara kullanıyordu . Uykum bile düzene girdi dedi.
evet o kür çok güzel karaciğer için yapılıyor bende 10 gün yapmıştım bayağı fark ettiriyor... ama aç karnına limonda olunca benim mide rahatsız kaldırmadı...Daktırım yakın bir arkidişim sadece maydonoz kürüynen 1.5 ayda 6 kilo vermiş yane bilginize . Saraçoglunun kürünü tapmış hani sabah maydonaz limon blendırdan geçip içiliyorya .
saglık için, sıgara kullanıyordu . Uykum bile düzene girdi dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?