- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
aslında benim bu hafta her sabah içme niyetim vardı ama ne yazıkki cocuklar dan illaki biri uyuyor oluyor sesli bi cihaz kullanamıyorum zaten vakitte yetiremedim,Allahtan göğüs etiyle sebzeli köfte yapmıstım onu attım buzluga bide kabak çorbası yapmıstım iyi dayandılar bana.hazır bişeyler olmayınca tabiri caizse kesik başlı tavuk gibi ne yiycem paniği oluyorum.Daktırım yakın bir arkidişim sadece maydonoz kürüynen 1.5 ayda 6 kilo vermiş yane bilginize . Saraçoglunun kürünü tapmış hani sabah maydonaz limon blendırdan geçip içiliyorya .
saglık için, sıgara kullanıyordu . Uykum bile düzene girdi dedi.
Mimum netde var maydonoz kürü de çıkar . Haşlama olan değil ama .ay nasıl yapılıyor bu maydonoz suyu. bende bu mix&go dan var. kardeşim her sabah kendine maydonoz suyu yapıyor onunla posasıyla birlikte içiyor. bende mi yapsammm
Masum kv yanina çorba yapar mi sende corba ic sadece...yarin onemli vallakv aradı ıspanaklı pide yaptırıyrum dediiiiiii
Mimum netde var maydonoz kürü de çıkar . Haşlama olan değil ama .
Yanlız dikket edin tansiyon düşürüyormuş !
Ama dikkat et tansiyon düşürüyor ben yaptim..ayy neyse ben sustum sonra ayyy ada diyecekler...tamam ablacım araştırıyorum hemen. teşekkür ederim.
Masum kv yanina çorba yapar mi sende corba ic sadece...yarin onemli valla
Aebenim eve kendimi cok kapattim kendimi toparlamakta zorlandim.esime soyledim calisirsam iyi gelecek diye bir arkadasinin yaninda basladim ..isi ogreneyim derdindeyim..7 gibi evde oluyorum sonra 12 ye kadar ev isi..ama iyi geldi bana..Merhaba güzeller
Kontes bacım işe başlamışsın. Hayırlı olsun inş .
Nasıl aldın bu kararı bakim evdekilere eksik belli etmeyim diye çırpınıyorsundur
İş nedir bacım ?
Ahh bi taş geldi kafamaAma dikkat et tansiyon düşürüyor ben yaptim..ayy neyse ben sustum sonra ayyy ada diyecekler...
Calismak cok iyi geliyor insana canim bende kizimi buyutecem diye 3.5 yildir evdeyim ayyy cok bunaldim valla..seneye bende bi yakinimizin yaninda ise baslayacam...esime kalsa calisma ama yok cildiriyorum evde ..kizi kreşe verecem ben işeAebenim eve kendimi cok kapattim kendimi toparlamakta zorlandim.esime soyledim calisirsam iyi gelecek diye bir arkadasinin yaninda basladim ..isi ogreneyim derdindeyim..7 gibi evde oluyorum sonra 12 ye kadar ev isi..ama iyi geldi bana..
Teşekkürler ablam sağol anlayisin için. Anlaşılmak güzel sey . Buarada seni de tebrik ediyorum. Ne güzel veriyorsun kiloları. Daim olur 80lere erisirsin inşallah sağlıklaAyy günaydın canım
Canım kaptanım ız konuyla ilgilendi
Niye kendine bu kadar yüklendin
Buradan gerçekten Mende çok etkileniyorum
Kendinede bebişede iyi bak
Şuanda bebek iş evde anne veya kv
Bu şartlarda bile birşeylet yapmak için çırpınıyorsun
Ve azdan çoktan veriyosun
Benimde daha gençken pasta börek vs yesem fakat diyet modunda olup çok az dikkatke verirdim ozananda bu diyetisyen ene giderdim kontrolume yakın dikkat eder diğer günler yerdim buna rağmen 18kilo vermiştim yıllar önce fakat yaş ilerleyince öyle denedim yiyerek veremedim küçük bi kaçamağı bile düzeltmek 2günüme falan mal oldu
İyi günler canım
Şaka saka sekerim..ya aslinda cook tebirliyim bakmayin bu benide cok yoruyor beynim yoruluyor ama bunlarin hepsi kizim dogduktan sonra oldum...once amaaaan vur patlasin cal oynasin modundaydim..Ahh bi taş geldi kafama
Yok kız demiycez söyle söyle
Kaptanım sen içinı rahat tut anlasilmak güZEL şey . ZiraGünaydın ...
Geçmişi okudum .
Her iki konuda kapanmıştır .
Bir arkadaşımız karşılıklı frekans uyuşmazlığından farklı bir takıma geçmiştir.
Diğer arkadaşımızın yazdığı diyete uygun olmayan menüler benim iznimdedir .
Bunun dışında konuşulacak , tartılaşacak ... konu yoktur.
Varsa da bu benim körlüğümdendir . Göremiyorum zira .
Şimdi rica ediyorum . Herkes konuyu kapatsın .
Üzerine ısrarla konuşmak isteyen varsa da bunun yeri takımın ORTA YERI değil ... Dileyen özel mesajla bana ulaşabilir .
Müsadenizle güne kaldığımız yerden devam edelim . Zira ben öyle yapacağım .
Kaptanım sen içinı rahat tut anlasilmak güZEL şey . ZiraNare83 da kötü niyetle değil benı anlayarak yazmış . Meger .Özel den belirtms. Sen de öyle . Teşekkürler . Onemsendigimj bilmek mutlu etti beni. . Tekrar muhabbeté devam.. takımın tadı bozulmasin benim yuzumden
iki buçuk gibi yaptımm ohhh yaaason öğününü yapanlar
stop stop böbrekler alarm verdi naniii naniiiii.hoopp 3lt bittiiii huhuuu nerdesinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?