Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aslında benim bu hafta her sabah içme niyetim vardı ama ne yazıkki cocuklar dan illaki biri uyuyor oluyor sesli bi cihaz kullanamıyorum zaten vakitte yetiremedim,Allahtan göğüs etiyle sebzeli köfte yapmıstım onu attım buzluga bide kabak çorbası yapmıstım iyi dayandılar bana.hazır bişeyler olmayınca tabiri caizse kesik başlı tavuk gibi ne yiycem paniği oluyorum.

bende gideyim biraz mutfak toparlayıp domates çorbası pişireyim ...ayyy yarın için çok umutlu değilim korkuyorum

ay nasıl yapılıyor bu maydonoz suyu. bende bu mix&go dan var. kardeşim her sabah kendine maydonoz suyu yapıyor onunla posasıyla birlikte içiyor. bende mi yapsammm
Mimum netde var maydonoz kürü de çıkar . Haşlama olan değil ama .
Yanlız dikket edin tansiyon düşürüyormuş !

Merhaba güzeller

Kontes bacım işe başlamışsın . Hayırlı olsun inş .
Nasıl aldın bu kararı bakim evdekilere eksik belli etmeyim diye çırpınıyorsundur

İş nedir bacım ?
Aebenim eve kendimi cok kapattim kendimi toparlamakta zorlandim.esime soyledim calisirsam iyi gelecek diye bir arkadasinin yaninda basladim ..isi ogreneyim derdindeyim..7 gibi evde oluyorum sonra 12 ye kadar ev isi..ama iyi geldi bana..

Aebenim eve kendimi cok kapattim kendimi toparlamakta zorlandim.esime soyledim calisirsam iyi gelecek diye bir arkadasinin yaninda basladim ..isi ogreneyim derdindeyim..7 gibi evde oluyorum sonra 12 ye kadar ev isi..ama iyi geldi bana..
Calismak cok iyi geliyor insana canim bende kizimi buyutecem diye 3.5 yildir evdeyim ayyy cok bunaldim valla..seneye bende bi yakinimizin yaninda ise baslayacam...esime kalsa calisma ama yok cildiriyorum evde ..kizi kreşe verecem ben işe

Teşekkürler ablam sağol anlayisin için. Anlaşılmak güzel sey . Buarada seni de tebrik ediyorum. Ne güzel veriyorsun kiloları. Daim olur 80lere erisirsin inşallah sağlıkla

Ahh bi taş geldi kafama
Yok kız demiycez söyle söyle
Şaka saka sekerim..ya aslinda cook tebirliyim bakmayin bu benide cok yoruyor beynim yoruluyor ama bunlarin hepsi kizim dogduktan sonra oldum...once amaaaan vur patlasin cal oynasin modundaydim..

Simdi biseyi yaparken kizima biseyi yedirirken 40 kere arastiriyorum..evdeyim bosta olunca insan bitkilere bakiyorum arastiriyorum..daha saglikli ne yaparim diye kafayi yiyorum sanirim hahaha)

Kaptanım sen içinı rahat tut anlasilmak güZEL şey . Zira Nare83 da kötü niyetle değil benı anlayarak yazmış . Meger .Özel den belirtms. Sen de öyle . Teşekkürler . Onemsendigimj bilmek mutlu etti beni. . Tekrar muhabbeté devam.. takımın tadı bozulmasin benim yuzumden

verocummm dedigim gibi amacım kırmak asla degil
tanımadıgım bir insana yada bir guruba nbalıklama yorumda yapmam
seni tanıdım eleştiriye açık oldugunu anladım, ve en önemlisi sende yedikleirnden rhatsız oldugun için
seni perçinler belki diye yazdımm..

geçen bende takımdan çıkıcam dedim aus bana tabi çık sonra ye ye şiş dedi
ne oldu evet bend eüzüldüm ama sonra dank etti , kimsnein yedigine içtigine laf etmek haaddime degil zaten ben
affına sıgınarak ve seni kırmadan yazmıştım yoksa seni seviyorum en çokta dogallıgını

sen yine menü yaz bende sana kızayımmm
seni seviyorum deli kız, bugünlerde geçecek verooo sabır en büyük erdemdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…