iki buçuk gibi yaptımm ohhh yaaa
cidden hunilik olduk.yarın ben takıma gelemezsem bilinki siz kilo bildirimi yaparken ben cokk uzaklarda olucam bütün hayallerimi umutlarımı yüklenip buralardan kaçıcamstop stop böbrekler alarm verdi naniii naniiiii.
Ben simdi bitirdim doktorumson öğününü yapanlar
ne yazıkki biz en gec 8de tartılmak zorundayız.baskülü asm ye mi getirsem.Ben simdi bitirdim doktorum) simdi kapattim agzimi taakiii sabah 10.00 a kadar..tabii yesil cay ve su icecem sadece..
Valla imkanin varsa gotur doktorum ama rahat tartilabilcekmisin ben ustumde ne var ne yok cikariyorum da hahahane yazıkki biz en gec 8de tartılmak zorundayız.baskülü asm ye mi getirsem.
Aslinda topige gelmeden once de verdim kuzum 4 kg kadar totalde 14,5 kgaykelebekolacam huniye çok katılıyorum. bende takım listesini excele kopyaladım. oynuyorum :)
bugüne kadar en çok kilo verenleri sıraladım :) naçizane;
DelyDoly 23,2
Ausencia 13
Betulina 10,5
saydin78 10,4
vorones 8,7
roxen2303 8
Ahu060812 7,6
cydnz_1 7,4
Sekercikiz 7,3
Nare83 5,3
T tuba52 4,6
kelebekolacam 4,3
@Sherrysherrylady 4
@fatmanurkaya 4
mimu88 3,5
ada81 1,5
ErSeSi 1,4
begum75 0,7
@Daydream15 -0,5
aykelebekolacam huniye çok katılıyorum. bende takım listesini excele kopyaladım. oynuyorum :)
bugüne kadar en çok kilo verenleri sıraladım :) naçizane;
DelyDoly 23,2
Ausencia 13
Betulina 10,5
saydin78 10,4
vorones 8,7
roxen2303 8
Ahu060812 7,6
cydnz_1 7,4
Sekercikiz 7,3
Nare83 5,3
T tuba52 4,6
kelebekolacam 4,3
@Sherrysherrylady 4
@fatmanurkaya 4
mimu88 3,5
ada81 1,5
ErSeSi 1,4
begum75 0,7
@Daydream15 -0,5
Offf offf çapraz bağları kopmuş yine .
Geliyor şimdi eve .
Değnekli dedeler gibi bir de huysuz olur , huyunu sevdiğim
Kaptandan error sinyalleri gelirse sebebi budur yani.
Az geçmişe döneyim
imkan olsada kaptaniçemize reel bi parti yapabilseydik mezuniyet töreni.şu ışınlanmada ne zaman icat edilecekse.
Aslinda topige gelmeden once de verdim kuzum 4 kg kadar totalde 14,5 kg♡♥ netim bitiyo kacıyorum stop hepinizi tebrikler ediyorum şekerler mâaşallah ne kilolar vercez daha ohooo hepinizi opuyorum
mimu88 ben kaynamış suya maydanoz ve limon koyup yapıyorum posa şeklinde değil yani, benim en baştan beri verdiğim 20 kilocuğumuda yazarsak listeye en başı alırım maşallah
Allah şifa versin canım tez zamanda toparlar inşallah.Offf offf çapraz bağları kopmuş yine .
Geliyor şimdi eve .
Az geçmişe döneyim
Ayyy cok gecmis olsun..kaptanim sanada bol bol sabir diliyorum...seninde işin zor...Offf offf çapraz bağları kopmuş yine .
Geliyor şimdi eve .
Az geçmişe döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?