Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın
Geçen hafta:72.7
Bu hafta :72.3
Giden:400 Gr

Daha geç tartilsam duserdi biraz

Günaydınnnn

Sen kesin 71 lere geldin aslında kuzum .

Tartının sana sabah piyangosu böyle oluyor , keşke portatif tartı bulsak sana :))

10-11 gibi tartılsan

Tebrikler canım . Artık artılar , sabitler tarihe gömüldü .... gelsin pon ponlar

Sevgili kaptanım ve takım arkadaşlarım çok üzgünüm şu an :/ +500 çıktım. Sanırım kk da ilk defa artı gördüm kendimde geçmiştekinde de görmedim. Sabite bile razıydım. Artı acaip moralimi bozdu. Oturup ağlayabilirim. Sizin takım puanınızı da bozacağım şimdi çok üzgünüm keşke listeye girmeseydim

Geçen hafta: 79.3
Bu hafta: 79.8

Fark +500

***7.TAKIM 499. ETAP***

Betulina(79.5///%)
saydin78(64.1///%)
tuba52(88.8///%)
roxen2303(61/59.6/1.4/%2.30)
Ausencia(65.9///%)
Mezun olmak istiyor.
masumm(72.7///%)
DelyDoly(89///%)
cydnz_1(81.6///%)
Ahu060812(86.4///%)
kelebekolacam(78.7/77.3/1.4/%%1.78)
Sekercikiz(66.7///%)
fatmanurkaya (110.8///%)
ada81 (75.3///% )
mimu88 (79.3///%)

7. Takım Ortalaması %

Baskül bi ara 76.8 gösterdi sanırım önce haftaya nin fragmanını verdi ne sevinmistim bende 8e gelmeden tartildim öğleni bekleyebilsek. Ama her hafta baskül taşıma işi zor

Editorum olalali kaptanım çok haklı stres artı 100gr en az.76.8i bana geri ver diye baskül bi geçirdim 77.4 yaptı bende yok ya dedim baskül u azcık sevip derin bi nefes verip olayı duzelttim

Ayyy ne güzel yapmışsın, ellerine sağlık, çok mutlu oldum, duygulandım sabaha sabah bunu görünce

Ben çıkıyorum şimdi ... okula bırakıp gelirim Yusufu .

Eşimde raporlu , evde

Hadi bakalım döndüğümde yine güzel bildirimler gelmiş olsun

Benim bildirim wc den sonra ama o lala var biliyorum
Bayılıyorum ipini sağlam kazığa bağlayıp, kendinden emin iddialı olanlara

canım süper vermişssin, ilk tebrik sana gelsin

betüüş hoşgeldinn .. naber canım nasılsın ?
Hoşbulduk canım, nasıl olayım accık stresli Takılıp kaldım 79 küsürlerde Şimdi wc bekliyorum, sonra gidip tartılacağım. Barı 79.0 olsa diye dua ediyorum. İki belki de üç gündür wc ye çıkamadım. Bu benim için pek norma değil

Heeeyyy mezun olunca ne oalcak, bizi bırakacak mısın Şimdi gerçekten stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…