Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım stres bu işte etken.
bir de acı sever misin bilmem ama biberiye turşusu, bol yogurt tüketmek ve incir- kayısıyı aç karna tüketmek bende çok işe yarıyor. ayrıca yogurda kattığım keten tohumu..
dün bir kez sabah bir kez akşam çıktım valla..
bunları deniyor musun ?
wc ye çıksan çok farkederdi..

bu dediklerinin hepsini az çok tüketiyorum. Bu sabah ağzıma bir şey atmayayaım dedim, keşke namaza kalkar kalkmaz bir kayısı veya incir yeseydim. Gözümün de önündedydiler, aklıma gelmedi değil yanı. Bi de wc çıkartmazlarsa onların da gramı binmesin dedim

süpersin MAŞALLAH, ELHAMDULİLLAH süper

Sonucu merakla bekliyoruz

hemen iki kayısı atıp bi bardak ılık su içsen işe yarardı.
kaz gelen yerden davık esirgenmez

Ausencia cnmm keşke daha geç tartılma imaknım olsa ama yok maleseff
ne güzel 71.6 görmüştüm bu hafta daha iyi gider iş biran önc görmek istiyorum 6 ları
evet cnm sabitler artılar yok artık sen bu hafta gör beniiii

mimu88 yılbaşı artılarını temzilemiştin oysa dimi sen telafi edersin cnmmm

vorones tamam herşeyi ye şu kolayı içmeeee ne olur bebegin içinnnnnn
bak kızarım sonra aglarsınnn

hımmmm vorones kola da mı içmiş, benim aklımda kornet kalmış

Nare83 canım tebrikler az kaldı 6 ları görmene. Bende anlamadım ama aslında anladım bu hafta sadece 1 kere wc im var geçen hafta düzenli çıkmıştım.

://
Sporumu yaptım diyetimi yaptım hala niye yapılıyorlar bana sabit olsam neyse bi de kocaaaa 500

canımcım dün akşam spor yapmıtşın sen dimi ?
keşke yapmayaydın
+ çıkmanın sebebi bence kesinlikle bu.
ben 2 gün ara verdim spora, anca attım artıları..

Ay ben de meyve ve çik hastasıyım. Hadi çik yemiyorum tutuyorum kendimi ama meyve

Tebrikler canım
teşekkür ederim canım
aynı benim gibisin bende meyva ve çik hastasıyım
aynen çikolatayı hadi yemedim ama 2 gün meyva yemesem içim huzursuz oluyo nikotin bağımlısı gibi vücut arıyo

kızlar günaydın
hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah

kaptanım Ausencia geçen hafta kilom:60,7 kg
bugün kilom:60,6 kg
sonuç: -100 gram
olsun canım eksi eksidir.
belki de biraz daha kısman gerekir.
kilo azaldıkça vermek çok çok zordur, bilirim..

roxen2303 naptın sen mankenim yaaa.. maşallah.
maydonuzlar işe yaramış

dünde okadar su içtin onları atamamış olabilirsin .yarın sabah birdaha tartıl.liste işi kaymağı önemli olan bize olanlar.sen elinden geleni yaptın artık stres yapma.yarın sabah bak gör eksi çıkacaksın.

olsun canım eksi eksidir.
belki de biraz daha kısman gerekir.
kilo azaldıkça vermek çok çok zordur, bilirim..

roxen2303 naptın sen mankenim yaaa.. maşallah.
maydonuzlar işe yaramış
kiloluykende ayda maksimum 1,5 kilo verebilmiş biriyim o yüzden bu kilolarda verememek yada az vermek beni şaşırtmıyor,spora ağırlık vermem lazım biliyorum,pazar gününden beri 3 gün yaptım,ama istediğim gibi tam bir düzen oturtamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…