canım stres bu işte etken.Hoşbulduk canım, nasıl olayım accık stresliTakılıp kaldım 79 küsürlerde Şimdi wc bekliyorum, sonra gidip tartılacağım. Barı 79.0 olsa diye dua ediyorum. İki belki de üç gündür wc ye çıkamadım. Bu benim için pek norma değil
canım tartılma gecesi spor yapma, ağır gelirsin diye korkuyorumAy yatmadan kalça sıkma ve kaldırma yaptım 100 tane :) kaptanım iyi geceler umarım yarın seni dereceyle uğurlarız
bu dediklerinin hepsini az çok tüketiyorum. Bu sabah ağzıma bir şey atmayayaım dedim, keşke namaza kalkar kalkmaz bir kayısı veya incir yeseydim. Gözümün de önündedydiler, aklıma gelmedi değil yanı. Bi de wc çıkartmazlarsa onların da gramı binmesin dedimcanım stres bu işte etken.
bir de acı sever misin bilmem ama biberiye turşusu, bol yogurt tüketmek ve incir- kayısıyı aç karna tüketmek bende çok işe yarıyor. ayrıca yogurda kattığım keten tohumu..
dün bir kez sabah bir kez akşam çıktım valla..
bunları deniyor musun ?
wc ye çıksan çok farkederdi..
süpersin MAŞALLAH, ELHAMDULİLLAH süperHayırlı geceler sevgili takımım
Diyetisyen im dediği gibi beslendim çok şükür
3mil lesli yaptım
2.5lt civarında su
2 y.cay içtim
Ausencia @Ahu060812
Ahum 3mile ne verecen ablana
Kaptanım yarın diyetisyen ime gidemiyorum pazartesi ye gün verdi kısmet artık
hemen iki kayısı atıp bi bardak ılık su içsen işe yarardı.bu dediklerinin hepsini az çok tüketiyorum. Bu sabah ağzıma bir şey atmayayaım dedim, keşke namaza kalkar kalkmaz bir kayısı veya incir yeseydim. Gözümün de önündedydiler, aklıma gelmedi değil yanı. Bi de wc çıkartmazlarsa onların da gramı binmesin dedim
yazalım beraberPerşembe geceleri bayram sabahını bekleyen çocuklar gibiyim ; başlıklı şiir yazasım var
pişmanım pişmannnhemen iki kayısı atıp bi bardak ılık su içsen işe yarardı.
kaz gelen yerden davık esirgenmez
hımmmmAusencia cnmm keşke daha geç tartılma imaknım olsa ama yok maleseff
ne güzel 71.6 görmüştüm bu hafta daha iyi gider iş biran önc görmek istiyorum 6 ları
evet cnm sabitler artılar yok artık sen bu hafta gör beniiii
mimu88 yılbaşı artılarını temzilemiştin oysa dimi sen telafi edersin cnmmm
vorones tamam herşeyi ye şu kolayı içmeeee ne olur bebegin içinnnnnn
bak kızarım sonra aglarsınnn
Ausencia cnmm keşke daha geç tartılma imaknım olsa ama yok maleseff
ne güzel 71.6 görmüştüm bu hafta daha iyi gider iş biran önc görmek istiyorum 6 ları
evet cnm sabitler artılar yok artık sen bu hafta gör beniiii
mimu88 yılbaşı artılarını temzilemiştin oysa dimi sen telafi edersin cnmmm
vorones tamam herşeyi ye şu kolayı içmeeee ne olur bebegin içinnnnnn
bak kızarım sonra aglarsınnn
Ay ben de meyve ve çik hastasıyım. Hadi çik yemiyorum tutuyorum kendimi ama meyveZaten ben kiloyu tatlidan aliyorum..meyve yemem..kola icmem...tek tutkum cikolata..
Tebrikler canımkızlar günaydın
hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah
kaptanımAusencia geçen hafta kilom:60,7 kg
bugün kilom:60,6 kg
sonuç: -100 gram
wauuvv canım seni kocaman tebrik ederimGünaydın
Geçen hafta:72.7
Bu hafta :72.3
Giden:400 Gr
Daha geç tartilsam duserdi biraz
canımcım dün akşam spor yapmıtşın sen dimi ?Nare83 canım tebrikler az kaldı 6 ları görmene. Bende anlamadım ama aslında anladım bu hafta sadece 1 kere wc im var geçen hafta düzenli çıkmıştım.
://
Sporumu yaptım diyetimi yaptım hala niye yapılıyorlar bana sabit olsam neyse bi de kocaaaa 500
günaydın bildirim yapıp kaçıyorum
geçen hafta : 61.0
bu hafta : 59.6
fark : 1,4
yüzde : 2,29
süpersin MAŞALLAH, ELHAMDULİLLAH süper
Sonucu merakla bekliyoruz
wauuvv canım seni kocaman tebrik ederimBen -400 gr çok severim.
teşekkür ederim canımAy ben de meyve ve çik hastasıyım. Hadi çik yemiyorum tutuyorum kendimi ama meyve
Tebrikler canım
olsun canım eksi eksidir.kızlar günaydın
hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah
kaptanımAusencia geçen hafta kilom:60,7 kg
bugün kilom:60,6 kg
sonuç: -100 gram
dünde okadar su içtin onları atamamış olabilirsin .yarın sabah birdaha tartıl.liste işi kaymağı önemli olan bize olanlar.sen elinden geleni yaptın artık stres yapma.yarın sabah bak gör eksi çıkacaksın.Nare83 canım tebrikler az kaldı 6 ları görmene. Bende anlamadım ama aslında anladım bu hafta sadece 1 kere wc im var geçen hafta düzenli çıkmıştım.
://
Sporumu yaptım diyetimi yaptım hala niye yapılıyorlar bana sabit olsam neyse bi de kocaaaa 500
kiloluykende ayda maksimum 1,5 kilo verebilmiş biriyim o yüzden bu kilolarda verememek yada az vermek beni şaşırtmıyor,spora ağırlık vermem lazım biliyorum,pazar gününden beri 3 gün yaptım,ama istediğim gibi tam bir düzen oturtamadımolsun canım eksi eksidir.
belki de biraz daha kısman gerekir.
kilo azaldıkça vermek çok çok zordur, bilirim..
roxen2303 naptın sen mankenim yaaa.. maşallah.
maydonuzlar işe yaramış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?