Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evvet kızlar kilo bildirimi zamanıııı

Geçen hafta : 84,2
Bu hafta : 83,7
Giden : -500 gr.
Fark : % 0.59
emziren anne olarak haftalık ideal kilo kaybını gerçekleştirmiş bulunuyorum.
mutluyum huzurluyum daha inceyimmmm
83 leri gördüm sonunda, şükürler olsunn.
sıfır kaçamak işe yaradı, devammm

canımcım dün akşam spor yapmıtşın sen dimi ?
keşke yapmayaydın
+ çıkmanın sebebi bence kesinlikle bu.
ben 2 gün ara verdim spora, anca attım artıları..

Yok canım yapmadım dün yatmadan önce kalça sıkma yaptım sadece :/ şu an o kadar şiş hissediyorum ki kendimi :/

Evet doktorum seni tebrik ediyorum başta. Geçen hafta üzüldün ama bak nasıl gitti mükemmel. Çok sevindim senin adına.

Bir de bu hafta hep fazla su içtim anlamadım ki doktorum benim wc sorun dereotu tam yarıyor dedim artık o da fayda etmiyor doktora mı gözüksem acaba:/ bir de regl olcam sanırım

canım meyveden vazgeçemiyorum demişsin belki de onu azaltmalısın.
tabi spor da şart. valla benim karnım daha bir haftada indi, inceldi.
ben önce göbüşten veririm, devasa kalçalarım hala benimle

bende bu hafta daha donanımlı olacagım sabahları sebze suyumu da içeceğim.

Bu hafta bende maydanoz suyunu yapacağım. Hatta şu sitede reklamı çıkan bi marka var doktorum detox içecekleri %50 indirimliymiş ne dersin?

Tebrriiik ederim canımmm

Wc sorunu bu mimu . Başka bir açıklaması olamaz .
İlerleyen saatlerde tartılma şansın varsa , bence dene .

Sabah sabah kilo bildirimi yapacağız diye bir kural yok .

Bak ben wc bekliyorum , @Betulina gibi kaz gelecek yerden tavukta esirgemedim :) kahve ve kayısı eşliğindeyim şu an .

Pzt sonrası çok iyiydi sende , wc den başka suçlu yok bence burada . Katil bahçevan :)

Sana her hafta bir takım sırtlama görevimi versem ne ?

Fragmana da bayıldım .

Tebrikler doktorum , benim küre 200 gr.cık şaşmış sadece , ödemdir o da ödem

kızlar günaydın
hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah

kaptanım Ausencia geçen hafta kilom:60,7 kg
bugün kilom:60,6 kg
sonuç: -100 gram

Günaydın begümcüm
O 100 gr. med cezir oldu iyice :)
Gelsin artık şu 5 liler ya ?

Seni 400 gr. senii

Bu hafta 600 ola bari de gitsin şu yapışan 79 .

3 gün wc miii ? Wc ye çıkmadan tartıya çıkmaaaa

Heeeyyy mezun olunca ne oalcak, bizi bırakacak mısın Şimdi gerçekten stres oldum

No panic:)

Burdayım . Seni 68 yapana kadar

Haftaya görmek için ben hazırımmmmmmmmmmmmm

Bak pon ponlarımı da aldım

Tebrikleeeer sherry immm .

Ohhh be gitti şu 84 nihayet .

Daha da gelmesin .

Bir de bu hafta hep fazla su içtim anlamadım ki doktorum benim wc sorun dereotu tam yarıyor dedim artık o da fayda etmiyor doktora mı gözüksem acaba:/ bir de regl olcam sanırım
tesekkür ederim,ama az yedin hergün wc beklemek stresegirmek yanlış.bence seninki ödem herzaman içtiğimiz suyu atamayız hatta bizim artı çıkmamıza sebe olabilir.haftaya yatırım diyelim.no stres .stres eşittir kortizon kortizonda yağ tutulumu ve ödem yapar ondan ben bu kadar deliliğe vuruyorum ayyy vermedim ayyy olmuyor stresi yapsam bittim ben kabullendim metobolizmam yavas cok emek istiyor.ya niye onların ki öyle benim ki böyle desem yine olan bana olacak isyanın kimseye faydası yok.

takıl bize bu sana iyi geliyor.bu hafta katılımın süperdi.

Wc sorunu bu mimu . Başka bir açıklaması olamaz .

bekleeee ve gör çok yakındaaaaaa
anam gerçi regli haftam dumur olmamamk için elimden geleni yapacagım kuş diyeti yapıcam haftayaaa

Kaptanım keşke olsa tartılıp işe gidiyorum Ausencia tartı cumartesi olaymış ya beklerdim valla :)

Çok haklısın doktorum çok teşekkür ederim. Evet stressiz olmak gerekiyor. Sadece bu kadar devasa bir + beklemiyordum ben. Bu hafta akşamları pul biberli ev yoğurdu yemeye başlayacağım yakıcam o yağlarıııı

Bu hafta bende maydanoz suyunu yapacağım. Hatta şu sitede reklamı çıkan bi marka var doktorum detox içecekleri %50 indirimliymiş ne dersin?

Tebrriiik ederim canımmm
Teşekkürler hayatım
takıl bize bu sana iyi geliyor.bu hafta katılımın süperdi.
evet canım bana iyi geliyorsunuz. kendimi zayıflama kampında gibi hissediyorum.
sorumluluk duyuyorum kaçamak yapasım hiç gelmiyor

Ausencia kaptaniçem çok teşekkürler. Senin desteğin çok etkili bunda.
83 benim için çok önemli bir dönüm noktasıydı, cünkü dogum sonrası 84 lere zaten inmiş tekrar kilo alıp 88 lere çıkmıştım.
şimdi sanki gerçekten kilo veriyorum, artılar gittii
oh be
spor da çok etkili valla karnım belim incecik geliyor bana. hissediyorum yani.
yakında şu giyemediğim pantolonlara gireceğimi umuyorum.

canım meyveden vazgeçemiyorum demişsin belki de onu azaltmalısın.
tabi spor da şart. valla benim karnım daha bir haftada indi, inceldi.
ben önce göbüşten veririm, devasa kalçalarım hala benimle

azalttım azalttım
artık günde 1 meyva falan yiyiyorum,bazen eşimle oğluma doğrarken hepsinden birer lokma olcak şekilde az az yiyiyorum,bu konuda baya yol katettim açıkcası
o devasaaa kalçalar malesef bendede var,ne kadar zayıflasamda,görüntüm istediğim gibi değil,sporla şekillendirmeye çalışıyorum

keşke ayrıntılı bi baskülde tartılsak bu kadar moral bozuklugu olmazdı buyüzden diyetisyeni seviyourm emeğin illaki görünüyor.

kaptanım haklısın inan ki bende çok sıkıldım
pazar,pazartesi ve perşembe olmak üzere 3 gün spor yapabildim bu hafta, bugünde yaparım inşallah,bu şekilde devam edip beslenmemdede kaçağım olmazsa artık veririm diye düşünüyorum

Kedibochi tamamen emeğinin karşılığını alıyorsun . Kırılma noktaları çok önemlidir diyette . 84 ilk noktandı , kırıldı ....sıra 79.9 da

Nare83 kuş diyeti sana gelmez gülüm , sen wc yi hallet o 69.9 gelecek buraya

begum75 tatlım , ilk mesajını hatırlıyorum burada okuduğum son 3 kilo ama ben çok yavaş veririm yazmıştım . Bende bir insan ne kadar yavaş verebilir ki demiştim okurken :)
Bu haftadan sonra daha çok diyete sarıl , gel ve menü yaz lütfen . Seni de 59.9 yapalım ...

Evet sırasıyla baktım da 79 ..69..59 ..... Var mı 49.9 u isteyen ? kelebekolacam sana yıkayım mı 49.9 ihalesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…