Kaptanım keşke olsa tartılıp işe gidiyorumAusencia tartı cumartesi olaymış ya beklerdim valla :)
Çok haklısın doktorum çok teşekkür ederim. Evet stressiz olmak gerekiyor. Sadece bu kadar devasa bir + beklemiyordum ben. Bu hafta akşamları pul biberli ev yoğurdu yemeye başlayacağım yakıcam o yağlarıııı
sıradaki ponponlar
bir yıldır giremedigim , bugün girdigim kotum için gelsinnn
kız güldürme hastalar deli sanacak sabah hastaları bastı.Kedibochi tamamen emeğinin karşılığını alıyorsun . Kırılma noktaları çok önemlidir diyette . 84 ilk noktandı , kırıldı ....sıra 79.9 da
Nare83 kuş diyeti sana gelmez gülüm , sen wc yi hallet o 69.9 gelecek buraya
begum75 tatlım , ilk mesajını hatırlıyorum burada okuduğum son 3 kilo ama ben çok yavaş veririm yazmıştım . Bende bir insan ne kadar yavaş verebilir ki demiştim okurken :)
Bu haftadan sonra daha çok diyete sarıl , gel ve menü yaz lütfen . Seni de 59.9 yapalım ...
Evet sırasıyla baktım da 79 ..69..59 ..... Var mı 49.9 u isteyen ?kelebekolacam sana yıkayım mı 49.9 ihalesini
Ve aus mezun olur
Geçen Hafta :65.9
Bu hafta :64.7
Fark: 1.2
% 1.82
Ve ben biliyorum , bu bünye devam edersem 58 lere iner .
Listeden çıkıyorum artık ama hedef 58 . Büyük oynuyorum . Feci gaza geldim .
Kedibochi tamamen emeğinin karşılığını alıyorsun . Kırılma noktaları çok önemlidir diyette . 84 ilk noktandı , kırıldı ....sıra 79.9 da
Nare83 kuş diyeti sana gelmez gülüm , sen wc yi hallet o 69.9 gelecek buraya
begum75 tatlım , ilk mesajını hatırlıyorum burada okuduğum son 3 kilo ama ben çok yavaş veririm yazmıştım . Bende bir insan ne kadar yavaş verebilir ki demiştim okurken :)
Bu haftadan sonra daha çok diyete sarıl , gel ve menü yaz lütfen . Seni de 59.9 yapalım ...
Evet sırasıyla baktım da 79 ..69..59 ..... Var mı 49.9 u isteyen ?kelebekolacam sana yıkayım mı 49.9 ihalesini
tebrikler kaptaniçem balık baştan kokar varda onun zıddı bi atasözü yokmu.ama lütfen kendine dikkat et sen bize lazımsın fazla gaza gelme..Ve aus mezun olur
% 1.82
2 ay sonra , artık bu kotlar bol geliyor , offf alışveriş yapmam lazım dediğin mesajların olsun şekerim
Ama o offff mutlaka olsunona da stres ol e miiiiiiii
kuzum bazen takılınıyor böyle.ama sen gercekten daha düzenli beslenmelisin.daha sağlıklı.daha doğal.Günaydın hayırlı cumalar güzeller wc pro. bende de buün kilom SABİTsporum 415 dakika
kaptanım ilk diyete başladığımda 78,5 kiloydum,koşu bandında haftanın 7 günü,günde 1 saat yürüdüm,ağzıma tek lokma tatlı değmedi sonuç:tam 1 ay sonra hala aynı kilodaydım,oturup ağlayacaktım,dedim bu işi bırakıyorum bu eziyete gitmiyosa yapacak bişeyim yok
ama kardeşim sağolsun allah bin kere razı olsun ondan,beni destekledi yılma devam et olacak kıracaksın bu direnci dedi dedi,ondan sonra gitmeye başladı kilolar ama öyle ayda 3-4 kilo değil,ayda 1-1,5 kilo
ben işte bundan sebep diyorum yavaş gidiyo diye, ama bu sefer sizi mahcup etmiycem burda emek veriyosunuz bizi düşünüyosunuz,emeklerinizi boşa çıkarırısam hakkınız kalır üzerimde o yüzden çabalıycam bundan emin olun,allah sizdende yardımcı olan herkestende razı olsun
azalttım azalttım
artık günde 1 meyva falan yiyiyorum,bazen eşimle oğluma doğrarken hepsinden birer lokma olcak şekilde az az yiyiyorum,bu konuda baya yol katettim açıkcası
o devasaaa kalçalar malesef bendede var,ne kadar zayıflasamda,görüntüm istediğim gibi değil,sporla şekillendirmeye çalışıyorum
vaay kaptanımm kuş gibi yiyorsun ama karşılığını da alıyorsun valla.Ve aus mezun olur
% 1.82
bu msjı bende kopyaladım.bakk bundan sonraaa böyleee stresli kramsar mesajlar yazmıycamm tamamm
o 6 lar gelecekkkk
elbiseler bol gelsekk, sonra avm geizlcek
sonra 5 ler gelicek nasıl oldumu
artık bana da uzak gelmiyor 79,9 valla.Kedibochi tamamen emeğinin karşılığını alıyorsun . Kırılma noktaları çok önemlidir diyette . 84 ilk noktandı , kırıldı ....sıra 79.9 da
gelirim canım,buraya fazla takılınca işlerim kalıyo o yüzden gelemiyorum ama ara ara okuyorum yazılanlarıbegümmm neden sık gelmiyorsunnn
muhabbetini özlüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?