begüm işte bende böyleyim metabolizmam çook yavaş sinirlerim bozuk yaaakaptanım ilk diyete başladığımda 78,5 kiloydum,koşu bandında haftanın 7 günü,günde 1 saat yürüdüm,ağzıma tek lokma tatlı değmedi sonuç:tam 1 ay sonra hala aynı kilodaydım,oturup ağlayacaktım,dedim bu işi bırakıyorum bu eziyete gitmiyosa yapacak bişeyim yok
ama kardeşim sağolsun allah bin kere razı olsun ondan,beni destekledi yılma devam et olacak kıracaksın bu direnci dedi dedi,ondan sonra gitmeye başladı kilolar ama öyle ayda 3-4 kilo değil,ayda 1-1,5 kilo
ben işte bundan sebep diyorum yavaş gidiyo diye, ama bu sefer sizi mahcup etmiycem burda emek veriyosunuz bizi düşünüyosunuz,emeklerinizi boşa çıkarırısam hakkınız kalır üzerimde o yüzden çabalıycam bundan emin olun,allah sizdende yardımcı olan herkestende razı olsun
Seni 400 gr. senii
Bu hafta 600 ola bari de gitsin şu yapışan 79 .
3 gün wc miii ? Wc ye çıkmadan tartıya çıkmaaaa
demek ki yag oranın kilona göre epey yüksek canım.azalttım azalttım
artık günde 1 meyva falan yiyiyorum,bazen eşimle oğluma doğrarken hepsinden birer lokma olcak şekilde az az yiyiyorum,bu konuda baya yol katettim açıkcası
o devasaaa kalçalar malesef bendede var,ne kadar zayıflasamda,görüntüm istediğim gibi değil,sporla şekillendirmeye çalışıyorum
tebrikler canım süperrrr
geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 78.7
Fark: -800gr
Canımm benim valla bir dengesizlik var kilom 89 du geçen hafta bu haftada aynı vücudum inceldi ama tartı baa nanikk diyor hepp valla sinirden ölcemmmDelyDoly cnm kilo bidiirimini kaçırmışım ben senin ama
senin menüleri biraz düzeltmen lazım düzensiz yiyorsun ve ben eminim eski dely yine gelicekk
kız güldürme hastalar deli sanacak sabah hastaları bastı.
listede devam et neden mezun oluyorsunnn
maşallah bünyene ausummmm valla süper bir metabolizman var
şuraya bi nazar boncugu koyalımdanazarr degmesinn
Günaydın hayırlı cumalar güzeller wc pro. bende de buün kilom SABİTsporum 415 dakika
kaptanım ilk diyete başladığımda 78,5 kiloydum,koşu bandında haftanın 7 günü,günde 1 saat yürüdüm,ağzıma tek lokma tatlı değmedi sonuç:tam 1 ay sonra hala aynı kilodaydım,oturup ağlayacaktım,dedim bu işi bırakıyorum bu eziyete gitmiyosa yapacak bişeyim yok
ama kardeşim sağolsun allah bin kere razı olsun ondan,beni destekledi yılma devam et olacak kıracaksın bu direnci dedi dedi,ondan sonra gitmeye başladı kilolar ama öyle ayda 3-4 kilo değil,ayda 1-1,5 kilo
ben işte bundan sebep diyorum yavaş gidiyo diye, ama bu sefer sizi mahcup etmiycem burda emek veriyosunuz bizi düşünüyosunuz,emeklerinizi boşa çıkarırısam hakkınız kalır üzerimde o yüzden çabalıycam bundan emin olun,allah sizdende yardımcı olan herkestende razı olsun
tebrikler kaptaniçem balık baştan kokar varda onun zıddı bi atasözü yokmu.ama lütfen kendine dikkat et sen bize lazımsın fazla gaza gelme..
bakk bundan sonraaa böyleee stresli kramsar mesajlar yazmıycamm tamamm
o 6 lar gelecekkkk
elbiseler bol gelsekk, sonra avm geizlcek
sonra 5 ler gelicek nasıl oldumu
güzelim yapacak bişeyimiz yok,teslim olursak kilo veremiyoruz malesef, o yüzden aza kanaat getirip elimizden geleni yapıp devam etmek zorundayızbegüm işte bende böyleyim metabolizmam çook yavaş sinirlerim bozuk yaaa((
Canımm benim valla bir dengesizlik var kilom 89 du geçen hafta bu haftada aynı vücudum inceldi ama tartı baa nanikk diyor hepp valla sinirden ölcemmm
aynen, OLMUŞbakk bundan sonraaa böyleee stresli kramsar mesajlar yazmıycamm tamamm
o 6 lar gelecekkkk
elbiseler bol gelsekk, sonra avm geizlcek
sonra 5 ler gelicek nasıl oldumu
bilemiyorum artık sinirlerim çok bozuldu bu ne yaaa diyorum ...artık tartıya takılmadan gündelik spora devam mı etsem... hergün protein alamıyorum kabızlık yapıyor canım bende bu seferde popmdakiir ahatsızlık tekrarlıyor onun acısı daha fenaada81 canım bu hafta dedigim gbi beslen bi bakalım
protein agırlıklı beslenn akşamları sabah kahvaltın güzell
Aynenn güzelimm akşam yememek ters tepti bencebeni hatırla dely , buraya geldim ekim 5 te ilk 6 hafta hep aynıydı 100 gr 200 gr
menüleirni düzenle lütfen , çogu zman düzgün yemiyorsun akşam yok
Ausencia cnmm keşke daha geç tartılma imaknım olsa ama yok maleseff
ne güzel 71.6 görmüştüm bu hafta daha iyi gider iş biran önc görmek istiyorum 6 ları
evet cnm sabitler artılar yok artık sen bu hafta gör beniiii
@mimu88 yılbaşı artılarını temzilemiştin oysa dimi sen telafi edersin cnmmm
@vorones tamam herşeyi ye şu kolayı içmeeee ne olur bebegin içinnnnnn
bak kızarım sonra aglarsınnn
demek ki yag oranın kilona göre epey yüksek canım.
spor bu işin ilacı.
bence kilodan çok ölçülere takılmak lazım.
aldın mı ölçülerini ? ben aldım, ayda bir kontrol ediyorum.
incelme oldukça kilo gitmiş gitmemiş çok takılmıyorsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?