Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

begüm işte bende böyleyim metabolizmam çook yavaş sinirlerim bozuk yaaa ((

demek ki yag oranın kilona göre epey yüksek canım.
spor bu işin ilacı.
bence kilodan çok ölçülere takılmak lazım.
aldın mı ölçülerini ? ben aldım, ayda bir kontrol ediyorum.
incelme oldukça kilo gitmiş gitmemiş çok takılmıyorsunn

DelyDoly cnm kilo bidiirimini kaçırmışım ben senin ama
senin menüleri biraz düzeltmen lazım düzensiz yiyorsun ve ben eminim eski dely yine gelicekk
Canımm benim valla bir dengesizlik var kilom 89 du geçen hafta bu haftada aynı vücudum inceldi ama tartı baa nanikk diyor hepp valla sinirden ölcemmm

kız güldürme hastalar deli sanacak sabah hastaları bastı.

Onlar Cuma pimpiriklileri , hafta sonu geliyor ya check up a geliyorlar Cumadan

listede devam et neden mezun oluyorsunnn
maşallah bünyene ausummmm valla süper bir metabolizman var
şuraya bi nazar boncugu koyalımda nazarr degmesinn

İyi çalışıyor , bende hakkını yiyemem metamın , oyyy canım metam

Yok canım , çıkacağım listeden .Listede olunca ben çok pis hırs yapıyorum .İki kaşık yesem doydum yeter diyorum . Uuzun vadede vermek istiyorum artık .

Günaydın hayırlı cumalar güzeller wc pro. bende de buün kilom SABİT sporum 415 dakika

Hiç mendil sallama dely hiiiç

Sen farkında değilsin belki ama diyetten de buradan da çok koptum .

Menülerin iki öğündü . Akşam yoktu . Disiplinin kayboldu 2 haftadır .

Bu günden tezi yok toparlamalısın . Evet harika kilo verdin , eveeet gördüm inanılmaz değişmişsin , gençleşmişsin .... ama , aması var . Daha vermen gereken en az 10 kilo var

Hadi bakalım , vakit diyet vakti .

Canım benim Allah senden de razı olsun .
Eminim ben senden , biraz daha asılsan diyete , olacak .

Hadi bakalım bu hafta bekliyorum senden bir atak .

tebrikler kaptaniçem balık baştan kokar varda onun zıddı bi atasözü yokmu.ama lütfen kendine dikkat et sen bize lazımsın fazla gaza gelme..

Heee valla , eşim diyor bunun dur u nerde ?

Bi lokma kaldın yeter diye .

bakk bundan sonraaa böyleee stresli kramsar mesajlar yazmıycamm tamamm
o 6 lar gelecekkkk
elbiseler bol gelsekk, sonra avm geizlcek
sonra 5 ler gelicek nasıl oldumu

Eveeeeeeeeeeeeeeeeeet işte bu !
Budur.

begüm işte bende böyleyim metabolizmam çook yavaş sinirlerim bozuk yaaa ((
güzelim yapacak bişeyimiz yok,teslim olursak kilo veremiyoruz malesef, o yüzden aza kanaat getirip elimizden geleni yapıp devam etmek zorundayız
ama inanki zorda olsa bütün çabalara değiyor, geriye dönüp baktığımda 18 kilo vermişim,bazen evdeki damacanaya bakıp içimden bu kadar yağ gitmiş diyorum sonuç geç olsada mutluluk verici oluyo ve buna değiyo emin ol,o yüzden bırakmayalım devam edelim
heleki daha kış ayındayız yaza kadar neler başarırız neler,yaz gelene kadar rahat 1 beden küçülürüz

Son düzenleme:
Canımm benim valla bir dengesizlik var kilom 89 du geçen hafta bu haftada aynı vücudum inceldi ama tartı baa nanikk diyor hepp valla sinirden ölcemmm

beni hatırla dely , buraya geldim ekim 5 te ilk 6 hafta hep aynıydı 100 gr 200 gr
menüleirni düzenle lütfen , çogu zman düzgün yemiyorsun akşam yok

ada81 canım bu hafta dedigim gbi beslen bi bakalım
protein agırlıklı beslenn akşamları sabah kahvaltın güzell
bilemiyorum artık sinirlerim çok bozuldu bu ne yaaa diyorum ...artık tartıya takılmadan gündelik spora devam mı etsem... hergün protein alamıyorum kabızlık yapıyor canım bende bu seferde popmdakiir ahatsızlık tekrarlıyor onun acısı daha fena ( -300 ne yaaa vermeseymişim onuda zahmet olmuş vücuduma

beni hatırla dely , buraya geldim ekim 5 te ilk 6 hafta hep aynıydı 100 gr 200 gr
menüleirni düzenle lütfen , çogu zman düzgün yemiyorsun akşam yok
Aynenn güzelimm akşam yememek ters tepti bence 3 öğün yapacagımm düzeleceğimmm sağolasın iyi ki varsınız

Canım Kutlarım ne gitse kardır bu hafta gr gider haftaya kilo gider inşallah

aynen öyle canım yağ oranım fazla
sana en son ölçtürdüğüm oranlarımı yazayım
tabi bu diyetisyendeki tartıya göre
kilo:60,4 kg
yağ kg:15,8 kg (%26)

ölçümü almadım, çünkü her defasında farklı yerden ölçüyorum 1-2 cm de hata çıksa moralimi bozuyo
istediğim tartıdaki rakamdan ziyade aynadaki görüntümü beğenmek,o yüzden kendimce bikaç hareketim var spor yaparken onları yapmaya özen gösteriyorum

eşim haftaya didimee gidicek bi arkadaşı daha dogrusu bi abimiz varda manevi yazlık alıcakmış eşmden rica etmiş birlikte gidleim diye
biletler alınmış ba ba ba baaa dedim sen , bana sormadannn gittin bilet aldın içimden bi pembe çıktı içimden
abiyide kıramıyoruz tabiki ,

kp ben götürüp getiririm demiş annemi mi çagırsam bilemedim
yoksam şöle yalnız kafamı dinlesem annem gelirse spor filan yapamayabilirim
annem gelirse etüte göndermem çcoukalrı kp alıp okula götürür sadecee

bi araba alaydım rahatlıycaktımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…