keşke ayrıntılı bi baskülde tartılsak bu kadar moral bozuklugu olmazdı buyüzden diyetisyeni seviyourm emeğin illaki görünüyor.
Tebrik ederimmm masumummmm kocaman sarıldım sana :)sıradaki ponponlar
bir yıldır giremedigim , bugün girdigim kotum için gelsinnn
mimu88 ben o hazır içecekleri hiçgörmedim.
Ve aus mezun olur
Geçen Hafta :65.9
Bu hafta :64.7
Fark: 1.2
% 1.82
Ve ben biliyorum , bu bünye devam edersem 58 lere iner .
Listeden çıkıyorum artık ama hedef 58 . Büyük oynuyorum . Feci gaza geldim .
Eminim yarın sabah kilo yaz buraya o artılar puuuuf diye uçmuş olacak .
Tabii ben yine klasik kaptan sitemimi de yapayım . Pzt den sonra başladığımız her hafta sonu temizleme operasyonu , maalesef Cumaya kadar başımıza dert olabiliyor .
Bizim kaçamak lüksümüz yok . Bol bol ot yiyeceğiz kaçarı yok :))
kuzum bazen takılınıyor böyle.ama sen gercekten daha düzenli beslenmelisin.daha sağlıklı.daha doğal.
vaay kaptanımm kuş gibi yiyorsun ama karşılığını da alıyorsun valla.
bence de bu gazla 58 olup korumaya geç ve bir daha kilo alma.
fit bir 40 yaş kadını ol
bu msjı bende kopyaladım.
artık bana da uzak gelmiyor 79,9 valla.
ay çok mutluyum yaa, acayipte motiveyim.
tek korkum kış tatilinde eşim memleketine gidelim diyor, hataya.
15 Gün ! Ben istemiyorum ya bu kadar uzun seyahat, evimi, düzenimi, sporumu, diyetimi istiyorum
her sabah ponponla açacarsın artık takımın kapısını
Geçen hafta : 75,300
Bu hafta : 75,00(( Bu ne ya o kadar açlığa bu mu delirecem ...
yüzde : 0,428 ayy yanlış mı yaptım bilemedim çok mutsuzum çünküü((
DelyDoly cnm kilo bidiirimini kaçırmışım ben senin ama
senin menüleri biraz düzeltmen lazım düzensiz yiyorsun ve ben eminim eski dely yine gelicekk
geçen hafta: 79.5
Bu hafta: 78.7
Fark: -800gr
beni hatırla dely , buraya geldim ekim 5 te ilk 6 hafta hep aynıydı 100 gr 200 gr
menüleirni düzenle lütfen , çogu zman düzgün yemiyorsun akşam yok
eşim haftaya didimee gidicek bi arkadaşı daha dogrusu bi abimiz varda manevi yazlık alıcakmış eşmden rica etmiş birlikte gidleim diye
biletler alınmış ba ba ba baaa dedim sen , bana sormadannn gittin bilet aldın içimden bi pembe çıktı içimden
abiyide kıramıyoruz tabiki ,
kp ben götürüp getiririm demiş annemi mi çagırsam bilemedim
yoksam şöle yalnız kafamı dinlesem annem gelirse spor filan yapamayabilirim
annem gelirse etüte göndermem çcoukalrı kp alıp okula götürür sadecee
bi araba alaydım rahatlıycaktımmm
Anaaa Kaptanı deryam aklıma fıkrayı getirdimm buu 1 bu 2 bu 3Ben olsam kimseyi çağırmazdım yanıma
Beni çağırabilirsin ama
Bu hafta bende maydanoz suyunu yapacağım. Hatta şu sitede reklamı çıkan bi marka var doktorum detox içecekleri %50 indirimliymiş ne dersin?
Canim hazir detoks alma bence evde taze taze yap.
Tebrriiik ederim canımmm
Anaaa Kaptanı deryam aklıma fıkrayı getirdimm buu 1 bu 2 bu 3
Yeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları:
-Senin Aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz. derler.
-Kısaca anlatayım.. der adam.
-Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma
Bir dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma İki dedi. Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi ve at'a Üç dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum...
Eşime bir hışımla çıkıştım
-Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?
diye bağırdım...
Karım arkasını döndü ve bana Bir dedi. Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim.
Hahahhaaa hemdee nasıll alınmışşşş mışşşş mişşş mişteee mışmışşşMesaj alınmış dely
Bu biiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr
Ben olsam kimseyi çağırmazdım yanıma
Beni çağırabilirsin ama
Anaaa Kaptanı deryam aklıma fıkrayı getirdimm buu 1 bu 2 bu 3
-Senin Aile yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının bir dediğini iki etmiyorsun. Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz. derler.
-Düğünümüz bittikten sonra karım kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma
Bir dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği zaman eşim tekrar eğilip atıma İki dedi. Az sonra atım tekrar aynı şekilde tökezleyince eşim atından indi ve at'a Üç dedi ve çeyizinden tabancasını çıkartıp atımı alnından vurdu. Ben şok olmuştum...
diye bağırdım...
Karım arkasını döndü ve bana Bir dedi. Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim.
Hahahhaha vallah bende bundan çok örnek veririmm arada göz korkutmak lazım canımahahaha ebnde akşam eşime anlattım bunu ve bu birrrrrrrrrr dedimmmm
benden habersiz plan yapmışş
Ağrın sızınn yoksa eğer canımm iyii gözünaydınkızlar 4 gün erken geldi regli
demekki şişlik ondan
Hahahhaha vallah bende bundan çok örnek veririmm arada göz korkutmak lazım canım
şimdi bunu eşime okudumAnaaa Kaptanı deryam aklıma fıkrayı getirdimm buu 1 bu 2 bu 3
diye bağırdım...
dün gece benimde eşim yoktu aldım 3nü dizdim yataga 4müz yattık.yataga yanlamasına sıgdık walla,bi ara oğlum kafayı kaldırdı burda cok kız var ben yatağıma mı gitsem diyorayy keşkeeeeee ausum yakın olsakta gelsennn
ben sigara içmem ama arada tüttürürüm paketim vardır çantamda hep ama hergün içmem degişik bir
tkıntı, ama sende kahve ile sigara birde muhabbet olayını düşünüyorumda
cukk oturuyorrr
ay ben aslınd ayalnzılıgı seviyorum , ama gece korkarmıyım dedimde çocukalr var gerçi korkmam sanırım çocuklarda 9 yaşındaama olsun nefeleri yetiyorr yalnılıktan iyidir. degilmi
güzelce sporumuda yaparımmmm
dün gece benimde eşim yoktu aldım 3nü dizdim yataga 4müz yattık.yataga yanlamasına sıgdık walla,bi ara oğlum kafayı kaldırdı burda cok kız var ben yatağıma mı gitsem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?