- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Tebrikler canım süper gitmisssssgünaydın bildirim yapıp kaçıyorum
geçen hafta : 61.0
bu hafta : 59.6
fark : 1,4
yüzde : 2,29
gel öpicemmmmm.Sonunda gelebildim of gitmek bilmedi
Bende kiloyu bildireyim önce
Geçen hafta 86.4
Bu hafta 85.6
Fark -800
Yüzde 0,92
Gaptanım editörüm valla iki 5 i (85.5) Yanyana görmek için tokamı çıkarttım sivilcemi patlattım wc ye gittimama yok bi görür gibi oldum kaçtı bide regl olamadı tabi onunda suçu var neyse canım beklentinden 100 gr fazla verdim ya sen ona bak
Ablam mesajını ta akşam okudum ama cevap veremedim şimdi sana benden tam 15 puan ama sen sporu her gün yapıyorsun ya ozaman 105 puanından bize hiç sıra gelmez o yüzden pazar ve perşembeleri puanlamasak mı yani haftada 5 gün spor listesi üzerinden
Aferin vero gelişme var çok beğendimMenu yazam.
Sabah ilik su içip kaçtım okula.10 gibi öğle yemeği dielim.
Kahvaltı .2 yumurta haşlama
2 dilim beyaz ve kasar peynir 3zeytin 1 yemek kaşığı kadar balkaymak az ekmekle
Ara 1 kornet dondurmadolapta vardı yedim
Akşam
1 tabak kuru fasulye
5 6 kaşık beyaz pilav
Salata çay bardağı kadar kola
Cay saati igde dut kurusu. . Bunlar neyse de cevız tatlısı dié bişi almış esim . Tıpkı kestane tatlısı gibi bşi. Ondan yedim bi kaç .. Umarım çok çok kalori değildr
Su iyi spor yok
ne oldu niye kırıldın doktorcum laz uşağınaşimdi bunu eşime okudum
beni ziyarete gelmiş beyefendi kırgınım aslında ona hıh.
aynen öyle canım yağ oranım fazla
sana en son ölçtürdüğüm oranlarımı yazayım
tabi bu diyetisyendeki tartıya göre
kilo:60,4 kg
yağ kg:15,8 kg (%26)
ölçümü almadım, çünkü her defasında farklı yerden ölçüyorum 1-2 cm de hata çıksa moralimi bozuyo
istediğim tartıdaki rakamdan ziyade aynadaki görüntümü beğenmek,o yüzden kendimce bikaç hareketim var spor yaparken onları yapmaya özen gösteriyorum
slogan tamam, motivasyon tamam bu iş bitmiş demektir kaptanımDelyDoly bak bu bir.
Hedef 38 de 58
Sloganımı da buldum bu iş tamamdır sherry
No panic.
Sen bu hafta Hatay tepsi kebabı yemedin mi yedin ?
Kilo verdin mi ? verdin .
Heh Hatayda da en fazla olacağı bu , güzel düşün
ne artı ne sabit.Günaydın kizlar
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.4
Fark - 300
Yuzde% 0.45
Hiç umduğum gibi bir hafta geçmedi artık haftaya sok bişey yapmam lazım vücudum alıştı bu düzene gitmiyo
Tebrikler canım haftaya daha iyi gider hiç merak etmeGünaydın
Geçen hafta:72.7
Bu hafta :72.3
Giden:400 Gr
Daha geç tartilsam duserdi biraz
Bende seni öpecem tebrik ederim valla süperdin bu haftagel öpicemmmmm.
Valla hadii kuzummm yaa yarışlaşalımm vallaa senle ben sağlam 2 li olduktuuDelyDoly hadi bu hafta yeniden yarışalım.deli deliyi meselesi bunların hepsi cok sakin hatunlar,kaptanında gizli hunisi var emme metosu cok hızlı beni ezer gecer döner bida ezer gecer.
sivilceden sonra kaç gr farkettiSonunda gelebildim of gitmek bilmedi
Bende kiloyu bildireyim önce
Geçen hafta 86.4
Bu hafta 85.6
Fark -800
Yüzde 0,92
Gaptanım editörüm valla iki 5 i (85.5) Yanyana görmek için tokamı çıkarttım sivilcemi patlattım wc ye gittimama yok bi görür gibi oldum kaçtı bide regl olamadı tabi onunda suçu var neyse canım beklentinden 100 gr fazla verdim ya sen ona bak
Bu birrrrrrşimdi bunu eşime okudum
beni ziyarete gelmiş beyefendi kırgınım aslında ona hıh.
Öyle olabiliyo cnm ya arada sıkma canını haftaya daha iyi verirsin kapatırsın aradaki farkıSevgili kaptanım ve takım arkadaşlarım çok üzgünüm şu an :/ +500 çıktım. Sanırım kk da ilk defa artı gördüm kendimde geçmiştekinde de görmedim. Sabite bile razıydım. Artı acaip moralimi bozdu. Oturup ağlayabilirim. Sizin takım puanınızı da bozacağım şimdi çok üzgünümkeşke listeye girmeseydim
Geçen hafta: 79.3
Bu hafta: 79.8
Fark +500
Vavvv süper gitmiş doktorum civanim geçen haftaların acısını çıkardın bu hafta tebrikler***7.TAKIM 499. ETAP***
Betulina(79.5///%)
saydin78(64.1///%)
tuba52(88.8///%)
roxen2303(61/59.6/1.4/%2.30)
Ausencia(65.9///%) Mezun olmak istiyor.
masumm(72.7///%)
DelyDoly(89///%)
cydnz_1(81.6///%)
Ahu060812(86.4///%)
kelebekolacam(78.7/77.3/1.4/%%1.78)
Sekercikiz(66.7///%)
fatmanurkaya (110.8///%)
ada81 (75.3///% )
mimu88 (79.3///%)
7. Takım Ortalaması %
Baskül bi ara 76.8 gösterdi sanırım önce haftaya nin fragmanını verdi ne sevinmistim bende 8e gelmeden tartildim öğleni bekleyebilsek. Ama her hafta baskül taşıma işi zor
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilolar gitmiş yine özellikleroxen2303 demkki sen geçen haftada vermişsin de bi ödem olmuş görememişsin
Nare83 haftaya kalıcı 71 ler seninle
mimu88 bencede bu kilo değil Canını hiç sıkma
DelyDoly senin regli yakın mı ben bi hafta öncesinden şişiyorum
VeeeAusencia kaptanım seni büyük tebrik ediyorum 2 haftada nasıl verdin o kadar kiloyu hayret ettim maşallah subhanallah valla sen bu vücutla nasıl o kilolara kadar çıkıyon ki ben senin yerinde olsam bi hafta istediğimi yerim alırım 2 kilo bi hafta yemem veririm 2 kilo
Yok güzelimm yeni bitti regl benim met. kendini korumaya aldı benceeKızlar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilolar gitmiş yine özellikleroxen2303 demkki sen geçen haftada vermişsin de bi ödem olmuş görememişsin
Nare83 haftaya kalıcı 71 ler seninle
mimu88 bencede bu kilo değil Canını hiç sıkma
DelyDoly senin regli yakın mı ben bi hafta öncesinden şişiyorum
VeeeAusencia kaptanım seni büyük tebrik ediyorum 2 haftada nasıl verdin o kadar kiloyu hayret ettim maşallah subhanallah valla sen bu vücutla nasıl o kilolara kadar çıkıyon ki ben senin yerinde olsam bi hafta istediğimi yerim alırım 2 kilo bi hafta yemem veririm 2 kilo
Teşekkürler tatlim ya hadi insallahyag oranın kilona göre fazla evet, ideal yag oranı % 22 imiş.
yag oranını ölçtürme şansın var işte daha ne ? spora aban ve yag oranını düşür.
hala 60 kilo bile gelsen bileceksin ki yagdan kilo vermişsin.
evet aynadaki aksine bakmakta çok etkili. ama kısa zamanda o aksetmiyor ya.
ben ölçüleri nerden nasıl aldığımı not ediyorum, mesela göbegimi göbek deliği üstünden diye not etitm hep ordan ölçüyorum
slogan tamam, motivasyon tamam bu iş bitmiş demektir kaptanım
umarım kv ve görümce hadi ye sütün kesilir demezler. asıl korkum bu.
gerçi onlar da benim bu dombili halimden pek mutlu değller. çocuklarına layık görmüyorlardır. ben de kilo verip onları şok etmezsem
işte seyahat hep artı çıkartıyor insanı, spor da yapamam düzenim bitti gitti.
2 hafta kayıp
ne artı ne sabit.
gitmiş mi gitmiş
gelecek haftaya bol eksi görürsün bu bir hazırlık
Betulina naptın aaa
demek wc ye çıksan -1500 gelcekti
ada81 moral bozarsan beden strese girer, okudun mu dohturumu kelebekolacam
et yiyemiyorsun protein seni kabız yapıyo o zaman otlanicaz kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?