Öyle olabiliyo cnm ya arada sıkma canını haftaya daha iyi verirsin kapatırsın aradaki farkı
@roxen2303 cnm tebriklerrrrrr
ne güzel 5 leri görmekkkk
ben ona bu birrr desem o direk 3 e geçer.Bu birrrrrrdemedinnn inşallahhhh Sonrasıııı dikkat laz çıkabilirr olurr canımm
inşallah canımm valla bakalım neler olacak haftaya. artık olmazsa bu kız diyetisyenin kapısını çalar
ben hayatım da hiç 5 leri görmedim 6 ları da hahahahaacaba direk 70 kg mu doğdum
Hahhahahhaa desenee çılgın hamsii enişte beyben ona bu birrr desem o direk 3 e geçer.
Yok canımm hazır yogurt kullanıyorum kabak çorbası bayagı hızlandırıyor muDelyDoly cim sen benim şu kabak çorbasından yap bi öğün onu iç yanında yogurt .sen evde yogurt yapmıyormusun?
Tebrikler canım maşallah diyelim böyle devam çok iyi gidiyorsunEvvet kızlar kilo bildirimi zamanıııı
Geçen hafta : 84,2
Bu hafta : 83,7
Giden : -500 gr.
Fark : % 0.59
emziren anne olarak haftalık ideal kilo kaybını gerçekleştirmiş bulunuyorum.
mutluyum huzurluyum daha inceyimmmm
83 leri gördüm sonunda, şükürler olsunn.
sıfır kaçamak işe yaradı, devammm
Yakınn markajdasın bebeğimmmmlazuşağını markete gönderdim de size yazıyorum.oturdu karşıma yine onlar dimi.kaç kilosun bakim.niye bana söylemiyorusn ordakilere gr mı grmına yazıyon dimi.
şeyy dedim a 4 lazım sen bi git gel
tadı bence güzel ben dereotu vs severim.ödem içinde iyi.hem diğer çorbalara oranla kalorisi fazla değil doyurucu da.bence baya etkilide.akşam öğünü onu yap istersen.Yok canımm hazır yogurt kullanıyorum kabak çorbası bayagı hızlandırıyor mu
Amaaaa amaaaa bizzz çokk seviyooozz kiiiii seniiiiiiYaaaa sonra bana diyorsunuz ki neden seviyorsun bizi ? (hoş demediniz hiç ama)
saydin78 kuzum mesaj yazmış , görmedim diye dely'e de atmış.
Kilo bildirimi yapmış , net sorunu devam ediyor.
Herkesi sormuş , çok merak ediyorum şu ne verdi , bu ne yaptı , aklım sizde diye
Ne güzel bir takım olduğumuzu , birbirimizi sahiplendiğimizi bir kez daha anladım .
Yaaaa sonra bana diyorsunuz ki neden seviyorsun bizi ? (hoş demediniz hiç ama)
saydin78 kuzum mesaj yazmış , görmedim diye dely'e de atmış.
Kilo bildirimi yapmış , net sorunu devam ediyor.
Herkesi sormuş , çok merak ediyorum şu ne verdi , bu ne yaptı , aklım sizde diye
Ne güzel bir takım olduğumuzu , birbirimizi sahiplendiğimizi bir kez daha anladım .
Yapayım canımm vallahh birde bunu deniyeyim.Lahana 4 güniçtim bögk gediyditadı bence güzel ben dereotu vs severim.ödem içinde iyi.hem diğer çorbalara oranla kalorisi fazla değil doyurucu da.bence baya etkilide.akşam öğünü onu yap istersen.
2 kabak 1 bağ dereotu 1 bag nane 1 bağ maydanoz
2 domates
2 diş sarımsak 2 sogan
2 yk bulgur
biraz yağ az tuz
limonu ben içerken katıyorum.normalde içeriğinde var.
oran bu 1er le başla baktın içebiliyorsun.
ben lahana içemedim ama bu fena gelmedi.yogurlada iyi gider.Yapayım canımm vallahh birde bunu deniyeyim.Lahana 4 güniçtim bögk gediydi
tadı bence güzel ben dereotu vs severim.ödem içinde iyi.hem diğer çorbalara oranla kalorisi fazla değil doyurucu da.bence baya etkilide.akşam öğünü onu yap istersen.
2 kabak 1 bağ dereotu 1 bag nane 1 bağ maydanoz
2 domates
2 diş sarımsak 2 sogan
2 yk bulgur
biraz yağ az tuz
limonu ben içerken katıyorum.normalde içeriğinde var.
oran bu 1er le başla baktın içebiliyorsun.
Kesinlikle katılıyorum aynen devam sherry burdan kopmatakıl bize bu sana iyi geliyor.bu hafta katılımın süperdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?