- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Günaydın kizlar
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.4
Fark - 300
Yuzde% 0.45
Hiç umduğum gibi bir hafta geçmedi artık haftaya sok bişey yapmam lazım vücudum alıştı bu düzene gitmiyo
dün gece benimde eşim yoktu aldım 3nü dizdim yataga 4müz yattık.yataga yanlamasına sıgdık walla,bi ara oğlum kafayı kaldırdı burda cok kız var ben yatağıma mı gitsem diyor
Sonunda gelebildim of gitmek bilmedi
Bende kiloyu bildireyim önce
Geçen hafta 86.4
Bu hafta 85.6
Fark -800
Yüzde 0,92
Gaptanım editörüm valla iki 5 i (85.5) Yanyana görmek için tokamı çıkarttım sivilcemi patlattım wc ye gittimama yok bi görür gibi oldum kaçtı bide regl olamadı tabi onunda suçu var neyse canım beklentinden 100 gr fazla verdim ya sen ona bak
yag oranın kilona göre fazla evet, ideal yag oranı % 22 imiş.
yag oranını ölçtürme şansın var işte daha ne ? spora aban ve yag oranını düşür.
hala 60 kilo bile gelsen bileceksin ki yagdan kilo vermişsin.
evet aynadaki aksine bakmakta çok etkili. ama kısa zamanda o aksetmiyor ya.
ben ölçüleri nerden nasıl aldığımı not ediyorum, mesela göbegimi göbek deliği üstünden diye not etitm hep ordan ölçüyorum
slogan tamam, motivasyon tamam bu iş bitmiş demektir kaptanım
umarım kv ve görümce hadi ye sütün kesilir demezler. asıl korkum bu.
gerçi onlar da benim bu dombili halimden pek mutlu değller. çocuklarına layık görmüyorlardır. ben de kilo verip onları şok etmezsem
işte seyahat hep artı çıkartıyor insanı, spor da yapamam düzenim bitti gitti.
2 hafta kayıp
ne artı ne sabit.
gitmiş mi gitmiş
gelecek haftaya bol eksi görürsün bu bir hazırlık
Betulina naptın aaa
demek wc ye çıksan -1500 gelcekti
@ada81 moral bozarsan beden strese girer, okudun mu dohturumukelebekolacam
et yiyemiyorsun protein seni kabız yapıyo o zaman otlanicaz kuzumm
Valla hadii kuzummm yaa yarışlaşalımm vallaa senle ben sağlam 2 li olduktuu
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilolar gitmiş yine özellikle @roxen2303 demkki sen geçen haftada vermişsin de bi ödem olmuş görememişsin
Nare83 haftaya kalıcı 71 ler seninle
mimu88 bencede bu kilo değil Canını hiç sıkma
@DelyDoly senin regli yakın mı ben bi hafta öncesinden şişiyorum
VeeeAusencia kaptanım seni büyük tebrik ediyorum 2 haftada nasıl verdin o kadar kiloyu hayret ettim maşallah subhanallah valla sen bu vücutla nasıl o kilolara kadar çıkıyon ki ben senin yerinde olsam bi hafta istediğimi yerim alırım 2 kilo bi hafta yemem veririm 2 kilo
Duzenli diyetimin 3.gününe basladim sali aksami tatlidan yemistim..son 2 gun cok dikkat ediyorum..
79.1 i hangi gun yazdim bakamadim..
Bugun:78.7
Fark:400 gram
ben ona bu birrr desem o direk 3 e geçer.
Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110.8
Bu hafta 110.4
Fark 400 gr
Yüzde 0.36
Yaa çok sevindimsıradaki ponponlar
bir yıldır giremedigim , bugün girdigim kotum için gelsinnn
Yaa çok sevindimvarya en büyük moral o zaten giymediğim şeyleri giymek benimde o kadar çok varki giymediğim kıyafetler şimdi hiç birşey almıyorum onlara giricem inadıyla
Vayyy yürü bu aus kim tutar seni başlamışken devam et tabi gör o 58 leri tebriklerVe aus mezun olur
Geçen Hafta :65.9
Bu hafta :64.7
Fark: 1.2
% 1.82
Ve ben biliyorum , bu bünye devam edersem 58 lere iner .
Listeden çıkıyorum artık ama hedef 58 . Büyük oynuyorum . Feci gaza geldim .
Bana yık bana nolur banaKedibochi tamamen emeğinin karşılığını alıyorsun . Kırılma noktaları çok önemlidir diyette . 84 ilk noktandı , kırıldı ....sıra 79.9 da
Nare83 kuş diyeti sana gelmez gülüm , sen wc yi hallet o 69.9 gelecek buraya
@begum75 tatlım , ilk mesajını hatırlıyorum burada okuduğum son 3 kilo ama ben çok yavaş veririm yazmıştım . Bende bir insan ne kadar yavaş verebilir ki demiştim okurken :)
Bu haftadan sonra daha çok diyete sarıl , gel ve menü yaz lütfen . Seni de 59.9 yapalım ...
Evet sırasıyla baktım da 79 ..69..59 ..... Var mı 49.9 u isteyen ?kelebekolacam sana yıkayım mı 49.9 ihalesini
***7.TAKIM 499. ETAP***
Betulina(79.5/78.7/0.8/%1.01)
saydin78(64.1/63.7/0.4/%0.62)
tuba52(88.8///%)
roxen2303(61/59.6/1.4/%2.30) Mezun olmak istiyor.
Ausencia(65.9/64.7/1.2/%1.82) Mezun olmak istiyor.
masumm(72.7/72.3/0.4/%0.55)
DelyDoly(89/89//%)Kilosu sabit.
cydnz_1(81.6///%)
Ahu060812(86.4/85.6/0.8/%0.93)
kelebekolacam(78.7/77.3/1.4/%1.78)
Sekercikiz(66.7/66.4/0.3/%0.45)
fatmanurkaya (110.8/110.4/0.4/%0.36)
ada81 (75.3/75/0.3/%0.40)
mimu88 (79.3/79.8/+0.5/% -0.63)
7. Takım Ortalaması %
Bence bu sadece bu haftalık sen 3 öğüne dön bak gideni sen akşam yemeyince metan diyo ki bu gündüz bu kadar koşturuyor akşama enerji gelmiyo dur ben şunları saklayım akşam gelmez yine diye o yüzden düzenli ye bakalım bu haftaYok güzelimm yeni bitti regl benim met. kendini korumaya aldı bencee
Bende ne zaman süslensem benim Yükselenü öküz olan gocamm bana şebeke dönmüşsün diyoYakınn markajdasın bebeğimmmmDün benim uyuzz kocamda resmimee palyanço dedii haset fesatt yanii beterin beteri var şükürde fayda var emişte bey gene en azından demorolize etmiyor.
Aynı anda kahvaltı yapmışızBende geç kalan kahvaltımı yaptım .
Evi topladım geldim .
Azıcık abartırım diyordum kahvaltı da ki , 3 sunta ile kalktım sofradann
Ay benimkinede yap doktorum hatta yapmana gerek YOk havaya ilacı fışkırt iğneden o zaten bayılır
o ne abla ya üzülme sakın oluyo öyle hepimize biz makinemiyiz her hafta kilo verecezHayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110.8
Bu hafta 110.4
Fark 400 gr
Yüzde 0.36
benimde öyle şeker, hatta bu yıl montum dar geliyordu ilk diyete başladıgımda ekimde filan sanırım
ki montumdaa dr gelmişti , şimdi başka kıyafetlerimde var sırda onlar var inşallah sende giyersin cnmm
bu arada sen istanbuldamıydın , ankara mı ?[/QUOTE
İnşallah cnm ağzın bal yesin senin
İstanbuldayım cnm ailem ankarada 5 yıl önce bende ordaydim buraya gelin geldim çok severim ankarayi kismetse haziranda gelicem tatile
Insallah boyle gidecek..haftasonu istanbula gidip gelecegim cok dikkatli olacagim..Tatlım ,bu yok ...!! ne var ? bu var .
Tebrikler .
Haftaya gelsin 65
burda çok kız var ay çok güldüm ya .
Kız sağ omzunda bir sivilce daha vardı , onu patlatmadın o yüzden 85.5 olmadı
Deli ya ...
Tebrikler canım ....
Aynen devam .
Haftaya ver çoşkuyu
Tatlım görümce kv gazından etkili gaz yoktur , ha bir de eş laf sokmaları .
Sen bu bermuda şeytan üçgenine sahipsin :)) o zaman gelsin çıtır sherry
Heeeee yarışın yarışın .
Her Cuma aynı iddia .
Bu hafta sana sardım delySen doktoru geçemezsinnnnnnnnnnn . Yakalayamazsın el sallar sana
İyi fikir aslındaama ağzım bir açılsa duramam bir daha biliyorum . foto atacağım sana az sonra
Cumartesi yazmıştım bacım .
Hadi bundan sonra artık senden artı gelmez , eminim .
Okurken aynısı benim aklımdan geçmişti.
Ben biiirrrr derim .
Sonra arkamdan '' rahmetli taaaam 2 derken ölmüş , ne demek istemiş acaba vah vah '' derler
bir yerdeCanımm benim valla bir dengesizlik var kilom 89 du geçen hafta bu haftada aynı vücudum inceldi ama tartı baa nanikk diyor hepp valla sinirden ölcemmm
Hahahaaa ilkokul musamere siiri gibi olmuşInsallah boyle gidecek..haftasonu istanbula gidip gelecegim cok dikkatli olacagim..
Evet canim siz bana iyi geldiniz.Kesinlikle katılıyorum aynen devam sherry burdan kopma
Fatma abla demoralize olmak yok.Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110.8
Bu hafta 110.4
Fark 400 gr
Yüzde 0.36
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?