Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bide betülün tavuk burgeride hem pratik hemde doyurucu
göğüs etini sogan maydanoz baharat kırmızı taze biber ne severseniz ekleyin robotta çekin.ben köfte yapıp üzerinede sarımsaklı zeytinyagı sürdüm fırına verdim.sonra dondurup hergün 3-5 biöğünde onla yaptım.

Günaydın kizlar
Geçen hafta 66.7
Bu hafta 66.4
Fark - 300
Yuzde% 0.45
Hiç umduğum gibi bir hafta geçmedi artık haftaya sok bişey yapmam lazım vücudum alıştı bu düzene gitmiyo

Tatlım , bu yok ...!! ne var ? bu var .

Tebrikler .

Haftaya gelsin 65

dün gece benimde eşim yoktu aldım 3nü dizdim yataga 4müz yattık.yataga yanlamasına sıgdık walla,bi ara oğlum kafayı kaldırdı burda cok kız var ben yatağıma mı gitsem diyor

burda çok kız var ay çok güldüm ya .

Kız sağ omzunda bir sivilce daha vardı , onu patlatmadın o yüzden 85.5 olmadı

Deli ya ...

Tebrikler canım ....

Aynen devam .

Haftaya ver çoşkuyu

Tatlım görümce kv gazından etkili gaz yoktur , ha bir de eş laf sokmaları .

Sen bu bermuda şeytan üçgenine sahipsin :)) o zaman gelsin çıtır sherry

Valla hadii kuzummm yaa yarışlaşalımm vallaa senle ben sağlam 2 li olduktuu

Heeeee yarışın yarışın .

Her Cuma aynı iddia .

Bu hafta sana sardım dely Sen doktoru geçemezsinnnnnnnnnnn . Yakalayamazsın el sallar sana

İyi fikir aslında ama ağzım bir açılsa duramam bir daha biliyorum . foto atacağım sana az sonra

Duzenli diyetimin 3.gününe basladim sali aksami tatlidan yemistim..son 2 gun cok dikkat ediyorum..

79.1 i hangi gun yazdim bakamadim..

Bugun:78.7

Fark:400 gram

Cumartesi yazmıştım bacım .

Hadi bundan sonra artık senden artı gelmez , eminim .

ben ona bu birrr desem o direk 3 e geçer.

Okurken aynısı benim aklımdan geçmişti.

Ben biiirrrr derim .

Sonra arkamdan '' rahmetli taaaam 2 derken ölmüş , ne demek istemiş acaba vah vah '' derler

Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110.8
Bu hafta 110.4
Fark 400 gr
Yüzde 0.36

Fatmacım aaaaaaaa mendil sallamak yok , pon pon var

Evet kilona göre az gitmiş . Ama sen diyetisyen kontrolündesin .

pzt gittiğinde hemen önlem alacaktır .

Bir de iki tartı arasında fark olmasın ? Sen diyetisyen de tartılıp mı kilo bildirmiştin geçen hafta ?

Evdeki ile aynı mı biliyor musun ?

***7.TAKIM 499. ETAP***

Betulina(79.5/78.7/0.8/%1.01)
saydin78(64.1/63.7/0.4/%0.62)
tuba52(88.8///%)
roxen2303(61/59.6/1.4/%2.30)
Mezun olmak istiyor.
Ausencia(65.9/64.7/1.2/%1.82) Mezun olmak istiyor.
masumm(72.7/72.3/0.4/%0.55)
DelyDoly(89/89//%)
Kilosu sabit.
cydnz_1(81.6///%)
Ahu060812(86.4/85.6/0.8/%0.93)
kelebekolacam(78.7/77.3/1.4/%1.78)
Sekercikiz(66.7/66.4/0.3/%0.45)
fatmanurkaya (110.8/110.4/0.4/%0.36)
ada81 (75.3/75/0.3/%0.40)
mimu88 (79.3/79.8/+0.5/% -0.63)

7. Takım Ortalaması %

Yaa çok sevindim varya en büyük moral o zaten giymediğim şeyleri giymek benimde o kadar çok varki giymediğim kıyafetler şimdi hiç birşey almıyorum onlara giricem inadıyla

benimde öyle şeker, hatta bu yıl montum dar geliyordu ilk diyete başladıgımda ekimde filan sanırım
ki montumdaa dr gelmişti , şimdi başka kıyafetlerimde var sırda onlar var inşallah sende giyersin cnmm

bu arada sen istanbuldamıydın , ankara mı ?

Ve aus mezun olur

Geçen Hafta :65.9

Bu hafta :64.7

Fark: 1.2

% 1.82

Ve ben biliyorum , bu bünye devam edersem 58 lere iner .

Listeden çıkıyorum artık ama hedef 58 . Büyük oynuyorum . Feci gaza geldim .
Vayyy yürü bu aus kim tutar seni başlamışken devam et tabi gör o 58 leri tebrikler

Bana yık bana nolur bana

benim eksi ortalamam ne kadar da yakışmıyor bu güzel takımın ortalamasına. hepinizi tebrik ederim kızlar. ortalamayı bozduğum içinde gerçekten kaptanımız başta olmak üzere hepinizden özür diliyorum.

Yok güzelimm yeni bitti regl benim met. kendini korumaya aldı bencee
Bence bu sadece bu haftalık sen 3 öğüne dön bak gideni sen akşam yemeyince metan diyo ki bu gündüz bu kadar koşturuyor akşama enerji gelmiyo dur ben şunları saklayım akşam gelmez yine diye o yüzden düzenli ye bakalım bu hafta
Yakınn markajdasın bebeğimmmm Dün benim uyuzz kocamda resmimee palyanço dedii haset fesatt yanii beterin beteri var şükürde fayda var emişte bey gene en azından demorolize etmiyor.
Bende ne zaman süslensem benim Yükselenü öküz olan gocamm bana şebeke dönmüşsün diyo haset anam bu adamlar kıskanıyorsan açıkça söyle sanki biz anlamıyoz çatladıklarını.bi güzel olmuşsun demek YOk hep bi kulp buluyor adam zevk alıyo benle uğraşarak
Bende geç kalan kahvaltımı yaptım .
Evi topladım geldim .
Azıcık abartırım diyordum kahvaltı da ki , 3 sunta ile kalktım sofradann
Aynı anda kahvaltı yapmışız üstüne de bi kahve mı yapsak

@DelyDoly bak o enişteye kızdım ben.dr sana iğne yapacak de erkekler iğneden cok korkar.
Ausencia kız bizde seni cok seviyozzzzzzzzzz.
anamm benim ki hemen A4ü bulup gelmiş
Ay benimkinede yap doktorum hatta yapmana gerek YOk havaya ilacı fışkırt iğneden o zaten bayılır
Hayırlı günler sevgili takımım
Kilo bildirimi
Geçen hafta 110.8
Bu hafta 110.4
Fark 400 gr
Yüzde 0.36
o ne abla ya üzülme sakın oluyo öyle hepimize biz makinemiyiz her hafta kilo verecez ( kaptanım seni tenzi ediyorum) bide keşke Diyetisyene gidebilseydin oda moralini bozmuştur senin hiç olmazsa orda görürdün yağmı gitti sumu tuttun

Insallah boyle gidecek..haftasonu istanbula gidip gelecegim cok dikkatli olacagim..

Canımm benim valla bir dengesizlik var kilom 89 du geçen hafta bu haftada aynı vücudum inceldi ama tartı baa nanikk diyor hepp valla sinirden ölcemmm
bir yerde kelebekolacam ada ya yazmış. Diyette 2kere2 dört etmmiyor diye. Gerçekten öyle Ben de senin gibi inceldiğim zaman, kesin kilo verdim diyorum, tık yok. Bu hafta şişmiş geldim kendime, kendimi pek beğendiğim bir dönem değil, zayıfladığımı hissetmiyorum Ama vermişim şaşkın mutluyum
Ve yine kelebekolacam ın dediği gibi emeklerimiz zayi olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…