Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın herkeseee ay deliriciiim tartı bu sabah +500 daha koymuş tartı ya nerden buluyorsun da alıyorsun.

Hop şu an +1 kg dayım karnım acaip ağrıyor ((

Günaydın herkeseee ay deliriciiim tartı bu sabah +500 daha koymuş tartı ya nerden buluyorsun da alıyorsun.

Hop şu an +1 kg dayım karnım acaip ağrıyor ((
Mimu dünkü yazıyı unutma ben geçen ctesi 87.2 yi gördüm cuma 85.6 oldum benimki tamamen regli ve antibiyotik den dl seninde regl ve kabızlık

Dün akşam gittigim yer eşimin teyzesinin kızıydı düğünü var oğlunun Mayısti temmuz 9 almışlar ozamana kadar 13 kg gider inş haftada 500 Gr vermem gerekiyor bu durumda

İSTANBUL DAKİ ARKADAŞ LAR OĞLUM TRABZONDAN İSTANBULA ORDAN UÇAKLA ANTEBE GELECEK AKLIM HAVA DURUMUNDA İSTANBUL'DA KAR SİS VARMI GECE 11 12 BİNECEK İSTANBULDAN

Dün akşam gittigim yer eşimin teyzesinin kızıydı düğünü var oğlunun Mayısti temmuz 9 almışlar ozamana kadar 13 kg gider inş haftada 500 Gr vermem gerekiyor bu durumda

Canım sen yemek olarak elinden geleni yspıyorsum stresini bırakıp sporda yaparsan gider fakat sıfır kaçamak anlamadan spor lesli ablayı bu soğuklarda bırakma havalar ısınıp
Günlet uzayınca işe giderjen gelirken dışarda yürüyüşüde katarsın hop gider 13kilon

Gözün aydın olsun cnm baba candır şimdi menünde gelicek olursak evet şekerpare haricinde iyi seninkide ama sende az yiyosun bana göre hiç ara öğün yapiyosun mesela naçizane fikrim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…