- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Evet ablacim çok fena kar var ve halada yağıyor bugün bütün seferler iptal oluyomus diye duydum hayırlı yolculukları olsun insallahİSTANBUL DAKİ ARKADAŞ LAR OĞLUM TRABZONDAN İSTANBULA ORDAN UÇAKLA ANTEBE GELECEK AKLIM HAVA DURUMUNDA İSTANBUL'DA KAR SİS VARMI GECE 11 12 BİNECEK İSTANBULDAN
Canım sen yemek olarak elinden geleni yspıyorsum stresini bırakıp sporda yaparsan gider fakat sıfır kaçamak anlamadan spor lesli ablayı bu soğuklarda bırakma havalar ısınıp
Günlet uzayınca işe giderjen gelirken dışarda yürüyüşüde katarsın hop gider 13kilon
Regli yakinmi canimmm
Mimu dünkü yazıyı unutma ben geçen ctesi 87.2 yi gördüm cuma 85.6 oldum benimki tamamen regli ve antibiyotik den dl seninde regl ve kabızlık
İSTANBUL DAKİ ARKADAŞ LAR OĞLUM TRABZONDAN İSTANBULA ORDAN UÇAKLA ANTEBE GELECEK AKLIM HAVA DURUMUNDA İSTANBUL'DA KAR SİS VARMI GECE 11 12 BİNECEK İSTANBULDAN
Gözün aydın olsun ablacım şimdiden ne güzeldir şimdi senin evde bayram havasıAhu burdaki canım kaptanım sen değilsinoğluşumu kastettim kaptanlık okuyan oğlum
Afiyet olsun canım sizede sohbetiniz bol olsun
Bende daha yeni yapıyorumHala kahvaltı yapmadım ne yesem bilmiyorum
senin neyin vardı sherry geçmiş olsun ne ilacı aldın.oyy kuzuda seni gördükçe emmek istedi tabi canım yaa yok mu yakında yardımcı olacak biri
Evett burasıda oyle bi uyandık ne kadar güzel olmus heryerHer yer bembeyaz ...
mimu88 o ilaç regli etkiler gecikebilir. Ahunun dediği gibi cuma 78 geldiğim hafta başında 80 kusurlerde geziyordum ama normal olmadığını bildigimden moral bozmamak için tartılmayı birakiyordum
Burasıda burasıda Avrupa yakasından bildiriyorum bendeGünaydın kızlar,
acayip kar ve tipi var ( anadolu yakası )
ama izlemesi çok ama çok hoş.
çok bitkin hissediyorum kendimi yine. Dün sporumu da yapamadım ama aklım sporumda kaldı.
akşam yemeğinden sonra da çok yedim
acayip iştahım açıldı
canım tek dozluk yüksek hormon hapı almak durumunda kaldım da..
acayip bitkinlik, kas ağrısı ve regl öncesi belirtileri veriyor. kızım da annem bana neden süt vermiyor da biberonu zorluyor diye çok ağladı
neyseki sonra aldı biberonu ve karnı doydu. 6 saatten sonra da sütüne kavuştu kuzuş
eşim evde canım kış tatilinde.. çok yardımcı oluyor sagolsun
Bende daha yeni yapıyorumama hiç yiyesimde gelmiyor benimde bu klasik kahvaltıyı değiştirip vücudu şaşırmam lazım artık
Evet ablacim çok fena kar var ve halada yağıyor bugün bütün seferler iptal oluyomus diye duydum hayırlı yolculukları olsun insallah
İnşaallah ablacim , lesliye bugün başlıyorum , seninde gözün aydın oglus geliyormus
Bakalım bari iptal olacaksa çoçuk yollara düşmrden olsa geçen hafta y.yılda antepte çok sis vaedı yeğrnimin uçağı antebe ibememiş yarım saat havada kalmışlar bayağı korkmuştu kuzuRegl olucam Canlar çok ağrım var dün bi de hasta olacak gibiydim bi Nurofen içtim inşallah olurum hemen
Ablacım kar fena dün akşam iptal oldu seferler. İnşallah açılır akşama kadar
Gözün aydın olsun ablacım şimdiden ne güzeldir şimdi senin evde bayram havası
Fatma abla benimkiler çok bağlı birbirine o yaa gelince ayrılırlar belkide bilemiyorum biri uyanınca bile diğerini uyandırıyor
canım reglim erken gelecek o hap yüzünden. aslında diyet dışı bişi yemedim pekte çok yedim işte o kötü oldu akşam.Burasıda burasıda Avrupa yakasından bildiriyorum bendeyeme sherry yeme o iştah acilmalarinin sonu gelmiyo sonra çünkü ah yavrum kiyamam bilsekı annesi cisss olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?