Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İSTANBUL DAKİ ARKADAŞ LAR OĞLUM TRABZONDAN İSTANBULA ORDAN UÇAKLA ANTEBE GELECEK AKLIM HAVA DURUMUNDA İSTANBUL'DA KAR SİS VARMI GECE 11 12 BİNECEK İSTANBULDAN
Evet ablacim çok fena kar var ve halada yağıyor bugün bütün seferler iptal oluyomus diye duydum hayırlı yolculukları olsun insallah

İnşaallah ablacim , lesliye bugün başlıyorum , seninde gözün aydın oglus geliyormus

Regli yakinmi canimmm

Mimu dünkü yazıyı unutma ben geçen ctesi 87.2 yi gördüm cuma 85.6 oldum benimki tamamen regli ve antibiyotik den dl seninde regl ve kabızlık

Regl olucam Canlar çok ağrım var dün bi de hasta olacak gibiydim bi Nurofen içtim inşallah olurum hemen

İSTANBUL DAKİ ARKADAŞ LAR OĞLUM TRABZONDAN İSTANBULA ORDAN UÇAKLA ANTEBE GELECEK AKLIM HAVA DURUMUNDA İSTANBUL'DA KAR SİS VARMI GECE 11 12 BİNECEK İSTANBULDAN

Ablacım kar fena dün akşam iptal oldu seferler. İnşallah açılır akşama kadar

Günaydın kızlar,
acayip kar ve tipi var ( anadolu yakası )
ama izlemesi çok ama çok hoş.
çok bitkin hissediyorum kendimi yine. Dün sporumu da yapamadım ama aklım sporumda kaldı.
akşam yemeğinden sonra da çok yedim
acayip iştahım açıldı
senin neyin vardı sherry geçmiş olsun ne ilacı aldın.oyy kuzuda seni gördükçe emmek istedi tabi canım yaa yok mu yakında yardımcı olacak biri

canım tek dozluk yüksek hormon hapı almak durumunda kaldım da..
acayip bitkinlik, kas ağrısı ve regl öncesi belirtileri veriyor. kızım da annem bana neden süt vermiyor da biberonu zorluyor diye çok ağladı
neyseki sonra aldı biberonu ve karnı doydu. 6 saatten sonra da sütüne kavuştu kuzuş
eşim evde canım kış tatilinde.. çok yardımcı oluyor sagolsun

mimu88 o ilaç regli etkiler gecikebilir. Ahunun dediği gibi cuma 78 geldiğim hafta başında 80 kusurlerde geziyordum ama normal olmadığını bildigimden moral bozmamak için tartılmayı birakiyordum

Yaa içmeyeyim o zaman ay doktorum karın ağrısından iki büklüm oldum vallahi

Burasıda burasıda Avrupa yakasından bildiriyorum bende yeme sherry yeme o iştah acilmalarinin sonu gelmiyo sonra çünkü ah yavrum kiyamam bilsekı annesi cisss olmus

Bende daha yeni yapıyorum ama hiç yiyesimde gelmiyor benimde bu klasik kahvaltıyı değiştirip vücudu şaşırmam lazım artık

Benimde cnm istemedi bir kase yoğurt içine 5_6 kayısı dogradim 1 ymk yulaf ezmesi çiğ badem 9-10 tane ve tarçın serptin yiyorum bugünde böyle olsun

Evet ablacim çok fena kar var ve halada yağıyor bugün bütün seferler iptal oluyomus diye duydum hayırlı yolculukları olsun insallah

Çok teşekkürler canım inşallah açılır

İnşaallah ablacim , lesliye bugün başlıyorum , seninde gözün aydın oglus geliyormus

Tesekkurler canım ikizlerden biri o gitti öbürü 1yıl beklemeyi tercih etti
Rabbim senin oğluşlarının günlerini göstersin büyüuünce bunlar daha bi tatlı oluyorlar kızım yok ama çok iyi arkadaş lık yaparlar bana hatta baba bizi muhabbet imizi kıskanır

Regl olucam Canlar çok ağrım var dün bi de hasta olacak gibiydim bi Nurofen içtim inşallah olurum hemen

Ablacım kar fena dün akşam iptal oldu seferler. İnşallah açılır akşama kadar
Bakalım bari iptal olacaksa çoçuk yollara düşmrden olsa geçen hafta y.yılda antepte çok sis vaedı yeğrnimin uçağı antebe ibememiş yarım saat havada kalmışlar bayağı korkmuştu kuzu

Gözün aydın olsun ablacım şimdiden ne güzeldir şimdi senin evde bayram havası

Aynen ailece çok heyecanşıyız Rabbim sizin evlatlarınızında güzel günlerini göstersin insallah

Fatma abla benimkiler çok bağlı birbirine o yaa gelince ayrılırlar belkide bilemiyorum biri uyanınca bile diğerini uyandırıyor

Bizimkiler de öyleydi canım bunları ana okulunda ayrı sınıflara verdim telefüste sarılıp ayrılmıyorlarmış
1.sınıfta ayrı sınıflara verdim yapamadılar özellikle biri çok duygusal dayanadı birleştirdik liseye kadar ayırmadık artık ayıralım aluşsınlar farklu anadolu lisesine gönderdik biri içine iyice kapandı mutsuzlaştı son sene kardeşinin liaesine geçti keyfi yerine geldi
Artık şimdi bu yıl ayrıldılar büyüdüker
O sınava girecek olana kaedeşinin yanını yaz diyorum ikinize bi ev turarız bakalım istiyor ama kısmet
Şimdi ayrıda bir rahatladılar çok şükür

Burasıda burasıda Avrupa yakasından bildiriyorum bende yeme sherry yeme o iştah acilmalarinin sonu gelmiyo sonra çünkü ah yavrum kiyamam bilsekı annesi cisss olmus
canım reglim erken gelecek o hap yüzünden. aslında diyet dışı bişi yemedim pekte çok yedim işte o kötü oldu akşam.
bugün yeni bir gün moralimi bozmadım. tartıya da çıkmadım perşembeye kadar da çıkmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…