canım reglim erken gelecek o hap yüzünden. aslında diyet dışı bişi yemedim pekte çok yedim işte o kötü oldu akşam.
bugün yeni bir gün moralimi bozmadım. tartıya da çıkmadım perşembeye kadar da çıkmicam
evet annesi cıss oldu uff oldu
onu bilmiyorumda adet söktürdüğü kesinroxen2303 tatlim maydonuz kürü iltihap mi sokturuyor ayni zamanda da
Kiyamam canim yaa cok agrin yoktur insallahhonu bilmiyorumda adet söktürdüğü kesin
gece çektim bitti sonrada sızmışım zaten şimdi kalmadı çok şükür , aslında haftasonu olması daha iyi işe giderken zor oluyorKiyamam canim yaa cok agrin yoktur insallahh
maydanoz suyu ödem atmaya birebir ama şu ayrıntıyı yazayım yapacak olanlar göz önünde bulundursun , 5 gün sonra başlaması gereken reglim gece beni uykumdan ederek başladı
Ay kesin yapıyorum o zaman
inşallah kaptanım fena hırs yaptım amaaaaa o tartı gününü görecek....
Ausencia kaptanım tebrikler metabolizmanız bir harikaaaa alkış alkış maşallah maşllah ıslık ıslık
kep töreni ne zaman ?
merhabalar herkese , hayırlı cumalar , kilo veren herkesleri tebrik ederim
maydanoz işe yarıyor gerçekten çok tuvalete çıkıyorumama yediklerimede dikkat ettim zaten
Ausencia abla ben hedef kilomda mezun olayım başladığımı bitirmek istiyorum
açlık otunumimu88 sen mi sormuştun
Ahu060812 Antepia27 Ausencia @Sherrysherrylady Nare83 Sekercikiz @Betulina kelebekolacam
seninkiyle benimki
cesaret hapı filan mı içtiler acabaa
onda o mavi gözler olmasa.
Abla
Abla siteye giremedim Chrome den girdim yoksa bildirimi yapardım hakkınızı helal edin
Allah razı olsun abla mezun oluyorsun abla tbr ederim darısı bize inşallah
Sabahtan daha hafif gelecek biri yokmu
Ausum seni ve tüm takımı tebrik ederim..2 hafta ustuste cok güzel
İyi akşamlar kızlar
menümü vereyim,
kalkınca : 1 fincan nescafe, yarım kase incir uyutması
kahvaltı : 2 kibrit kutusu peynir, 3 dilim tam tahıllı ekmek, az bal-pekmez, domates salatalık ve roka.
Ögle : sahanda 2 yumurta tereyağlı ve peynirli, 1 dilim ekmek
Akşam : 1,5 porsiyon karnabahar graten, bol yogurt.
Rezene çayı yanında , 1 adet tam tahıllı biskuvi, biraz kuruyemiş.
Spor yapmam lazım ama hiç halim yok, uykusuzum. yine de yapmaya çalışacağım.
su : 1 lt şimdilik.
700 ml bitki çayı
Geçmis olsun ablacim
Menüm
Ausencia abla ve arkadaş lar
Saat 2 gibi
4 kaşık pazı kavurması
1 kepçe tarhana
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 mandalina
Akşam
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
4 zeytin
Közleme kaya biber
Ara süt içerim
Menü bildireyim geç olmadan
Sabah
1,5 incir birkaç badem fındık
Kahvaltı
2 dl ekmek
Peynir zeytin
Öğle
2 kaşık yulaflı muzlu chialı yoğurt
Akşam
Çorba
Beyaz et , kırmızı et
2 kaşık yoğurt
Su 1,5
Spor
70 dk eliptik 22 dk egzersiz toplam 92 dk
Eki Görüntüle 1935249
Geçen hafta birinci ve sonuncu şıklar vardı bende demekki normalmiş
burdan da yetkililere duyurulur durmak YOk yola devammimu88
Herkesi çok tebrik ederim kızlar çok güzel bir sonuç güzel bir ivme yakaladık.
Menüm:
Sabah çörek otu yağı elma sirkesi beyaz çay
Kahvaltı kahvaltılık lor
1 yumurta
2 wasa
salatalık
Yeşillik
Öğlen
Balık çorbası
Çok az pancar mücveri kalmıştı onu yedim
Brokoli ve Brüksel lahanası o da çok azdı dünden kalanları bitirdim
Akşam
Sahlep bol tarçınlı
2 kaşık da turşu suyu
Spor donarak eve gelme İstanbul fena kızlar
Sabah
Haşlanmış yumurta salam peynir yeşillik
Öğle içinde yok yok yarım kavanoz yogurt
Ara 3 sıkım çiğ köfte
Aksam 1 kase brokoli çorba
3 köfte
2 kozlenmis biber yoğurt
Ara 2 dilim ayva 4 kaju
günün kaçamağı elmalı turta bi tepsisi 2 bardak undan bi dilim yedim
Yarın sabah 2 hafta bozmak üzere cissiz menüler beni bekliyor.
Sömestr tatilinde 75in altı olmak istiyorum
Ahu060812 3mil Leslie yarım saat tempolu yürüyüş.
Kaptanımmm çok geçmiş olsun minik kuzuya ve sanaAusencia
Canım sende bugün çok az yemişsin gibi geldi bana kep atma heyacaniyla olsa gerek
Ausencia kaptanım Gerçekten çok az yiyorsun sağlığından olacam diye korkuyorum artık azıcık dengele yediklerini
Merhaba herkese gelemedim babam geldi hasret giderdik muhabbet sohbet ancaaa bu saat oldu...
Menu...
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
2 yk lor peynir
4 yesil zeytin
Dere otu
1 kozlenmis kirmizi biber
1 kozlenmis yeşil biber
2 adet kizarmis form ekmek..
Ogle
2 ceviz
Aksam 16.30
Bir kase domates corbasi
3 yk et sote
Ayran
1 adet seker pare ( yedim deli gibi midem yandi ilac aldim(
2lt su bir bardak yesil cay icildi ...spor yook..
cydnz_1 canım çok kırgınım sana sende gelip kilo bildirseydin birinci olacaktık birinci takım 0.78 biz 0.76 sen de gelip bildirim yapsaydın kesin birinciydik ve 2 hafta üst üste birinci olmayı kaptanımıza tattıracaktık
Ausencia kaptanım nasıl oldu enişte
Seni de çok yoracak belli.ben olsam kızardım sen oyun oynarken sakatlan ceremesini ben çekeyim diye
Bişeyler istedikçe de çağırda gelsin takım arkadaşların zira senin isteklerine anca takım yetişir derdimakıl vermek gibi olmasın
Ayy çok yoğun bi gündü annem geldi pazara gittik aldıklarımı yerleştir yemek yaptım kendime evdekilere bilw yapmadım eşim dışardan getirdi sonra abimler sonra vaşka misafir oğluşumu uyuttum ancak gelebildim ama aklım hep burdaydı
Diyet listemi yaptım çok şükür
Spor su y.çay çok dikkatli olamadım
Hepinize hayırlı geceler
Bütün diyet kardeşlerimi Kutlarım harikasınız maşallah gerçekten süper bi takımımız ve kaptanlarımız var
Ausencia canım kolay gelsin hastaya bakıyosun büyük gecmis olsun@Ahu060812 canım bugün bu saata kadR çok yoruldum kalkamadım spora
Günaydın herkeseee ay deliriciiim tartı bu sabah +500 daha koymuş tartı ya nerden buluyorsun da alıyorsun.
Hop şu an +1 kg dayım karnım acaip ağrıyor((
Bende 71.8 geldim keşke tartı günü ctesi olsa
Evett burasıda oyle bi uyandık ne kadar güzel olmus heryeroglusumda tutumus kartopu oynayalım kardanadam yapalım söz vermiştin diyo ama çok soğuk gelde çıkar şimdi
maydanoz suyu ödem atmaya birebir ama şu ayrıntıyı yazayım yapacak olanlar göz önünde bulundursun , 5 gün sonra başlaması gereken reglim gece beni uykumdan ederek başladı
Ausencia cnmmmmmm bu başarı seninde başarının cnm desteğini bizden esirgemedigin için teşekürler
Herkesi tebrik ediyorum bence haftaya güzel bir derece gelecek
niyetin varsa erken olsun diye adaçayıda çok etkili bunuda tecrübe ederek öğrendimAy kesin yapıyorum o zaman
Amin inşallah cumlemizinÇok teşekkürler canım inşallah açılır
Tesekkurler canım ikizlerden biri o gitti öbürü 1yıl beklemeyi tercih etti
Rabbim senin oğluşlarının günlerini göstersin büyüuünce bunlar daha bi tatlı oluyorlar kızım yok ama çok iyi arkadaş lık yaparlar bana hatta baba bizi muhabbet imizi kıskanır
Bakalım bari iptal olacaksa çoçuk yollara düşmrden olsa geçen hafta y.yılda antepte çok sis vaedı yeğrnimin uçağı antebe ibememiş yarım saat havada kalmışlar bayağı korkmuştu kuzu
Aynen ailece çok heyecanşıyız Rabbim sizin evlatlarınızında güzel günlerini göstersin insallah
niyetin varsa erken olsun diye adaçayıda çok etkili bunuda tecrübe ederek öğrendim
Ausencia ablaa zayıfladıkça elbiseye eteğe sardım şipariş verip duruyorum zayıflamak güzelde kıyafetler olmuyor , dün annem bazayı kaldırmış kıyafet çıkarıyo bunu giysene şunu giysene diye anam dedim onlar xl 42 beden içinde dans ederim
Eşimde dar giymemi sevmez , böyle bol salaş bayılır .
Geçen gün diyor ; artık bu benim normlarıma göre bile fazla bol , giyme hatun
Nete yazda bak bütün vücut dil irmik gibi kırmızı döküntü oldu ateş Boğaz ağrısı hepsi varKızıl ney Ahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?