Kızlar bu arada beklenen regl geldi
teşekkürler tatlımGözün aydın olsun cnm baba candırşimdi menünde gelicek olursak evet şekerpare haricinde iyi seninkide ama sende az yiyosun bana göre hiç ara öğün yapiyosun mesela naçizane fikrim cnm
kızıl kızamık mı çook geçmiş olsun canım...ayyy bende kızıl kızamık 24 yaşında geçirdim sumo güreşçileri gibi yüzüm şişti görmeniz lazımdı annemler ayna vermiyorlardı bana... bi kaşıntı bi kaşıntı eczaneden serinletici bir krem almıştım kaşıntı için...kelebekolacam doktorum benim kız kızıl oldu ne yapayım antibiyotik başlamam lazım
yok canım yapmak zorundayım şimdi babam geldi mutlaka pilav olacak yanında o yöle sebze yemeği sevmez kiii bulgur favorisi ...yani onların yemeklerini yersem şişerim.. bulgurlu köfteler yapılacak.. yani sote tarzı şeyler olsa yerim ... ama çorba iyidir iyi.... arada protein gerisi çorba yapacam diyetimde..Ada kendin için diyet yemeği niye yapıyorsun onlara yaptığından yesene yağını tuzunu normal koy
Akşam bende çaya gittim sadece havuç tarator yedim cevizli
31 Aralık / 06 Ocak
7.TAKIM ENLER LİSTESİ
roxen2303 1400 gr %2.30
Ausencia 1200 gr. %1.82
kelebekolacam 1400 gr. %1.78
T tuba52 1000gr %1.13
Betulina 800 gr. %1.01
Ahu060812 800gr. %0.93
saydin78 400gr. %0.62
@Sherrysherrylady 500 gr. %0.59
Nare83 400 gr. %0.55
@Daydream15 400 gr. %0.51
Sekercikiz 300gr. %0.45
ada81 300 gr %0.40
@fatmanurkaya 400 gr . %0.36
begum75 100gr %0.16
DelyDoly sabit
mimu88 +500 % -0.63
@BetulinaHAFTANIN EN FİTİ , TAKIMIN MANKENİ
roxen2303
Canım roxenim e kocaman alkışlar . Mezuniyet belgesini elinin tersi ile itip , hayır o 58 buraya gelecek dedi. Ve eminim gelecekte
Azmini ... iradesini ayakta alkışlıyorum maydanoz güzelimin
HAFTANIN KARE ASI , % 1 BARAJINI GEÇEN AZİMLİ HATUNLAR
Ausencia
kelebekolacam
T tuba52
Betulina
Doktorum , vefekar çilekeş doktorum , geçen hafta al takımı sırtla dedim , aldı yürüdü doktorumNe yalan söyleyeyim , kendisinden bu hafta da olağan üstü bir performans bekliyorum @kelebekolacam
@tuba52
kocaman tebriklerKontrol sende artık , o kilolar azimle gidecek eminim . Yeter ki diyet listeni uygula . Senden artık artı gelmez , gör bak gülüm.
geçen haftanın yalnız kovboyu nasıl da yakışmış 800 gr. hadi bakalım durmak yok yolaaaa devam ... Sende haftaya da 800 gidecek performans var , gördüm ben onu
HAFTANIN KIL PAYI BİR ÜST KATEGORİYİ KAÇIRAN , KİLO DA NEYMİŞ , BİR ÜFLERİM GİDER DİYEN HATUNU
@Ahu060812
Ahucum ceylan gözlü dilberim , tebrikler sana da gelsin canım .
Daha yolun uzun ...bu sefer yılmayacağını , pes etmeyeceğini biliyorum ; eminim . Şu 79.9 partini görelim önce birgerisi çorap söküğü gibi gelecek .
HAFTANIN 300/500 CÜLERİ
saydin78
@Sherrysherrylady
Nare83
@Daydream15
Sekercikiz
ada81
@fatmanurkaya
Ooooo burası bu hafta pek kalabalık .
Saydının yılbaşının izlerini ancak temizlediği için 400 de kaldığını düşünüyorum , yoksa hedefe bu kadar yaklaşmışken çok daha iyi sonuçlar alabilirdi . Haftaya da kurabiyelerle başladı ama ... pazar da dahil tüm hafta telafi edeceğim diye uğraşmak yerine , hiç kaçamak yapmamasını temenni ediyorum .
Sherry'cim emzirme dönemi içinde olup , gayet ideal bir performans yakaladı. Yakaladığı yerden artık bırakmayacağına eminim .
Masumum şekerim , o da 400 le yetinmez , biraz sabah tartısı gazabı biraz wc :)) bu hafta da bazı sebeplerden dolayı daha da hırslı olacağını biliyoruuummm . 1.liği kaptırmayacağız ...300 500 300 500 olmaz .
Sekercikız ve ada nın , bu hafta çok daha hırslı olacağını düşünüyorum . Her ikisinin de listelerinde biraz değişikliğe gitmelerinde fayda var . Her ikisinin bünyesin de bundan fazla verebilir . Özellikle sekercikız canım , sen 60 lara indiğin için biraz daha ekmek vs. düşürmelisin . İkinize de önümüzdeki Cuma için çok güveniyorum . Ve adacım misafirin varken aman diyeyim kaçamak yapma .
Daydream tatlım , iş kadını dilberim . Düzen sende işe yarayacak . Bu haftadan itibaren hep eksiler gelecek .
@fatmanurkaya canım , pzt diyetisyen kontrolünü merak ediyorum . Belki kilo değil ama yağ gitti . Yine de 400 gr. haftalık senin kilon için az . Haftaya yine 1 kg üzerinde vereceğine eminim .Pzt mutlaka dr una sor , ne yapmak lazım diye ?
HAFTANIN 100 GR CISI
@begum75
Begümle bu haftadan tezi yok anlaştığımızı umuyorum . Artık diyete ve spora daha sıkı sarılacak . Verilecek kilom az diye düşünmeyecek ve artık kendine ve bana şu 50 lileri gösterecek
HAFTANIN SABİTE DEMİRE ATAN ELEMANI
DelyDoly
Ahhh deliii vaaah dely'im .
Senin daha buralarda ne işin var . 89 q mıhlandın kaldın . Bu hafta ne yaparsın bilmiyorum , uçar mısın , uçarken parende atar mısın , atarken ters takla mı olurgeçtiğimiz haftalarının tüm miskinliğini , diyetsizliğini üzerinden at ve o hırslı , azimli dely i geri getir Nerdeeeee o yakalayamazsan el salla diyen deli , nerde ?
88 görmek istemiyorum , haftaya direkt 87 den giriş yapıyorsun .
Söz mü ?
Söz .
HAFTANIN DİBE VURANI
@mimu88
Listeleri sallayarak giriş yapan , ilk üçten inmeyen mimu , güzel mimu , balım mimu .... Malum sebeplerden var olan şişkinliğin seni eksilere gark etti diye düşünüyorum . Hepsi geçecek ve sen önümüzdeki Cuma bu listenin en üstlerinden bize el sallayacaksın
Ama stres yok , panik yok ... üzülmek yok . Olacak diyeceksin ki olacak .
Eveeeeet En ler böyle arkadaşlar ..sürçi lisan ettiysem affola .
Şimdi gelelim genel hafta analizine ...
Öncelikle mezun olan arkadaşımızAusencia yı tebrik ediyoruz
Bu hafta bildirim yapmama sebebi + hafta içi takıma katılmama nedenleri ile sevgilicydnz_1 takım listesinden izne ayrılmıştır . 500. ve 501. etaplarda yer alamayacak , istediği an ve daha çok katılımda bulunacağını bildirdiği an:))) ve özellikle Cuma günleri bildirim için bir daha bana kalp krizi yaşatmayacağı an yani 502. etap yani 27 Ocak ta listeye tekrar girebilir .
İki etap önce izne ayrılan sevgiliDavina ve sevgili @Dersaadet_ in de bu Cuma 500. etapta izin geri döüş hakları dilerlerse başlıyor . Her ikisi de izin dönemini kilo almadan geçirdi ise , 500. etap itibarıyla özlemiş olarak takıma geri dönüşlerini beklediğimi arz ederim
ne güzel olmuş buu ablam emeğine sağlık
Ausencia ayyy ne güzel olmuş yine eline emeğine sağlık canım hakkını helal et ,
siz daha güzelsiniz ki
Canım ciğerimhelal olsun .
Ayağımı sürüdüm mezun olurken .. hepinizi teker teker peşime dizeceğim
Sıra roxende .. çok yakında saydın var ...sonraki sırayı kapıversin biriniz
31 Aralık / 06 Ocak
7.TAKIM ENLER LİSTESİ
roxen2303 1400 gr %2.30
Ausencia 1200 gr. %1.82
kelebekolacam 1400 gr. %1.78
T tuba52 1000gr %1.13
Betulina 800 gr. %1.01
Ahu060812 800gr. %0.93
saydin78 400gr. %0.62
@Sherrysherrylady 500 gr. %0.59
Nare83 400 gr. %0.55
@Daydream15 400 gr. %0.51
Sekercikiz 300gr. %0.45
ada81 300 gr %0.40
@fatmanurkaya 400 gr . %0.36
begum75 100gr %0.16
DelyDoly sabit
mimu88 +500 % -0.63
@BetulinaHAFTANIN EN FİTİ , TAKIMIN MANKENİ
roxen2303
Canım roxenim e kocaman alkışlar . Mezuniyet belgesini elinin tersi ile itip , hayır o 58 buraya gelecek dedi. Ve eminim gelecekte
Azmini ... iradesini ayakta alkışlıyorum maydanoz güzelimin
HAFTANIN KARE ASI , % 1 BARAJINI GEÇEN AZİMLİ HATUNLAR
Ausencia
kelebekolacam
T tuba52
Betulina
Doktorum , vefekar çilekeş doktorum , geçen hafta al takımı sırtla dedim , aldı yürüdü doktorumNe yalan söyleyeyim , kendisinden bu hafta da olağan üstü bir performans bekliyorum @kelebekolacam
@tuba52
kocaman tebriklerKontrol sende artık , o kilolar azimle gidecek eminim . Yeter ki diyet listeni uygula . Senden artık artı gelmez , gör bak gülüm.
geçen haftanın yalnız kovboyu nasıl da yakışmış 800 gr. hadi bakalım durmak yok yolaaaa devam ... Sende haftaya da 800 gidecek performans var , gördüm ben onu
HAFTANIN KIL PAYI BİR ÜST KATEGORİYİ KAÇIRAN , KİLO DA NEYMİŞ , BİR ÜFLERİM GİDER DİYEN HATUNU
@Ahu060812
Ahucum ceylan gözlü dilberim , tebrikler sana da gelsin canım .
Daha yolun uzun ...bu sefer yılmayacağını , pes etmeyeceğini biliyorum ; eminim . Şu 79.9 partini görelim önce birgerisi çorap söküğü gibi gelecek .
HAFTANIN 300/500 CÜLERİ
saydin78
@Sherrysherrylady
Nare83
@Daydream15
Sekercikiz
ada81
@fatmanurkaya
Ooooo burası bu hafta pek kalabalık .
Saydının yılbaşının izlerini ancak temizlediği için 400 de kaldığını düşünüyorum , yoksa hedefe bu kadar yaklaşmışken çok daha iyi sonuçlar alabilirdi . Haftaya da kurabiyelerle başladı ama ... pazar da dahil tüm hafta telafi edeceğim diye uğraşmak yerine , hiç kaçamak yapmamasını temenni ediyorum .
Sherry'cim emzirme dönemi içinde olup , gayet ideal bir performans yakaladı. Yakaladığı yerden artık bırakmayacağına eminim .
Masumum şekerim , o da 400 le yetinmez , biraz sabah tartısı gazabı biraz wc :)) bu hafta da bazı sebeplerden dolayı daha da hırslı olacağını biliyoruuummm . 1.liği kaptırmayacağız ...300 500 300 500 olmaz .
Sekercikız ve ada nın , bu hafta çok daha hırslı olacağını düşünüyorum . Her ikisinin de listelerinde biraz değişikliğe gitmelerinde fayda var . Her ikisinin bünyesin de bundan fazla verebilir . Özellikle sekercikız canım , sen 60 lara indiğin için biraz daha ekmek vs. düşürmelisin . İkinize de önümüzdeki Cuma için çok güveniyorum . Ve adacım misafirin varken aman diyeyim kaçamak yapma .
Daydream tatlım , iş kadını dilberim . Düzen sende işe yarayacak . Bu haftadan itibaren hep eksiler gelecek .
@fatmanurkaya canım , pzt diyetisyen kontrolünü merak ediyorum . Belki kilo değil ama yağ gitti . Yine de 400 gr. haftalık senin kilon için az . Haftaya yine 1 kg üzerinde vereceğine eminim .Pzt mutlaka dr una sor , ne yapmak lazım diye ?
HAFTANIN 100 GR CISI
@begum75
Begümle bu haftadan tezi yok anlaştığımızı umuyorum . Artık diyete ve spora daha sıkı sarılacak . Verilecek kilom az diye düşünmeyecek ve artık kendine ve bana şu 50 lileri gösterecek
HAFTANIN SABİTE DEMİRE ATAN ELEMANI
DelyDoly
Ahhh deliii vaaah dely'im .
Senin daha buralarda ne işin var . 89 q mıhlandın kaldın . Bu hafta ne yaparsın bilmiyorum , uçar mısın , uçarken parende atar mısın , atarken ters takla mı olurgeçtiğimiz haftalarının tüm miskinliğini , diyetsizliğini üzerinden at ve o hırslı , azimli dely i geri getir Nerdeeeee o yakalayamazsan el salla diyen deli , nerde ?
88 görmek istemiyorum , haftaya direkt 87 den giriş yapıyorsun .
Söz mü ?
Söz .
HAFTANIN DİBE VURANI
@mimu88
Listeleri sallayarak giriş yapan , ilk üçten inmeyen mimu , güzel mimu , balım mimu .... Malum sebeplerden var olan şişkinliğin seni eksilere gark etti diye düşünüyorum . Hepsi geçecek ve sen önümüzdeki Cuma bu listenin en üstlerinden bize el sallayacaksın
Ama stres yok , panik yok ... üzülmek yok . Olacak diyeceksin ki olacak .
Eveeeeet En ler böyle arkadaşlar ..sürçi lisan ettiysem affola .
Şimdi gelelim genel hafta analizine ...
Öncelikle mezun olan arkadaşımızAusencia yı tebrik ediyoruz
Bu hafta bildirim yapmama sebebi + hafta içi takıma katılmama nedenleri ile sevgilicydnz_1 takım listesinden izne ayrılmıştır . 500. ve 501. etaplarda yer alamayacak , istediği an ve daha çok katılımda bulunacağını bildirdiği an:))) ve özellikle Cuma günleri bildirim için bir daha bana kalp krizi yaşatmayacağı an yani 502. etap yani 27 Ocak ta listeye tekrar girebilir .
İki etap önce izne ayrılan sevgiliDavina ve sevgili @Dersaadet_ in de bu Cuma 500. etapta izin geri döüş hakları dilerlerse başlıyor . Her ikisi de izin dönemini kilo almadan geçirdi ise , 500. etap itibarıyla özlemiş olarak takıma geri dönüşlerini beklediğimi arz ederim
Valla 3 senedir bu 20 kilo gözüme çok büyümüştü , 6 kilosu gitti sayılır kalanda hiç gözümü korkmuyor akşam gittiğimiz yerde düğünde 58 olurum dedigime kendim bile İnanmadım
Ay bir sürü alıntı yaptım hepsi kayboldu
Kaptanım Ne güzel motivasyon dolu bir yazı bu teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?