Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mr. Değnekler zaten çocuklardan nazlı olur, babamdan iyi bilirim.
Azıcık şımarsın adamcağız diyeceğim ama seni de çok yormasın.
Ya auscum inanır mısın kaç gündür gönlümden de geçen bu benim yaaa
Liste konusunda,
Sen benden çok yaşayacaksın valla, hep dicem dicem ama pekte ümidim yoktu ne yalan söyleyeyim.
Yaa kesinlikle listede olmak istiyorum ben, öte yandan ben çok kasarım da, artı filan gelirsem çok üzülürüm etkiledim diye de. O yüzden düşünüp duruyordum.
Ama evet listede olursam çok daha motive olurum, söz veriyorum pc olmasa çok büyük bişi olmadıkça cepten katılımda bulunurum
evet evett listede olmak istiyorummm

Belki kullanılan incire göre mi değişiyor acaba ?
Incir başlı başına bir tatlı zaten.

Ben iç bayan , susatan tatlı sevmem ... muhtemelen senin yazdığın gibi cevizle süsleyip yiyeceğim .
Bendeki incirler çok ballı değildi valla aşırı tatlı olmadı.
Ama taze taze yapıp yemek lazım azar azar, eşim yemeyince çoğu bana kaldı ve sanırım bir kısmı çöpe gidicekk

Auscum menune çorba eklemissin , yumurta yanında ekmek bende yemezdim eskiden şimdi mümkün değil giyemedigim için Etimek yiyorum bir tane
Aslında monti diyetin de yumurta ile ekmek yenmiyor yani Kh ile pro ksrismiyor

kivide çok yakıştı kaptanımmm:)

Beni dinliyor sanki can kulağı ile

Canım benim o yüzden önce soruyorum , kimine liste iyi motive aracıdır , kimine ters teper .
Burda benim önceliğim katılım ,takımı ve takım arkadaşlarını sahiplenme , geçmişte yazılanlardan haberdar olma ... ve tabi kaçamaksız menüler.
Sen bir süredir bu konularda çok iyisin .
Kendi adıma teşekkür ederim .

Şimdi bu hafta liste 14 kişi idi.
Haftaya ben yokum 13 .
Ceyda yok 12.
Sen , izinde olan davi ve saadet gelirse , tekrar max. 15 .
Bu durumda ceydanın dönmesine (isterse tabi) 2 hafta var .
O iki hafta da roxen2303 mezun ederiz , di mi roxen ?
Durum bu .
Yani bu hafta sayısal olarak seni listeye alabiliriz .
Tabii verdiğin kiloda önemli

Auscum menune çorba eklemissin , yumurta yanında ekmek bende yemezdim eskiden şimdi mümkün değil giyemedigim için Etimek yiyorum bir tane
Aslında monti diyetin de yumurta ile ekmek yenmiyor yani Kh ile pro ksrismiyor

Yavaş yavaş ekleme yapacağım canım.
Gerçi yum. ekmek yine yemezdim de , iki öğün birleşti ya .
Pilav yedim uzun aradan sonra .
Pekte özlememişim .. ki çok severdim.

ablam ben 58.9 u görünce hemen çıkayım listesiz devam ederim bekleyen arkadaşlarıma yer açılsın

Valla Auscum, teşekkürü hakeden sensin, motive etmesen şu durumda olmazdım gerçekten.
Öte yandan ben çok hızlı kilo verebilen bir metabolizmaya sahip değilim. Öyle kuş kadar yiyip kilo vereyim diye bekleyemem.
Örneğin maydonoz kürü ya da dohturum'un paylaştığı çorbayı içmek isterdim ama maydonoz sütü keser diye pek tüketemiyorum.
Bu sadece örnekti. Yani benden haftada bir kiloluk performans bekliyor olabilirisn, çok isterdim lakin pek ümitli değilim.
Ama kaçamak yapmam, sporuma evimde olduğum müddetçe asılırım* şu seyahat işi hala belli olmadı*.
Bunlarla şeytanın bacağı da kırılabilir.
Dersen ki bunlar bana yetmez, listeye seni almayayım, sen bilirsin derim
Kaç kilo vermeliyim peki bu hafta listeye girebilmek için ?

ben çıkıyom ben kaptanım uygun görürse yerim müsait

Yok tatlım .. listeye girmek için havada kilolar uçuşmasını beklemiyorum.
Ben güzel menüler okuyunca mutlu oluyorum.
Ha o son yazdığım ekstrem bir durum , şöyle ki bu hafta misal dereceye gireceğiz ... ortalama süper . Seni eklediğimde derece gelmeyecekse bi sonra ki haftaya kalır .
Neyse bunlar teferruat .
Sen cuma listede adını görmeye hazır ol

mesela kaptanım benim bu hafta ortlamayı bu kadar etkileyeceğimi bilse beni alırmıydı almazzzdııııııı

mesela kaptanım benim bu hafta ortlamayı bu kadar etkileyeceğimi bilse beni alırmıydı almazzzdııııııı

Pişman değilim mimuuu ...(tam alacağım hafta + deseydin ... haftaya görüşelim mimu derdim o ayrı :)) )

Umutluyum

Haftaya bana 78 le geleceksin . Düz 78 kemiksiz

Ayyyy ben buna çok ama çok sevindim kiiii

Çook teşekkür ederim

Pişman değilim mimuuu ...(tam alacağım hafta + deseydin ... haftaya görüşelim mimu derdim o ayrı :)) )

Umutluyum

Haftaya bana 78 le geleceksin . Düz 78 kemiksiz

ay inşallah kaptanım zaten gelmezsem menüde yalan söylediğimi düşünüceğim kulağım sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…