Çok çok geçmiş olsun canım ya rabbim acil şifalar versinkelebekolacam doktorum benim kız kızıl oldu ne yapayım antibiyotik başlamam lazım
Tabii hazırım bugün menü bi saçma oldu yarından itibaren menü paylaşırım inşallah :)littlecoffeedoc 500. Etap dediğin geldi çattı .
Hazır mısınız ???
Hani menüler ? Katılım ?
Bu hafta gelip gidip benle sohbet et :))
Yok pek sebep yook. Sıkkın öyle .. Kilo vermeyince yani vermek için basarili olamayoinca hepten sıkıldım şu iki günde.Teşekkürler canım
Yusuf iyi gibi ... burun akıntısı kaldı .
Mr. Değnek tam performans hala
Canım... artık görüyorum ki hedefe kilitlendin.
Takıma katılımın süper , menü bildirimci başılığından çoktan rütbe atladın.
Eğer istersen ve bu şekilde kararlı olacaksan ... listeye alabilirim seni .
Liste daha çok motive eder dersen tabi.
Ama baştan söyleyeyim , listedekilerin az bildirimde bulunmasına ve devam eden kaçamaklarına pek tahammüllü değilim .
Olur dersen , kişi sayısına bakıp girebileceğin uygun haftayı konuşuruz.
Seviyorum seni napayım ... nazım geçiyor sanki sana ya da kendi kendime gelin güvey oluyorum
Canını sıkan kim de hele ? Anne mi ?
Şimdi telden giriyorum ... pc ye geçince eklerim seni de en lere
58 ve masumm ... bak kulağa ne hoş geliyor .
Yarışı koydum ortaya . Benim hedef 1 şubatta 64 ... sadece 700 gr.
Sen de 1 şubata hedef koy .
58 e giden yol.
Antepia27 canım oğlundan haber var mı ?
Merhaba kızlar. Uzun zamandır yoğundum. Gelemedim kusura bakmayın . Bugün farklı olumsuzluklar yaşadım bir ara anlatırım hala sinirim den titriyorum. Asıl habere gelince bebis maşallah pek sağlıklı keyifli ve hareketli ve oğlanemir bera miz geliyor yani
eskisinden daha iyi canım benim.Sabah 2 yumurta haşlama az peynir biraz balkaymak az helva . Az ekmek
Ara 1 2 ceviz
Akşam
1 buçuk karnıyarık 3 kasik pilav 2 dilim den fazladır belki kepekli ekmek ( çıtırdi)
Çay in yanına 2 dilim elmalı kurabiye igde evi supurdum falan spor oldu biraz.
oo maşallah canım bebişe. demek oğlun olacak. saglıkla gelsin bebiş inşallah.Merhaba kızlar. Uzun zamandır yoğundum. Gelemedim kusura bakmayın . Bugün farklı olumsuzluklar yaşadım bir ara anlatırım hala sinirim den titriyorum. Asıl habere gelince bebis maşallah pek sağlıklı keyifli ve hareketli ve oğlanemir bera miz geliyor yani
Misal 5 mile niyet ettim.plan yaptım 2 küçüğe kitap okudum.3nu alıp parmak boyası yaptım .boya olayını topladım. Beyefendiye sende yatır dedim.basladim dk 1 gol 1 büyük kız anne bende yapıcam bi yandan Leslie bi yandan kızım bır bır da bır bır.
2.mil küçük kız kafayı uzattı gözler küçülmüş. Uyku aķiyo baba ortada yok.3.mil oğlum ağlayarak geldi arkasından babası kovaliyor. Oğlan içeri aldım kızları yolladım pijama giymeye 4.mil eşim geldi eee neymiş çocuklar parmak boyasindan havlu bulaştırmıs. Töbe ya sporu bırakıp havlu degisecem. Inadına yapıyo. 4.milin sonunda durdurup oglanida yatırdim ama inadim tuttu 5 mili bitirdim.
Keşke çocuklar tamamen yatınca yapaydim.bendeki iyi niyet birazda beyefendiyle oturur muhabbet ederiz dediydim
Tabii hazırım bugün menü bi saçma oldu yarından itibaren menü paylaşırım inşallah :)
Yok pek sebep yook. Sıkkın öyle .. Kilo vermeyince yani vermek için basarili olamayoinca hepten sıkıldım şu iki günde.
Annem sevio dié elmalı kurabiye yaptım aksam. Tüm sözleri her şeyi unuttum gene..
Sabah 2 yumurta haşlama az peynir biraz balkaymak az helva . Az ekmek
Ara 1 2 ceviz
Akşam
1 buçuk karnıyarık 3 kasik pilav 2 dilim den fazladır belki kepekli ekmek ( çıtırdi)
Çay in yanına 2 dilim elmalı kurabiye igde evi supurdum falan spor oldu biraz.
Bakalim bugün neler yedim
Sabah 11.30
1 dilim çavdar ekmeği
4 tane yeşil zeytin
Domates maydanoz dereotu biber
2 kk peynir
Yeşil çay
Ara
Yeşil çay
Öğle 15.30
1 kase sebze çorbası
1 tane baget
Aksam 18.30
1 kase sebze çorbası
1 bardak ayran
Ara
Yeşil çay
2.5 litre su
3 mil leslie 20 dk yer hareketleri 700 ip atlama
Merhaba kızlar. Uzun zamandır yoğundum. Gelemedim kusura bakmayın . Bugün farklı olumsuzluklar yaşadım bir ara anlatırım hala sinirim den titriyorum. Asıl habere gelince bebis maşallah pek sağlıklı keyifli ve hareketli ve oğlanemir bera miz geliyor yani
Canım yolda karayolu ile geliyor inşallah sabah 10 gibi burda olacak hayırlı sı ile
Ayyy masallah bebişe demek sende bi oğlan annesi olacaksın
Canım şu anda üzülmek gibi bi lüksün yok emiri üzme annesi hemen toparlanmaya çalış Rabbim gönlüne genişlik versin
Oy kaptanicem senin ictenligin yeter.cok hakkın geçiyor. Nazinda başımın üstünde.
Bizi zaten erkekler anlayamaz yiyip yiyip kilo almayanlar hiç anlayamaz ,geriye je kalıyor ki.kaldiki biz kilo vermeye çalışanlarda bi elin parmakları gibi kimimiz çok engeli var aşması gereken coluk çocuk is güç yılların yapışan yağları,yılların damak zevkleri yanlış alışkanlıkları.
Nelerle mücadele ediyoruz.bence burda gerçekten kilo vermek isteyenler var önemli olan bu .hiç kolay değil çok destek lazım cokkkk.
Misal 5 mile niyet ettim.plan yaptım 2 küçüğe kitap okudum.3nu alıp parmak boyası yaptım .boya olayını topladım. Beyefendiye sende yatır dedim.basladim dk 1 gol 1 büyük kız anne bende yapıcam bi yandan Leslie bi yandan kızım bır bır da bır bır.
2.mil küçük kız kafayı uzattı gözler küçülmüş. Uyku aķiyo baba ortada yok.3.mil oğlum ağlayarak geldi arkasından babası kovaliyor. Oğlan içeri aldım kızları yolladım pijama giymeye 4.mil eşim geldi eee neymiş çocuklar parmak boyasindan havlu bulaştırmıs. Töbe ya sporu bırakıp havlu degisecem. Inadına yapıyo. 4.milin sonunda durdurup oglanida yatırdim ama inadim tuttu 5 mili bitirdim.
Keşke çocuklar tamamen yatınca yapaydim.bendeki iyi niyet birazda beyefendiyle oturur muhabbet ederiz dediydim
İyi geceler kızlar menümü yazayım,
KAHVALTI : 3 dilim tt ekmek, 1,5 kk peynir, roka-domates-salatalık, biraz bal ve yeşilçay
ARA : 2 fincan şekersiz türk kahvesi, yarım kase incir uyutma
ÖĞLE: 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası, 1 porsiyon karnabahar graten, 1 kase yogurt
ARA : yok
AKŞAM : ( öğle ile aynı :) - 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası,1 porsiyon karnabahar graten
SU : 1,5 lt
BİTKİ ÇAYI : 1 lt.
SPOR : 60 dk. kondisyon bisikleti,
10x30 set bacak egzersizleri ( 5 hareket )
10x50 bacak hareketleri ( 6 hareket )
Maşallah cnm sende oglan annesi oluyosun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahMerhaba kızlar. Uzun zamandır yoğundum. Gelemedim kusura bakmayın . Bugün farklı olumsuzluklar yaşadım bir ara anlatırım hala sinirim den titriyorum. Asıl habere gelince bebis maşallah pek sağlıklı keyifli ve hareketli ve oğlanemir bera miz geliyor yani
Hurma çıkmıştı ama bugünkü gerçekten saçmaSaçma menü mü
Yaz bakayım ne kadar saçmaymış , merak ettim .Sen bi kere daha böyle çok berbat menü falan dedin , çıka çıka ne çıkmıştı unuttum şimdi
Evet cnm ya bu hafta biraz daha azaltıp sporu artırıcam bide vücudum alıştı aynı düzene yediklerimi değiştiricem bakalım fark edicek miSaçma menü mü
Yaz bakayım ne kadar saçmaymış , merak ettim .Sen bi kere daha böyle çok berbat menü falan dedin , çıka çıka ne çıkmıştı unuttum şimdi
Verooooooooooo , aus tan vero yaaaaaaa ....
Azıcık hırs yok mu sende yahu ?
Yemeğe karşı bu kadar zaaf neden ?
Hiç mi elmalı kurabiye yemedin bugüne kadar ? Çooook .
Bir seferde yemeyeceğimmm leeen seni de ya .
De beee ..de .
Aslında sana göre gayette iyi gidiyormuş . Hazır paket cııız yokmuş.
Akşam biraz az olmuş sanki canım .
Ama kilo azalınca insan ne yese fazla gibi geliyor , kendimden biliyorum .
Ben bildimm .
Tahminde bulunmuştuk ya .
Hayırlı olsun , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ne oldu ? Hayırdır de hele bakayım ? Canını sıkan neyse , konuşarak gider o .
Hadi bakalım hayırlı yolculukları olsun , sağ salim anacığına kavuşsun
Bizi en iyi biz anlarız evet.
Benim Mr. değnek bugün attığım fotoyu gördü , öncesi sonrası . Amaaaaaan amaaaaan .
Neymiş , kendimi göstermeye , iltifat duymaya mı meraklıymışım ..
Aslında şurada haklı . Böyle bir prensibimiz vardı . Bozan ben oldum .
Ama aldım gönlünü .
Oyyyy leslie leslie olalı böyle eziyet görmemiştir . Bence o 5 mil olmuş 10 millik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?