İyi geceler kızlar menümü yazayım,
KAHVALTI : 3 dilim tt ekmek, 1,5 kk peynir, roka-domates-salatalık, biraz bal ve yeşilçay
ARA : 2 fincan şekersiz türk kahvesi, yarım kase incir uyutma
ÖĞLE: 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası, 1 porsiyon karnabahar graten, 1 kase yogurt
ARA : yok
AKŞAM : ( öğle ile aynı :) - 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası,1 porsiyon karnabahar graten
SU : 1,5 lt
BİTKİ ÇAYI : 1 lt.
SPOR : 60 dk. kondisyon bisikleti,
10x30 set bacak egzersizleri ( 5 hareket )
10x50 bacak hareketleri ( 6 hareket )
Ahu060812
bu arada canımcım geçmiş olsun kızın rahatsızmış. aynı kız mı rahatsızlandı. hani agzı dudagı yara olan?
Hurma çıkmıştı ama bugünkü gerçekten saçma
Sabah biraz patates kızartması ve yaklaşık 1kk peynir
Akşam 1 tabak nohut 5-6 yk bulgur pilavı 1 bardak kola
Yemekten sonra 2 kare bitter çikolata
Su 1,5 lt kadar
Yani yazmasam daha iyiydi de
Evet cnm ya bu hafta biraz daha azaltıp sporu artırıcam bide vücudum alıştı aynı düzene yediklerimi değiştiricem bakalım fark edicek mi
Kaptanim elinize yüreğinize sağlık...31 Aralık / 06 Ocak@roxen2303 1400 gr %2.30
7.TAKIM ENLER LİSTESİ
Ausencia 1200 gr. %1.82
@kelebekolacam 1400 gr. %1.78
@tuba52 1000gr %1.13
@Betulina 800 gr. %1.01
Ahu060812 800gr. %0.93
@saydin78 400gr. %0.62
Kedibochi 500 gr. %0.59
Nare83 400 gr. %0.55
@Daydream15 400 gr. %0.51
@Sekercikiz 300gr. %0.45
ada81 300 gr %0.40
Antepia27 400 gr . %0.36
@begum75 100gr %0.16
@DelyDoly sabit
mimu88 +500 % -0.63
@BetulinaHAFTANIN EN FİTİ , TAKIMIN MANKENİ
@roxen2303
Canım roxenim e kocaman alkışlar . Mezuniyet belgesini elinin tersi ile itip , hayır o 58 buraya gelecek dedi. Ve eminim gelecekte
Azmini ... iradesini ayakta alkışlıyorum maydanoz güzelimin
HAFTANIN KARE ASI , % 1 BARAJINI GEÇEN AZİMLİ HATUNLAR
Ausencia
@kelebekolacam
@tuba52
@Betulina
Doktorum , vefekar çilekeş doktorum , geçen hafta al takımı sırtla dedim , aldı yürüdü doktorumNe yalan söyleyeyim , kendisinden bu hafta da olağan üstü bir performans bekliyorum @kelebekolacam
@tuba52
kocaman tebriklerKontrol sende artık , o kilolar azimle gidecek eminim . Yeter ki diyet listeni uygula . Senden artık artı gelmez , gör bak gülüm.
geçen haftanın yalnız kovboyu nasıl da yakışmış 800 gr. hadi bakalım durmak yok yolaaaa devam ... Sende haftaya da 800 gidecek performans var , gördüm ben onu
HAFTANIN KIL PAYI BİR ÜST KATEGORİYİ KAÇIRAN , KİLO DA NEYMİŞ , BİR ÜFLERİM GİDER DİYEN HATUNU
@Ahu060812
Ahucum ceylan gözlü dilberim , tebrikler sana da gelsin canım .
Daha yolun uzun ...bu sefer yılmayacağını , pes etmeyeceğini biliyorum ; eminim . Şu 79.9 partini görelim önce birgerisi çorap söküğü gibi gelecek .
HAFTANIN 300/500 CÜLERİ
@saydin78
Kedibochi
Nare83
@Daydream15
@Sekercikiz
ada81
Antepia27
Ooooo burası bu hafta pek kalabalık .
Saydının yılbaşının izlerini ancak temizlediği için 400 de kaldığını düşünüyorum , yoksa hedefe bu kadar yaklaşmışken çok daha iyi sonuçlar alabilirdi . Haftaya da kurabiyelerle başladı ama ... pazar da dahil tüm hafta telafi edeceğim diye uğraşmak yerine , hiç kaçamak yapmamasını temenni ediyorum .
Sherry'cim emzirme dönemi içinde olup , gayet ideal bir performans yakaladı. Yakaladığı yerden artık bırakmayacağına eminim .
Masumum şekerim , o da 400 le yetinmez , biraz sabah tartısı gazabı biraz wc :)) bu hafta da bazı sebeplerden dolayı daha da hırslı olacağını biliyoruuummm . 1.liği kaptırmayacağız ...300 500 300 500 olmaz .
Sekercikız ve ada nın , bu hafta çok daha hırslı olacağını düşünüyorum . Her ikisinin de listelerinde biraz değişikliğe gitmelerinde fayda var . Her ikisinin bünyesin de bundan fazla verebilir . Özellikle sekercikız canım , sen 60 lara indiğin için biraz daha ekmek vs. düşürmelisin . İkinize de önümüzdeki Cuma için çok güveniyorum . Ve adacım misafirin varken aman diyeyim kaçamak yapma .
Daydream tatlım , iş kadını dilberim . Düzen sende işe yarayacak . Bu haftadan itibaren hep eksiler gelecek .
@fatmanurkaya canım , pzt diyetisyen kontrolünü merak ediyorum . Belki kilo değil ama yağ gitti . Yine de 400 gr. haftalık senin kilon için az . Haftaya yine 1 kg üzerinde vereceğine eminim .Pzt mutlaka dr una sor , ne yapmak lazım diye ?
HAFTANIN 100 GR CISI
@begum75
Begümle bu haftadan tezi yok anlaştığımızı umuyorum . Artık diyete ve spora daha sıkı sarılacak . Verilecek kilom az diye düşünmeyecek ve artık kendine ve bana şu 50 lileri gösterecek
HAFTANIN SABİTE DEMİRE ATAN ELEMANI
@DelyDoly
Ahhh deliii vaaah dely'im .
Senin daha buralarda ne işin var . 89 q mıhlandın kaldın . Bu hafta ne yaparsın bilmiyorum , uçar mısın , uçarken parende atar mısın , atarken ters takla mı olurgeçtiğimiz haftalarının tüm miskinliğini , diyetsizliğini üzerinden at ve o hırslı , azimli dely i geri getir Nerdeeeee o yakalayamazsan el salla diyen deli , nerde ?
88 görmek istemiyorum , haftaya direkt 87 den giriş yapıyorsun .
Söz mü ?
Söz .
HAFTANIN DİBE VURANI
@mimu88
Listeleri sallayarak giriş yapan , ilk üçten inmeyen mimu , güzel mimu , balım mimu .... Malum sebeplerden var olan şişkinliğin seni eksilere gark etti diye düşünüyorum . Hepsi geçecek ve sen önümüzdeki Cuma bu listenin en üstlerinden bize el sallayacaksın
Ama stres yok , panik yok ... üzülmek yok . Olacak diyeceksin ki olacak .
Eveeeeet En ler böyle arkadaşlar ..sürçi lisan ettiysem affola .
Şimdi gelelim genel hafta analizine ...
Öncelikle mezun olan arkadaşımızAusencia yı tebrik ediyoruz
Bu hafta bildirim yapmama sebebi + hafta içi takıma katılmama nedenleri ile sevgili @cydnz_1 takım listesinden izne ayrılmıştır . 500. ve 501. etaplarda yer alamayacak , istediği an ve daha çok katılımda bulunacağını bildirdiği an:))) ve özellikle Cuma günleri bildirim için bir daha bana kalp krizi yaşatmayacağı anyani 502. etap yani 27 Ocak ta listeye tekrar girebilir .
İki etap önce izne ayrılan sevgili @Davina ve sevgili @Dersaadet_ in de bu Cuma 500. etapta izin geri döüş hakları dilerlerse başlıyor . Her ikisi de izin dönemini kilo almadan geçirdi ise , 500. etap itibarıyla özlemiş olarak takıma geri dönüşlerini beklediğimi arz ederim
Evettt ada geldiiiiii hafta sonu ve misafirliğe gidis beni bozdu olmadiiii...
Sabah .9:30
Sebzeli yumurta
2 yk lor peynir
4 yesil zeytin
2 adet kizarmis form ekmek...
Ogle
2 ceviz
Aksam 15:30
1 kase tarhana corba
Patlıcan salata közlenmis kucuk tabak..
1 adet form ekmek..
Misafirlik 20:00
Peynirli borek
Küçük bir dilim sütlü tatli
Tabakta 6 cesit vardi ..kadin kofte bile yapmis bulgurlu gibi biseydi hic bisey yemeden birakamazdim bak bu bizim yoreden dedi bulgurlu felak koftemi ne onu bile yemedimmm..baktim bozulacak mecbur börekle sutlu tatli yedim...revani ve poğaça falan vardi agzimi surmedim...
Kusurabakmayin kizlar mecbur kaldim ..cok asiri samimi değilim ki kiz bak rejimdeyim ayol falan diyemiyecem biyerdi..esimin is yerinden arkadaşları...
Biliyorum sevmiyeceksiniz beni simdiii((cry:
Kaptanim cook tesekkur ederim soz telafi edilecek benden size kocamanİkisi de telafi edilebilir , evet olmasa idi iyi olurdu . Akşam saati , metabolizman börekle boğuşuyor yok yere .
Ama sen o böreği de o sütlü tatlıyı da siler süpürürsün vücudundan .
Ne yapıyoruz ? Spor .
Misafirin var biliyorum ama bir şekilde telafi edeceğiz bunları .
Sana çok güveniyorum ben . Pazar günü harika bir menü yazacaksın .
Not: Seviyorum ki.
Kaptanim cook tesekkur ederim soz telafi edilecek benden size kocaman
o kadar emek veriyorsunuz ki inanin bu menuyu yazarken mahcup oldum tum samimiyetimle yaziyorum yerken icim ciz ediyor..asansorde esime dedimki simdi ben kizlara ne diyecem diyorum.guluyorbuyuk sorumluluk hissediyorum bilmenizi isterim..
Bugun bende çörek otu yagimi aldim soguk presmis...yarin ac karnina icecembeeen geldimm karların içinden menümü yazayımmm;
sabah: çörek otu yağı-elma sirkesi
kahvaltı: 3 minik dilim tam buğday ekmeği- patlatmalı yumurta-az lor peyniri-maydonoz salatalık
ara: incir uyutmamı yedim sonunda üstüne az ceviz 1 tane de kivi dilimledim. harika oldu. aslında öğle yemeği diyebiliriz.
akşam: 6 yağsız tavuk köftesi 1 kaşık ev yoğurdu salata bu da az önce.
yeşilçayımı da üstüne içtim :)
Bugun bende çörek otu yagimi aldim soguk presmis...yarin ac karnina icecem))
Merhabalarr. Bu sitede yeniyim. Bende katılmak isterim? Boş yeriniz var mı?
Hayırlı geceler sevgili takımım Menümü veriyorum
Sabah
3dlm ç.ekmeği
7zeytin
2 dlm peynir
Domates
ARA
2mandalina
ÖĞLE
Peynir
Yoğurt
2dlm ç ekmeği
Salatayı tam hatırlayamadım
ARA
2dlm ç ekmeği
Peynir
1Mandalina
AKŞAM
Közlenmiş patlıcan yemegı
3dlm ç.ekmeği
Salata
Yogurt
ARA
2 3kaşım yoğurt
1mandalina
3mil lesli
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım
Ausencia canım kaptanım
Ahu060812 spor kaptanım
Merhabalar ...
Listemiz maalesef dolu . Listesiz devam ederim dersen kapımız açık ama
Takım listeleri uygun olan takımlar ;
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1084
Linkine yazarsan mutlaka dönüş yapacaklardır sana .
Fatmacım ekmek 10 dlm ???
Bu senin kilon içinde olsa çok fazla .
Bence yarın randevuda diyetisyeninle de konuş bu durumu ama bana kalırsa en fazla ... 3+2+2 olmalı şimdilik o da 100 e kadar .
Bu listedeki kadar ekmekle bu haftada 100 200 gr. ancak gider.
Ya bu erkekler çok sinir aradım tele cevap yok şimdide kapalı erken gelirim demişti ya her hafta aynı sinir harbi yaşıyorum ya bi. Alo demek bukadar mı zor
ben bu spora da 20 veririm kiiii kızı da sormuşsun bu arada abla bu sefer küçük kızıl diye bişey olmuş yüksek ve inatçı ateş bütün vücutta döküntü bu ara hastalıklar sınavımızİyi geceler kızlar menümü yazayım,
KAHVALTI : 3 dilim tt ekmek, 1,5 kk peynir, roka-domates-salatalık, biraz bal ve yeşilçay
ARA : 2 fincan şekersiz türk kahvesi, yarım kase incir uyutma
ÖĞLE: 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası, 1 porsiyon karnabahar graten, 1 kase yogurt
ARA : yok
AKŞAM : ( öğle ile aynı :) - 1 büyük kase hindi kavurmalı tarhana çorbası,1 porsiyon karnabahar graten
SU : 1,5 lt
BİTKİ ÇAYI : 1 lt.
SPOR : 60 dk. kondisyon bisikleti,
10x30 set bacak egzersizleri ( 5 hareket )
10x50 bacak hareketleri ( 6 hareket )
Ahu060812
bu arada canımcım geçmiş olsun kızın rahatsızmış. aynı kız mı rahatsızlandı. hani agzı dudagı yara olan?
Ahu. Nasıl oldu kızın geçti mı birazben bu spora da 20 veririm kiiii kızı da sormuşsun bu arada abla bu sefer küçük kızıl diye bişey olmuş yüksek ve inatçı ateş bütün vücutta döküntü bu ara hastalıklar sınavımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?