Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy en alttaki dumbel ile kol hareketleri olacaktı benim kafa gidenzii Ahu060812

Eveeet o patates kızartmasını çıkaralım ...
Kolayı da tabii ... Bence kolayı diyette olmayanlarda çıkarsın hayatından ...
Bak ne güzel oldu ikisi çıkınca .

Evet cnm ya bu hafta biraz daha azaltıp sporu artırıcam bide vücudum alıştı aynı düzene yediklerimi değiştiricem bakalım fark edicek mi

Bence edecek

Evettt ada geldiiiiii hafta sonu ve misafirliğe gidis beni bozdu olmadiiii...

Sabah .9:30
Sebzeli yumurta
2 yk lor peynir
4 yesil zeytin
2 adet kizarmis form ekmek...

Ogle
2 ceviz

Aksam 15:30
1 kase tarhana corba
Patlıcan salata közlenmis kucuk tabak..
1 adet form ekmek..

Misafirlik 20:00
Peynirli borek
Küçük bir dilim sütlü tatli

Tabakta 6 cesit vardi ..kadin kofte bile yapmis bulgurlu gibi biseydi hic bisey yemeden birakamazdim bak bu bizim yoreden dedi bulgurlu felak koftemi ne onu bile yemedimmm..baktim bozulacak mecbur börekle sutlu tatli yedim...revani ve poğaça falan vardi agzimi surmedim...

Kusurabakmayin kizlar mecbur kaldim ..cok asiri samimi değilim ki kiz bak rejimdeyim ayol falan diyemiyecem biyerdi..esimin is yerinden arkadaşları...

Biliyorum sevmiyeceksiniz beni simdiii ((cry:

Kaptanim elinize yüreğinize sağlık...

İkisi de telafi edilebilir , evet olmasa idi iyi olurdu . Akşam saati , metabolizman börekle boğuşuyor yok yere .

Ama sen o böreği de o sütlü tatlıyı da siler süpürürsün vücudundan .

Ne yapıyoruz ? Spor .

Misafirin var biliyorum ama bir şekilde telafi edeceğiz bunları .

Sana çok güveniyorum ben . Pazar günü harika bir menü yazacaksın .

Not: Seviyorum ki.

Kaptanim cook tesekkur ederim soz telafi edilecek benden size kocaman

o kadar emek veriyorsunuz ki inanin bu menuyu yazarken mahcup oldum tum samimiyetimle yaziyorum yerken icim ciz ediyor..asansorde esime dedimki simdi ben kizlara ne diyecem diyorum.guluyor buyuk sorumluluk hissediyorum bilmenizi isterim..

Biliyorum adacım .... içimizde burayı önemsemeyen yok .

Önemseyen herkes , ilk fırsatta soluğu burada alıyor , hem kendine destek arıyor hem takım arkadaşına destek oluyor .

Sizin samimi menülerinizi seviyorum ben .

Ve hayali bir takımım olmadığı içinde çok mutluyum .... Bazen artı , bazen eksi ...ama gerçek .

Bugun bende çörek otu yagimi aldim soguk presmis...yarin ac karnina icecem ))

Hayırlı geceler sevgili takımım Menümü veriyorum
Sabah
3dlm ç.ekmeği
7zeytin
2 dlm peynir
Domates
ARA
2mandalina
ÖĞLE
Peynir
Yoğurt
2dlm ç ekmeği
Salatayı tam hatırlayamadım
ARA
2dlm ç ekmeği
Peynir
1Mandalina
AKŞAM
Közlenmiş patlıcan yemegı
3dlm ç.ekmeği
Salata
Yogurt
ARA
2 3kaşım yoğurt
1mandalina
3mil lesli
2kupa y.cay
2lt civarında su
Hayırlı geceler sevgili takımım
Ausencia canım kaptanım
Ahu060812 spor kaptanım

Merhabalarr. Bu sitede yeniyim. Bende katılmak isterim ? Boş yeriniz var mı?

Merhabalar ...
Listemiz maalesef dolu . Listesiz devam ederim dersen kapımız açık ama
Takım listeleri uygun olan takımlar ;
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...rismasina-katilmak-isteyenler.71509/page-1084
Linkine yazarsan mutlaka dönüş yapacaklardır sana .

Fatmacım ekmek 10 dlm ???

Bu senin kilon içinde olsa çok fazla .

Bence yarın randevuda diyetisyeninle de konuş bu durumu ama bana kalırsa en fazla ... 3+2+2 olmalı şimdilik o da 100 e kadar .

Bu listedeki kadar ekmekle bu haftada 100 200 gr. ancak gider.

Dizi arayışlarımız sonunda Anthony Hopkins (ki üstüne az oyuncu tanırım) bir dizini bulduk 2016 yapımı .

Bir heves izlemeye başlıyoruz .

Gelmezsem dizi güzeldir , 2-3 bölüm ard arda patlatmışızdır

Ya bu erkekler çok sinir aradım tele cevap yok şimdide kapalı erken gelirim demişti ya her hafta aynı sinir harbi yaşıyorum ya bi. Alo demek bukadar mı zor

Evet canım 3 2 2 2 ekmekleri m akşama çorbamı yapmayı umutmuş onun yerine 1dlm daha yedim
Bakalım buay metobolizmanı tanıyalım dedi ne yapacak p.tesi konuşuruz
İyi seyirler kaptanım

Ya bu erkekler çok sinir aradım tele cevap yok şimdide kapalı erken gelirim demişti ya her hafta aynı sinir harbi yaşıyorum ya bi. Alo demek bukadar mı zor

Şehir dışınsaydı demi canım
Merak ettiğini biliyodur herhalde
Bwlkide müsait olamamıştır

Yok şehir dışında değil abla
Ek iş yapiyor eşim bilir düğün salonunun organizasyonunu yapıyorlar 4 kişi her ctesi yok bıktım artık

Ya ben panik atak tan şüphe ediyorum
Ulaşamayınca hemen bi nefesim daraliyor el ayağım titriyor kalbim sıkışıyor (

ben bu spora da 20 veririm kiiii kızı da sormuşsun bu arada abla bu sefer küçük kızıl diye bişey olmuş yüksek ve inatçı ateş bütün vücutta döküntü bu ara hastalıklar sınavımız

ben bu spora da 20 veririm kiiii kızı da sormuşsun bu arada abla bu sefer küçük kızıl diye bişey olmuş yüksek ve inatçı ateş bütün vücutta döküntü bu ara hastalıklar sınavımız
Ahu. Nasıl oldu kızın geçti mı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…