ahh inş cnm yaaa işin kötüüsü bnm ki de sivile çok alıştıı gitmek istemio aama mecbur napsın
Az kalmis zaten tatlim, sayili gun cabuk gecer.oyuzden uzme kendini..Allah kavustursun..
Allah kavustursun tatlim
sağol cnm yaaa inş çabuk kavuşuruz
[/ QUOTE]
hiç içmedim bunlar 3-4 yıldır yapıyorlar 1 ay
sirke mideme gelmiyor bi de sabahları içiliyor heralde
daha 1 hafta oldu ben açalı öğrenirim heralde
az kalmış neyse ki allah kavuştursun
ben gece yatarken içiom cnmsağol fıstıkım
Frangiii Kirmiziyi gördün söyle bakalim nasil biri?Merak etttim.Acba bir an önce acsammi face mi?
Bu sarkiya bayiliyorum.Öyle bir gecer zamankide Mete söylüyor.Bu orjinali ama tabii.Offf zaten dün kolaj bölümü vardi.Heyecanla tüm beklerken böyle bisey yaptilar.Hayal kirikligina ugradim.Ennnnnn sevdigi dizi.
ayyy gülümmm ben seni görmemişimmm
Kusuruma bakma sekercimmm gel sarılayımda affet benii
Cok heycan yaptım bu sabah tartı beni cok mutlu ettide
meyvem söyle,kacsin kacsin?ben 59 olmustum.ama bugün 58,5 um sükürler olsun.reglim oluyorum ya,ondan herhalde böyle sasti kilo.ama bu cuma artida cikicam anlasilan,yada 58 olursam ayni cikarim artik.
neyse affetim bakalimbirdaha olmasin lutfen
tartida guzel sonuc almana sevindim canim..insallah boyle gider cumaya kadar...bende tartildim 700gr fazla ciktim..cok kas yaptim ondan galiba..cunku kacamak yapmadim hic...ama gobisimde incelme var.azcikta popiste
benide eklesene f ne kaç çıktın :26:
hehe söylemem ama diyete basladığımdan beri 2.400 verdimm
:[/color][/b]
hehe söylemem ama diyete basladığımdan beri 2.400 verdimm
tüm kara yağlardan kurtulucazzz
Ayy gülüm devam spora devamm ne güzel sekilleniyordur şimdi vücudun
Ayy ben kardeşiminde zayıflamasını istiyorum 58 kilo 163 boy ve daha 21 yasındaaama okul dersler vs derken veremiyor cok üzülüyorum acıkcası onun benden daha zayıf olmasını istiyorumm.
Dün gülüm demişsinya ablam hep kıyafet alıyor giyemedim die bende ona alıyorum yada yeni aldığım 1 kes giydiğim büyük gelenleri götürüyorum zayıfladıkca giyersin die ama offf sen dün söyleyince üzüldümmm
Demek 56,6 sün.Müthissin.Ne diyeti yaptin fistik.söyle bende yapayim.hehe söylemem ama diyete basladığımdan beri 2.400 verdimm
tüm kara yağlardan kurtulucazzz
Ayy gülüm devam spora devamm ne güzel sekilleniyordur şimdi vücudun
Ayy ben kardeşiminde zayıflamasını istiyorum 58 kilo 163 boy ve daha 21 yasındaaama okul dersler vs derken veremiyor cok üzülüyorum acıkcası onun benden daha zayıf olmasını istiyorumm.
Dün gülüm demişsinya ablam hep kıyafet alıyor giyemedim die bende ona alıyorum yada yeni aldığım 1 kes giydiğim büyük gelenleri götürüyorum zayıfladıkca giyersin die ama offf sen dün söyleyince üzüldümmm
yok daha değil :26:
ohhh neguzel...meyvem ya..2.400kilo vermissin...
benimki durdu hatta artidayim..ama uniformamda haif bollasma var diye takmamaya calisiyorum...
ablamda senin gibi..benim zayiflamamii okadar cokkk istiyorki...yillardir gozumun icine bakiyor...insallah bu sefer son olur artik...inan bu halimden cok utaniyorum
Demek 56,6 sün.Müthissin.Ne diyeti yaptin fistik.söyle bende yapayim.
Kardes olayi bendede var.Ben her zaman kardeslerimden zayif oldum.Bak simdi 70 e cikinca aldigim harika bir etek pantolon var,bana olmuyor.Onu kizkardesime vericem.Ama keske onada büyük gelseydi.
Ne daha degili.56,6 degilmisin
ayy canım artıdaydım ben cumartesi yediklerimden sonra kac kilo aldım ben bile bilmiyorum tartılmaya korktumm
off inş cabucak basarırısın gülüm sende inş kardeşimde yaza kadar bi 10 kilo verir eminim o da cok sıkıntı yapıyor bu durumu.
slm kızlar ben geldim
sabah bir tane muz yedim
3-4 tane kepekli bisküvi yedim
montiyi fln bıraktım kaçamaklar yüzünden.
meyvem ne diyeti yapıyorsun sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?