Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@fatmanurkaya ablam senin oğlan gelebildi mi bahsetmemişsin hiç
asfarovski hayırlı uğurlu olsun Oğluşum sağlıcakla gelsin inşallah

Bende bugün misafir ağırladım habinar bendeydi beraber diyet kahvaltısı yaptık sonra bende çıktım çocuklar sadece ctesi anneanne babaanne görüyorlar diye tabi evden çıkınca diyet düzeni bi sarsılıyor benim oğlan annemden sac böreği isteyince can evimden vuruldum ellerimle pişirdim
Menümü de vereyim
Sabah
Yarım ankara simidi
Peynir zeytin
Bol yeşillikle yumurtalı salata
Öğlen
Tonbalıklı salata
Akşam
avuç içi kadar sac böreği
2 çiğ köfte
Su 2 spor 45 dk tempolu yürüyüş
Kızlar spor listesini yarın yapacağın uykum geldi çok iyigeceler

Günaydın n n . Mutlu hafta sonları .

Nare83 canım çok gürültü bir ortam bulunduğu yer ... ama kavga etmeden rica et , korkularını anlat ona ... eminim dikkat edecektir .

@fatmanurkaya geldi mi oğlun ?

Ahu060812 canım kızın nasıl oldu ?

kelebekolacam sana da günaydınnn . Biz ummuduğumuzu bulamadık diziden . Güzeldi belli , konuda sardı ... ama ilk 30 dk da gereksiz 30 sahne +18 olunca ... dedik bu diziden bize iş yok . Malum daha 17.5 uz :))))

Sac böreği ?
Daha bunu yemek için önünde çok yol var tatlım.
Can evlerini bile elimizin tersi ile iteceğiz .

saydin78 menüsü....

Üzgünüm ama 5 gün spor ve güzel menüm olacak söz veriyorum
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
8 zeytin
Birkaç badem ceviz fındık
2 bardak çay
Öğlen
Pekmez ve buğday unu ile yapılmış ince dilim elmalı turta
1 küçük yuvarlak haşhaşlı
Akşam
4 y.k. etli nohut yemeği
Biraz turşu
Su: 1,5-2 lt.
Spor: sayılarsa 2 saat yürüyüş
Ausencia Ahu060812

Aus yorumu ....

Bende üzgünüm.
Ipin ucu kaçmış .
Toparlamak için 5 gün , kendine yazık başta .
Yiyip stres olmaktansa ... bu cızları yememek en güzeli.

Ayy bende kondisyon bisikleti çevirirken izleyecek birsey arıyordum.
Dün 1 saatlik antrenman da youtube yi hatmettim,
Bi bakayim bu diziye.
şöyle söyleyim bu tamamen dikkatini verip izlemen gereken bişey farklı bir dizi , bence sen sitcom tarzı bişeyler izle mesela 2 broke girls hem vakit nasıl geçti anlamazsın

Teşekkür ederimmm canımmm maydanoz değil de senin tavsiyenle adaçayı içtim :) çoook teşekkür ederim
rica ederimmm
ben çalışmaya ilk başladım tenefüslerde çay adaçayı kahve süt birsürü şey getiriyo kantinci dedim arada bitki çayıda içeyim 2-3 gün içtim , içmez olaydım dedim haftasonu rahat rahat evde ağrımı çekecekken okulda oldum

Bende bir kaç gün erken oldum sanırım ama iyi oldu ağrım vardı en azından bu ağrıyı çekerim. Ama maydonoz suyunu da yapacağım bu hafta. Dereotu da katsak içine acaba nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…