@fatmanurkaya ablam senin oğlan gelebildi mi bahsetmemişsin hiç
asfarovski hayırlı uğurlu olsun Oğluşum sağlıcakla gelsin inşallah
Bende bugün misafir ağırladım habinar bendeydi beraber diyet kahvaltısı yaptık sonra bende çıktım çocuklar sadece ctesi anneanne babaanne görüyorlar diye tabi evden çıkınca diyet düzeni bi sarsılıyor benim oğlan annemden sac böreği isteyince can evimden vuruldum ellerimle pişirdim
Menümü de vereyim
Sabah
Yarım ankara simidi
Peynir zeytin
Bol yeşillikle yumurtalı salata
Öğlen
Tonbalıklı salata
Akşam
avuç içi kadar sac böreği
2 çiğ köfte
Su 2 spor 45 dk tempolu yürüyüş
Kızlar spor listesini yarın yapacağın uykum geldi çok iyigeceler
Günaydın kaç kahve ile patlat Afyon'un bilmiyorum güzel pazarlar
Dizi arayışlarımız sonunda Anthony Hopkins (ki üstüne az oyuncu tanırım) bir dizini bulduk 2016 yapımı .
Bir heves izlemeye başlıyoruz .
Gelmezsem dizi güzeldir , 2-3 bölüm ard arda patlatmışızdır
Ayy bende kondisyon bisikleti çevirirken izleyecek birsey arıyordum.aha bir westworld cü buldum
şöyle söyleyim bu tamamen dikkatini verip izlemen gereken bişey farklı bir dizi , bence sen sitcom tarzı bişeyler izle mesela 2 broke girls hem vakit nasıl geçti anlamazsınAyy bende kondisyon bisikleti çevirirken izleyecek birsey arıyordum.
Dün 1 saatlik antrenman da youtube yi hatmettim,
Bi bakayim bu diziye.
geçmiş olsunnGünaaaaydınn günaaaaydın beklenen regl geldi çok ağrım var ama mutluyum
geçmiş olsunnmaydanoz içtimiydin
rica ederimmmTeşekkür ederimmm canımmm maydanoz değil de senin tavsiyenle adaçayı içtim :) çoook teşekkür ederim
rica ederimmm
ben çalışmaya ilk başladım tenefüslerde çay adaçayı kahve süt birsürü şey getiriyo kantinci dedim arada bitki çayıda içeyim 2-3 gün içtim , içmez olaydım dedim haftasonu rahat rahat evde ağrımı çekecekken okulda oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?