hiç bilmiyorum bazı şeyler biraraya gelince zararlı olabiliyor araştırmak lazımBende bir kaç gün erken oldum sanırım ama iyi oldu ağrım vardı en azından bu ağrıyı çekerim. Ama maydonoz suyunu da yapacağım bu hafta. Dereotu da katsak içine acaba nasıl olur?
dogru yaa.şöyle söyleyim bu tamamen dikkatini verip izlemen gereken bişey farklı bir dizi , bence sen sitcom tarzı bişeyler izle mesela 2 broke girls hem vakit nasıl geçti anlamazsın
hayat şartları berbat gibi görünsede bazen izlerken kendimi acaba benimde böyle bir yaşantım olsa diye düşünürken buluyorumdogru ya.
ben şu anda dikkatimi vererek bişi izliyemem. benim kızdan pek fırsat yok.
2 broke girls 'ü çok severim gerçekten, hele esmer iri gögüslü olanı fenomen
geçmiş olsun canım.ben bu spora da 20 veririm kiiii kızı da sormuşsun bu arada abla bu sefer küçük kızıl diye bişey olmuş yüksek ve inatçı ateş bütün vücutta döküntü bu ara hastalıklar sınavımız
hayat şartları berbat güya full seksi ve saçlar yapılı geziyor haspalar.hayat şartları berbat gibi görünsede bazen izlerken kendimi acaba benimde böyle bir yaşantım olsa diye düşünürken buluyorum
Babacım pek sever incir tatlısını ..Incı uyutması zamanı. Çocuklarla yapıcaz yarışma için. Incirleri ıslattik bu arada evi topluyorum
Gözünaydın fatmam .Günaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Oğluşumu almaya otogar a gidiyoruz çok şükür
Ay yazıyım dedim hocam ama eşler okuyorsa diye vazgeçtimBekarlar regl ağrısı bende de çok olurdu.ilac yerine adaçayı ve papatya içiyordum.
Bazen regl geç kalınca arada içerim
Slm abla nasılsın pek gelmiyorsun sayfayaİyi pazarlar dilerim
Ausum canım benim mezun olmuşsun tebrik ederim.
Maşallahın var istikrarlı bir şekilde gittin metonoda
Kız bacım hedefinde pek afilli he 58.
Geri almaman dilegiyle
Babacım pek sever incir tatlısını ..
Bi ara burdada gözüme çarptı gerçekten diyetlik ve direk tatlı yani.
Ha kızlar tatlı demişken bir tarifte ben vereyim tabi diyetlik
Sevdiğiniz bir meyveyi rendeleyip pişirin , elma güzel oluyor birde şu iri hurmalar varya oda süper oluyor . Küçük hurma yada kuru kayısıda süper olur tAbi onları önceden biraz ıslatmak lazım .
Pişirip hafifte tarcın kattıgımız mevlerimizi bir küçük kase yada kup bardaklarının dinine 2 kş koyuyoruz , üstüne yogurt sonra tekrar meyve . Böylece istediğiniz kadar kat olabilir .
En üstünede yine pişmiş meyvemiz ve ceviz vs. Dolaba koyum bir süre sonra hımm nefis .
Bu tatlı ara ögün bile olur sonuçta meyve yogurt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?