Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aben Abla elmalisini yapardik bunun
Mobtideyken ah monti ahh
Evet zilimin buluşları bunlar .
Hayatımda bu kadar dikkatli diyet ve saglıklı beslenme uyguladıgını gördüğüm 2 kişiden biri digeride burda honeybaldı .

Slm abla nasılsın pek gelmiyorsun sayfaya
Sınavlar haftaya tübişim beni zorluyor açıkçası . Arapça zor kurslara gitmek durumundayım şu açıköğretinde 4 yanliş işi bizleri biraz zorladı senedeye kalmadan geçeyim diye stres yaptım . Çalışıyorum vakit buldukça .
Burayada bi yazında devami geliyor o yüzden çok girmemeye çalışıyorum . Gelmeyişim ondan yoksam duramam sizsiz

Günaydın hastaların iyileştiği odemlerin atıldığı ayrılarin kavuştuğu dizi izleyenlerin aradığını bulduğu bi gün olması dileğiyle. ..Günaydın Turkiyeee.
Günaydın hayırlı sabahlar herkese mutlu haftasonları
kızım iyi kaptanım sağolsun kelebekolacam doktorcuğumun söylediği ilaçla 3.içişte döküntüler %80 azaldı ateşte düştü
Kaç gün kullanacaktım Yasemin ablam ilacı bu arada

En az 7 gun

Ayy çok oğluşuma kavuştum şimdi bize gitar çalıyor
Ama kahvaltı öğle karıştıı oğluşuma özel bi kahvaltı sofrası hazırladım vee ilk defa bir börek biraz beyaz ekmek yedim 2 3 lokmaydı börek ama yinede pişman oldum inşallah bi daha bu hataya düşmeyeceğim

Canım nasıl oldu kuzuların Rabbim acil şifalar versin inşallah

Kuzunun neyi vardı Ahum ?
Geçmiş olsun.

Göremiyorduk canım seni özledik inşallah iyisindir sınavlarda başarılar bitir okulunu da sana kavuşalım

ne güzel haber.rabbim acılarını göstermesin. Inşallah bigün bitirir de doner

Nare83 umarım damak tadına uyar çorba. Bende yapıcam.ama regl haftam içindekiler çok mu etkiler diye bi düşündüm

Evet zilimin buluşları bunlar .
Hayatımda bu kadar dikkatli diyet ve saglıklı beslenme uyguladıgını gördüğüm 2 kişiden biri digeride burda honeybaldı .

Birde benim komşum var abla 172 boy 49-50 kg ve opsesif bence biraz kendini kilo almış görüyor hala

Tencere yemeği yemez, tatli film zaten yemez hep protein yer

Sac böreği ?
Daha bunu yemek için önünde çok yol var tatlım.
Can evlerini bile elimizin tersi ile iteceğiz .
Ablacım yediğim sac böreği 158 kalori yediğim kadarı tabi akşam hem anneme hem kv ye gittim ikisindede yiyebileceğim diyetli bişey yoktu
annem oğlum özellikle istediği için akşam akşam yaptı
yazdığımda annemin tadına baktırdığı 3 çeşitin toplamı avuç içi kadardı yoksa yemek için yemedim akşam yemek yemedim o yüzden
Kuzunun neyi vardı Ahum ?
Geçmiş olsun.
Abla önce büyük kız viral enfeksiyon geçirdi ağzında 8 aft dudakları da komple uçuk oldu 10 gün yiyemedi içemedi o tam geçiyordu küçük dün kızıl diye bi enfeksiyon geçirdi sağolsun doktorum ilaç söyledi de etkili oldu
Canım nasıl oldu kuzuların Rabbim acil şifalar versin inşallah

Göremiyorduk canım seni özledik inşallah iyisindir sınavlarda başarılar bitir okulunu da sana kavuşalım
Benimkiler iyi oldu çok şükür ablam seninde gözün aydın ev bayram yeri gibidir kim bilir şimdi

Incı uyutması zamanı. Çocuklarla yapıcaz yarışma için. Incirleri ıslattik bu arada evi topluyorum

Ohhh bende dolaptakini mi götürsem :)

Diğerlerinden emin değilim ama maydanoz yoğun olmasına sebep olabilir ben zaten mahvoluyorum.

Ay ben de yapmayayım o zaman şu an ağrıdan daha kalkamadım yataktan çok fenayım çok doktorum

Benim incirlere ninni soylesemmi

Üzerlerini streçle sardın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…