Evet zilimin buluşları bunlarAben Abla elmalisini yapardik bunun
Mobtideyken ah monti ahh
Sınavlar haftaya tübişim beni zorluyor açıkçası . Arapça zor kurslara gitmek durumundayım şu açıköğretinde 4 yanliş işi bizleri biraz zorladı senedeye kalmadan geçeyim diye stres yaptım . Çalışıyorum vakit buldukça .Slm abla nasılsın pek gelmiyorsun sayfaya
Günaydın hayırlı sabahlar herkese mutlu haftasonlarıGünaydın hastaların iyileştiği odemlerin atıldığı ayrılarin kavuştuğu dizi izleyenlerin aradığını bulduğu bi gün olması dileğiyle. ..Günaydın Turkiyeee.
kızım iyi kaptanım sağolsun
Kuzunun neyi vardı Ahum ?Günaydın hayırlı sabahlar herkese mutlu haftasonları
kızım iyi kaptanım sağolsunkelebekolacam doktorcuğumun söylediği ilaçla 3.içişte döküntüler %80 azaldı ateşte düştü
Kaç gün kullanacaktım Yasemin ablam ilacı bu arada
En az 7 gunGünaydın hayırlı sabahlar herkese mutlu haftasonları
kızım iyi kaptanım sağolsunkelebekolacam doktorcuğumun söylediği ilaçla 3.içişte döküntüler %80 azaldı ateşte düştü
Günaydın hayırlı sabahlar herkese mutlu haftasonları
Kuzunun neyi vardı Ahum ?
Geçmiş olsun.
ne güzel haber.rabbim acılarını göstermesin. Inşallah bigün bitirir de donerAyy çok oğluşuma kavuştum şimdi bize gitar çalıyor
Ama kahvaltı öğle karıştıı oğluşuma özel bi kahvaltı sofrası hazırladım vee ilk defa bir börek biraz beyaz ekmek yedim 2 3 lokmaydı börek ama yinede pişman oldum inşallah bi daha bu hataya düşmeyeceğim
Evet zilimin buluşları bunlar.
Hayatımda bu kadar dikkatli diyet ve saglıklı beslenme uyguladıgını gördüğüm 2 kişiden biridigeride burda honeybaldı .
Nare83 umarım damak tadına uyar çorba. Bende yapıcam.ama regl haftam içindekiler çok mu etkiler diye bi düşündüm
Gözün aydın fatma ablacımGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım
Oğluşumu almaya otogar a gidiyoruz çok şükür
Ablacım yediğim sac böreği 158 kalori yediğim kadarı tabi akşam hem anneme hem kv ye gittim ikisindede yiyebileceğim diyetli bişey yoktuSac böreği ?
Daha bunu yemek için önünde çok yol var tatlım.
Can evlerini bile elimizin tersi ile iteceğiz .
Abla önce büyük kız viral enfeksiyon geçirdi ağzında 8 aft dudakları da komple uçuk oldu 10 gün yiyemedi içemedi o tam geçiyordu küçük dün kızıl diye bi enfeksiyon geçirdi sağolsun doktorum ilaç söyledi de etkili olduKuzunun neyi vardı Ahum ?
Geçmiş olsun.
Benimkiler iyi oldu çok şükür ablam seninde gözün aydın ev bayram yeri gibidir kim bilir şimdiCanım nasıl oldu kuzuların Rabbim acil şifalar versin inşallah
Göremiyorduk canım seni özledik inşallah iyisindir sınavlarda başarılar bitir okulunu da sana kavuşalım
Diğerlerinden emin değilim ama maydanoz yoğun olmasına sebep olabilir ben zaten mahvoluyorum.Bende regliyim ne yönde etkiler ?
Incı uyutması zamanı. Çocuklarla yapıcaz yarışma için. Incirleri ıslattik bu arada evi topluyorum
Diğerlerinden emin değilim ama maydanoz yoğun olmasına sebep olabilir ben zaten mahvoluyorum.
Benim incirlere ninni soylesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?