Yarın dan itibaren akşam işten çıkmadan
1 dlm ananas üzerine yogurt
1 ymk yulaf ezmesi tarçın serpip yesem beş gün denesem mı ?
Obur hafta kabak çorbası yapsam
Gel elele tutuşup yapalım masumumm :)
lezzetli görünüyor maşallah. ben de yazın buzluğa yumuşak nekatriler atmıştım. İşe giderken kavanoza yogurt içine de yarım nektari koyup götürüyorum. öğlen kaşıkla mikserliyorum, yok böyle bir lezzetBabacım pek sever incir tatlısını ..
Bi ara burdada gözüme çarptı gerçekten diyetlik ve direk tatlı yani.
Ha kızlar tatlı demişken bir tarifte ben vereyim tabi diyetlik
Sevdiğiniz bir meyveyi rendeleyip pişirin , elma güzel oluyor birde şu iri hurmalar varya oda süper oluyor . Küçük hurma yada kuru kayısıda süper olur tAbi onları önceden biraz ıslatmak lazım .
Pişirip hafifte tarcın kattıgımız mevlerimizi bir küçük kase yada kup bardaklarının dinine 2 kş koyuyoruz , üstüne yogurt sonra tekrar meyve . Böylece istediğiniz kadar kat olabilir .
En üstünede yine pişmiş meyvemiz ve ceviz vs. Dolaba koyum bir süre sonra hımm nefis .
Bu tatlı ara ögün bile olur sonuçta meyve yogurt.
dört gözle bekliyoruzzzzIncı uyutması zamanı. Çocuklarla yapıcaz yarışma için. Incirleri ıslattik bu arada evi topluyorum
ayyy benim iştahım ne zaman kapanacakKahvaltıya oturdum 2 etimek aldım yanıma dedim 3 cuyude alayım mı ki birtane zor yedim
Kelebek bende markete gidip kabak çorbası malzemesini alicam
ayyy benim iştahım ne zaman kapanacak
Yeme annem yeme gülümBir sekersiz tadelle mı yesem
Auss kızar yemeyim
Yeme annem yeme gülüm
Evet abla ben bile tanıyı koyduğuma göre
Büyük iyileşti doktorcum elhamdülillah çenede bi açıldı maşallah 10 günlük konuşmadığının acısını çıkarıyorAhu060812 büyük nasıl oldu.
Yok yemedim bisiy istemiyorki cnm
Aus görse halimi zorla ağzıma tikistirir
Saat 4_5 gibi bi öğün yapar kapatırım günü
Markete çıkıp ananas almam o ananas gelecek Ay resmen aş eriyorum
Ananasın üzerine tarçında çok yakışıyor. Ben de nar yedim ama ananas bi başka ya. Bu arada annem kabak çorbasını yapmış bakalım nasıl :)
UyandımGünaydınnn .
Uyumadın mı yoksa uyandın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?