- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
o bazılarında ter tepiyor..Evlen , birde sorumsuz bir koca oldu bitti
o bazılarında ter tepiyor..
ne güzel haber.rabbim acılarını göstermesin. Inşallah bigün bitirir de doner
Gözün aydın fatma ablacım
Ablacım yediğim sac böreği 158 kalori yediğim kadarı tabi akşam hem anneme hem kv ye gittim ikisindede yiyebileceğim diyetli bişey yoktu
annem oğlum özellikle istediği için akşam akşam yaptı
yazdığımda annemin tadına baktırdığı 3 çeşitin toplamı avuç içi kadardı yoksa yemek için yemedim akşam yemek yemedim o yüzden
Abla önce büyük kız viral enfeksiyon geçirdi ağzında 8 aft dudakları da komple uçuk oldu 10 gün yiyemedi içemedi o tam geçiyordu küçük dün kızıl diye bi enfeksiyon geçirdi sağolsun doktorum ilaç söyledi de etkili oldu
Benimkiler iyi oldu çok şükür ablam seninde gözün aydın ev bayram yeri gibidir kim bilir şimdi
Selam kızlar, kardeş takım olan 6. takımdan geldim nasılsınız :)
hoşbuldum :) iyiyim bende takım olarakda bayağı toparladık :) teşekkür ederiz güzel dileğin içinAleyküm selam canım hoşgeldin iyiyiz
Siz Nasılsıniz
Zayıflama süreçinizde başarılar dilerim
Anladım ablacığım Allah kolaylık versin burası bağımlılık yapıyor gerçekten inşallah geçersiz kazası belasızSınavlar haftaya tübişim beni zorluyor açıkçası . Arapça zor kurslara gitmek durumundayım şu açıköğretinde 4 yanliş işi bizleri biraz zorladı senedeye kalmadan geçeyim diye stres yaptım . Çalışıyorum vakit buldukça .
Burayada bi yazında devami geliyor o yüzden çok girmemeye çalışıyorum . Gelmeyişim ondan yoksam duramam sizsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?