Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

"Pazar günü menü bildirimi"
" Bir KK produksiyonu"
Şeri şeri leydi sunar ! @Auscencia

KALKINCA : 1 fincan sade nescafe, 2 kuru kayısı ve onun suyu​

KAHVALTI : 2 dilim tt ekmek, 1,5 kk peynir, domates-salatalık- roka, biraz tereyagı ve bir tatlı kaşığı bal
ARA : 1 fincan sade türk kahvesi, bir kare çikolata
ÖĞLE : hindi kavurmalı tarhana çorbası, haşlanmış karnabahar ve yogurt
ARA : yok
AKŞAM : 1 kase bugdaylı nohutlu yogurt çorbası, 1 porsiyon tas kebabı, bir kase yogurt.
ARA : Rezene çayımın yanında bir adet diyet çikolatalı biskuvi, 2 kuru kayısı.
Su : 1 lt.
Bitki çayı : 1,2 lt.
SPOR : 30 dk karda yürüyüş, 30 dk kondisyon bisikleti, 15 dk bacak egzersizleri, 10 dk streching.Dumbell ile kol çalışacaktım ama sporum 1,5 saati geçti ben de çok bitkin hale geldim. Yarın off günüm olacaktı ama kol olayını yarına sarkıtayım dedim
Ahu060812
regl belirtileri veriyorum, tatlı isteğim tavanda ama kuru kayısı ile geçiştirmeye çalışıyorum.
bu arada bu yazıların bu şekilde çıkmasını çözemedim. klavye arapça mı oldu nedir anlamadım

Son düzenleme:
Bugün 7 ay 20 günlük kızımızı alıp dışarıya onu kar ile tanıştırmaya çıktık.
Dönüşte de yürüyerek market yaptık.
Karın içine yatırıp fotolarını çektik, vodkayı çok kaçırmış rus kızı misali kıpkırmızı burnuyla çok sevimliydi.
Ama halinden de memnundu. Güzel fotolarımız, hoş anılarımız oldu

Bende 70.800 inmistim sonra bi biraktim o birakis 6 kilo almisim ustune..halbuki 70.800 iken bile bir cok kiyafetim cook guzel oluyordu...1 yilda arada verdim arada aldim 76.800 ile burada başladım.....

Haklisin doktorum bu bahaneler sureyi uzatiyor sonra toparlayamiyoruz...

Bende 70.800 inmistim sonra bi biraktim o birakis 6 kilo almisim ustune..halbuki 70.800 iken bile bir cok kiyafetim cook guzel oluyordu...1 yilda arada verdim arada aldim 76.800 ile burada başladım.....

Haklisin doktorum bu bahaneler sureyi uzatiyor sonra toparlayamiyoruz...

menüü bildirimi:

sabah: salatalık 2 minik dilim tb ekmeği bir parça çok tahıllı simit peynir (çeşitleri)

Öğlen: incir uyutması nar ve ceviz ile süsledim

ara: çok az nar ve fındık

Akşam: kabak çorbası mükemmel kızlar doktorum sağolsun. içine bulgur yerine yulaf kepeği ve bir çay bardağı yağsız süt koyduk. yağsız ev köftesi bol salata az yoğurt

Ara: 1 armut

bugün ne kadar çok yedim diyordum da çok değilmiş sanki

Arapça marapça çok eğlenceli menü

Güzel de . Regl krizine acil önleme devam .

Sen artık omuzlarında liste sorumluluğu olan bir sherry sin

Yaa şaşırdı mı görünce ?
Yerim ya kuzucum ...

Bende eşime regl ne diye sordum.regal mi dedi yok dedim r-e-g-l .hmm dedi düzen gibi bişey mi

Bir nevi düzen diyeydin

Ayyy takimda kan gövdeyi götürüyor ahahaa hep birlikte nasılda uyumlu bir takımız:)

Benim bugün bitti.
Mezun oldum ya , ayrı takılıyorum

yarın şöyle birşey deneyeceğim. yulafı süt ve kakao ile birleştirip taban yapıcam. üstüne yoğurt üstüne ananas

Hmmmm , bunun puding tarifi vardı kk da Mefkurem in .
Çok lezzetli ve özellikle regl de bire bir .

Iyiymiş iyi .
Simit olmayaydı diyecem yine de bana ne

Acaba 6 ları görünce kaptanim bana yarım simite izin verirmi ?

İçi alınmış yarım simit Ausencia

Ooooo dur daha 14 şubat ödülü var .
Şimdi simit .
Martta yine şişeceksiniz

Ay ben bildiğin sokak simiti seviyorum
Ankara simiti üstüne yok mimu Birgün yolun düşerse ısmarlarim sanaa

Bende peynir yedim biraz çayın yanında

ayy inşallah kuzum bende simit çok severim. ama osmaniye simidi:) pekmezli huhu

kaptanummm nerden bulurumm o tarifi. benim regl den gözüm dönüyor. şimdi çay demleyeceğim.

bi de simiti görsen hani simit dersin tahıllı ekmeği simit şekliinde satıyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…