Kizzz dohtorum erken degil miii yaaa ala alaaBu arada regl oldum hepimize tur bindirecem
Ohhh ohh canimm gözün aydinAnnemler gelicek bana yarın akşam gelirler sanırım eşim yokkende Burda kalicaklar
çocuklara gün doğdu etute gitmezler öğlen direk okula
Ayyy ayy canimm benimm sormaa vallah kusmede misafir bizde hala bi o bir kp hasta onla kosup duruyorum.Esim hala babasinin yanindaa kusme bebekim banaa seviremmm seniiiDely gelmiş .
Söyleyin ona küsüm ben
Canım demekki vücut yak konumuna geçmiş gözün aydın çünkğ eğer streste yemek yeme isteği geliyorsa depolama yememe isteği geliyorsa yakma moduna geçiyormuş diye okumuştum biyerdeKelebek aslında ben eskiden sinirlenince yiyordum ama şimdi öyle olmuyor
Bide ben sorayım merak ettim be diyecekBende eşime regl ne diye sordum.regal mi dedi yok dedim r-e-g-l .hmm dedi düzen gibi bişey mi
Valla bizim sabitlerin sebebi belli oldu ohhhBu arada regl oldum hepimize tur bindirecem
Kızlar bende sanki hafta içi hiç yıkamıyormuşum gibi çamaşır yıkadım 3 makine yıkadım daha bir makine var bide makine büyük. Kafayı yedim çamaşırla off
Aynennn kuzumm o yenge hayirlisiyla bir gitse elimde kalcan yeminlen cay soguk koyu acik olmus acik koyarsin s...d.kk gibi olmus koyu olsun kapi acarsin ay soguk geldi ortersin sicak basti ayyy ayy 250 geam aklim kaldi onuda bu alcakk vallahhO misafirin yenge miiiii
Özledimmmmmmmm .
Yarın gel ... barışırım
Babaya çok geçmiş olsun
Canım demekki vücut yak konumuna geçmiş gözün aydın çünkğ eğer streste yemek yeme isteği geliyorsa depolama yememe isteği geliyorsa yakma moduna geçiyormuş diye okumuştum biyerde
Bide ben sorayım merak ettim be diyecek
Valla bizim sabitlerin sebebi belli oldu ohhh
Aynennn kuzumm o yenge hayirlisiyla bir gitse elimde kalcan yeminlen cay soguk koyu acik olmus acik koyarsin s...d.kk gibi olmus koyu olsun kapi acarsin ay soguk geldi ortersin sicak basti ayyy ayy 250 geam aklim kaldi onuda bu alcakk vallahh
Vayy çok değerli bir bilgi bu valla ahum eski Banu olsa bugün dünyayı yer buralarda gelir ağlardı ama kahvaltıya oturdum 3 etiçmek yetmez derken bir tanesini anca yedim birazda tabi sinirden gözlerimden pit pit alınca gözyaşları kesildi iştah gün içinde bi acı kahve içtim akşamda çorba ve yoğurt zoraki yedim
Demek ölmeyecem Dr hanım vücudum yak dediği için böyle olmus
Yahu kadın kadın değil .... neyse .... biiip .
Valla sabırlı hatunsun dely .
Valla yak sinyalin hiiiiç sönmesin banum.
Zor yakaladık onu ...
her ay sana 1 hafta daha atıyorum yakinda aynı noktada buluşuruz. Dr a gitmek istemiyorummmmmKizzz dohtorum erken degil miii yaaa ala alaa
Nee edemm kuzumm tee inegölde n gelmiş dr için kar kis kiyamet muronun dedigi gibi nalettt olsun icimdeki insan sevgisineeYahu kadın kadın değil .... neyse .... biiip .
Valla sabırlı hatunsun dely .
Valla yak sinyalin hiiiiç sönmesin banum.
Zor yakaladık onu ...
bu sefer sporda var orantıyı yakalarım belkimSüpersin sen var ya .
Bu yaz var ya bu yaz .... alt üst yıkılacaksınnn ...anladın sen onu
Eee şükür kuzumm o zaman bir kac ayda bir denklesirizher ay sana 1 hafta daha atıyorum yakinda aynı noktada buluşuruz. Dr a gitmek istemiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?