Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saydin78 nın menüsü...

Merhaba şekerler menüm
Sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
7 zeytin
1 ceviz 2 şer badem fındık
1 yumurta 3 dilim sucukla birlikte
Öğle
1kase sütlü nesfit
Ara
Karışık bitki çayı
Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 y.k. bulgur pilavı
1 su bardağı kadar yoğurt
Gece
Karışık bitki çayı
Su: 1,5-2 lt.
Spor: yok

Aus`un yorumu ...

Bugün toparlamışsın canım .
Yarından tezi yok sporda ekle

Kelebek aslında ben eskiden sinirlenince yiyordum ama şimdi öyle olmuyor
Canım demekki vücut yak konumuna geçmiş gözün aydın çünkğ eğer streste yemek yeme isteği geliyorsa depolama yememe isteği geliyorsa yakma moduna geçiyormuş diye okumuştum biyerde
Bende eşime regl ne diye sordum.regal mi dedi yok dedim r-e-g-l .hmm dedi düzen gibi bişey mi
Bide ben sorayım merak ettim be diyecek
Bu arada regl oldum hepimize tur bindirecem
Valla bizim sabitlerin sebebi belli oldu ohhh

Kızlar bende sanki hafta içi hiç yıkamıyormuşum gibi çamaşır yıkadım 3 makine yıkadım daha bir makine var bide makine büyük. Kafayı yedim çamaşırla off

Bitmiyor yavrum o sepetler bitmiyor ...

As kurut yıka katla ütüle ...

Hoop bunlar olurken sepet yine doluyor .

O misafirin yenge miiiii

Özledimmmmmmmm .

Yarın gel ... barışırım

Babaya çok geçmiş olsun
Aynennn kuzumm o yenge hayirlisiyla bir gitse elimde kalcan yeminlen cay soguk koyu acik olmus acik koyarsin s...d.kk gibi olmus koyu olsun kapi acarsin ay soguk geldi ortersin sicak basti ayyy ayy 250 geam aklim kaldi onuda bu alcakk vallahh

Vayy çok değerli bir bilgi bu valla ahum eski Banu olsa bugün dünyayı yer buralarda gelir ağlardı ama kahvaltıya oturdum 3 etiçmek yetmez derken bir tanesini anca yedim birazda tabi sinirden gözlerimden pit pit alınca gözyaşları kesildi iştah gün içinde bi acı kahve içtim akşamda çorba ve yoğurt zoraki yedim

Demek ölmeyecem Dr hanım vücudum yak dediği için böyle olmus

Aynennn kuzumm o yenge hayirlisiyla bir gitse elimde kalcan yeminlen cay soguk koyu acik olmus acik koyarsin s...d.kk gibi olmus koyu olsun kapi acarsin ay soguk geldi ortersin sicak basti ayyy ayy 250 geam aklim kaldi onuda bu alcakk vallahh

Yahu kadın kadın değil .... neyse .... biiip .

Valla sabırlı hatunsun dely .

Valla yak sinyalin hiiiiç sönmesin banum.

Zor yakaladık onu ...

Bende menümü yazayım bu haftada eşim ısrarla annemler çağırdı ama annemler gelmedi zahmet olmasın diye benim adam duramıyor pazarları
Sabah
3 çocuk yıkama
2 banyo temizleme
Bi makine asma
Diğerini sokma

Öğlene doğru 11.00
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin
2 dl ekmek

Ara
2 incir
Bi avuç badem fındık

Akşam
Sobada balık (fırın)
Salata
2 dl ekmek veya daha az
Su 1,5 spor yok

Yahu kadın kadın değil .... neyse .... biiip .

Valla sabırlı hatunsun dely .

Valla yak sinyalin hiiiiç sönmesin banum.

Zor yakaladık onu ...
Nee edemm kuzumm tee inegölde n gelmiş dr için kar kis kiyamet muronun dedigi gibi nalettt olsun icimdeki insan sevgisinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…