Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nare83 Banucum nasılsın yine zayıflama topiklerindeyiz kadeeerimz mi yaaa başka doğum yaptın mı ikizlerin iyi mi ? seni görünce bi sevindim :9 bende yeni 4. cuma yarışma grubuna girdim öpüyorum çok

Kızlar şimdi tv de bi astrog söylüyor dolunay varmış bugunden itibaren vucut su tutmaya basliycakmis özellikle su grubundaki burçlar çok etkilenicekmis bende kovayım ya ondan bugün gözlerime kadar sis ödem fena gidip bi maydanoz suyu yapam bari

bu ne yahuu, bu nasıl bir menü, kafam almıyor rkadaş, akşama kadar evde miskinleyince en büyük dostum mutfak olur benim yani senin menüyü görünce tabiii vurasım geldi kafayı duvara

Kız iyi bak ... bence epey bi yemişim .

Yok yok bi kere menümde

He gidip gelip mutfakla aşk yaşamanın sonunuda gördüm ben .... sen de görmek ister misiniiiz ??? 100 kilo

Bugün diyetisyen in verdiği diyeti değiştiriçem çok alıştı buna bünyem kilo veremiyorum artık kelebekolacamin verdiği listeyi deniycem bakalım bugün neler olucak

Tatlım kafana göre değiştirme bence ,
Bir daha gideceksen diyetisyene orda değiştirin .... ya da listeni koy buraya bi zahmet , değişiklik yapalım üzerinde.

hele şükür normal bir menü geldi Aus' cumdan

Ama o benim değil sherry in menüsü

Betül bu hafta şuandan itibaren menüde bi CIS göreyim var yaaaaaaaaa.seni açık açık tehdit ediyorum.

Açık tehditini var gücümle destekliyorummm
Betüllllll hedef sensinnnn güxelimmmm

aranan kurban oldum galiba

bir diler, hatta nana ile iki idiler, üç oldular

Sen dur daha ... 3 te yetmez dersen tüm takım kaptanlarını da yollayacağım .

Arkadaşlar tüm gruplara yeni kurallar gelecek .
Iki kez,uyarı alan takım düşük yüzdeden dolayı , sarı kart alacak .
Sarı kart alan takımın kaptanı , savunma yazacak bu hafta takımı neden yedi yedi şişti diye
Ve grubunun en zayıf halkası 4 kişi seçecek .
Ceza olarak bu kişiler diğer takımların sonuç listelerini hazırlayacak

Ona göre yani. Detayları netleşince yazarım .

Nare83 Banucum nasılsın yine zayıflama topiklerindeyiz kadeeerimz mi yaaa başka doğum yaptın mı ikizlerin iyi mi ? seni görünce bi sevindim :9 bende yeni 4. cuma yarışma grubuna girdim öpüyorum çok

selam cnm iyiyim sen nasılsınnn büyüdüler cnm 8 yaşındalar 3. sınıfa gidiyoruz sen nasılsn

anamm yine mi doluynay.bende 2 sabahtır bu aynadaki kim diyorum.bi yerden tanıdık geliyor ay yüzlüm.

tünaydın cnmmm
ay hafta sonu geç kalkınca bende öyle oluyorum yaa
bi panige kapılıyorum gün bitti diyerr

Sorma ya ... kahvemi hazırladım hemen ayılayım diye bana mısın demedi .
Erken kalmak gibisi yok beee .

Bu arada kaçtır gözümden kaçmıyor

Selam vermeye gelenler ,, aaaa masumda byrdaymış ,, aaa masumu gördüğüme çok sevindim .... diyet topiklerinin aranılan yüzüsün banu

Oyyy ben de kovayım .

Ama dolunay beni pek etkilemedi geçen sefer , bu sefer de umudum o yönde

aranılan yüzümü yüzsüzümü bilemeidm ausss
her topikte takıldım anam birde başarı hikayesi yayınlamıştımm
ozmanlarr çok idalisttim anacım ,
ama çok şükür ki sizlerle yine öyle oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…