- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Betül bu hafta şuandan itibaren menüde bi CIS göreyim var yaaaaaaaaa.seni açık açık tehdit ediyorum.Dünkü menümü yazmasam mı diye düşünüyorum
Ah geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendini sıcak tutmecbur geldik canım işe, ama ayaklarımdan öyle üşütmüşüm ki, idrar yanması ne demekmiş tecrübe etmiş oldum. YANIYORUMMM
Allah yardımcımız olsun burada kötübende öyleyim tugbaa, istanbul çok kötüymüşş
Betül bu hafta şuandan itibaren menüde bi CIS göreyim var yaaaaaaaaa.seni açık açık tehdit ediyorum.
Yaz bakem bi görek pazar pazar ne yedinDünkü menümü yazmasam mı diye düşünüyorum
Betül bu hafta şuandan itibaren menüde bi CIS göreyim var yaaaaaaaaa.seni açık açık tehdit ediyorum.
Günaydınla karışık tünaydınnn .
Okullar yok , iş yok ... iyice saldım .
10 a geliyordu uyandık Yusufla .
Ayyy gün bitti a dostlaaar
bu ne yahuu, bu nasıl bir menü, kafam almıyorrkadaş, akşama kadar evde miskinleyince en büyük dostum mutfak olur benim yani senin menüyü görünce tabiii vurasım geldi kafayı duvara
Bugün diyetisyen in verdiği diyeti değiştiriçem çok alıştı buna bünyem kilo veremiyorum artıkkelebekolacamin verdiği listeyi deniycem bakalım bugün neler olucak
hele şükür normal bir menü geldi Aus' cumdan
aranan kurban oldum galiba
bir diler, hatta nana ile iki idiler, üç oldular
gözüm üzerinde .İdrar yanması için bol su maydanoz .varsa papatya.aranan kurban oldum galiba
bir diler, hatta nana ile iki idiler, üç oldular
Nare83 Banucum nasılsın yine zayıflama topiklerindeyiz kadeeerimz mi yaaa başka doğum yaptın mı ikizlerin iyi mi ? seni görünce bi sevindim :9 bende yeni 4. cuma yarışma grubuna girdim öpüyorum çok
ben 3. çocuğu yaptım yavrum bi dursam kilo alımımda duracakselam cnm iyiyim sen nasılsınnn büyüdüler cnm 8 yaşındalar 3. sınıfa gidiyoruz sen nasılsn
anamm yine mi doluynay.bende 2 sabahtır bu aynadaki kim diyorum.bi yerden tanıdık geliyor ay yüzlüm.Kızlar şimdi tv de bi astrog söylüyor dolunay varmış bugunden itibaren vucut su tutmaya basliycakmis özellikle su grubundaki burçlar çok etkilenicekmis bende kovayım ya ondan bugün gözlerime kadar sisödem fena gidip bi maydanoz suyu yapam bari
aaaa ay ne hızlısın maşallah en son 2. yemi hamileydinben 3. çocuğu yaptım yavrum bi dursam kilo alımımda duracak1.5 yaşında kızım onda aldığım kilolarla uğraşıyorum
tünaydın cnmmm
ay hafta sonu geç kalkınca bende öyle oluyorum yaa
bi panige kapılıyorum gün bitti diyerr
Kızlar şimdi tv de bi astrog söylüyor dolunay varmış bugunden itibaren vucut su tutmaya basliycakmis özellikle su grubundaki burçlar çok etkilenicekmis bende kovayım ya ondan bugün gözlerime kadar sisödem fena gidip bi maydanoz suyu yapam bari
Sorma ya ... kahvemi hazırladım hemen ayılayım diye bana mısın demedi .
Erken kalmak gibisi yok beee .
Bu arada kaçtır gözümden kaçmıyor
Selam vermeye gelenler ,, aaaa masumda byrdaymış ,, aaa masumu gördüğüme çok sevindim .... diyet topiklerinin aranılan yüzüsün banu
Oyyy ben de kovayım .
Ama dolunay beni pek etkilemedi geçen sefer , bu sefer de umudum o yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?