Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla masallah kaptanım sendeki bünyeyi açık artırmayla satışa sucam ilk alıcısında benim tabikide satildi

Kizzz harbi mi bende kovayim davul gibiyimm bende yapayim su maydanozuu bariii anamm anamm
Harbi bacim harbi 4 gün sonraymis ama etkisi bugünden başlıyormuş 10 gün kadar sürüyormuş yandık gitti valla daya maydanoz suyunu benim gibiyaşasın maydanoz kardesligi

Dur bidaha okuyayım yanlış okudum herhalde ney ney ney 4 portakal 1 elma mi bide çikolata hemde kaymaklı ben sokkk bayılıp kalmışım olduğum yerde

Harbi bacim harbi 4 gün sonraymis ama etkisi bugünden başlıyormuş 10 gün kadar sürüyormuş yandık gitti valla daya maydanoz suyunu benim gibiyaşasın maydanoz kardesligi
şimdi şöyle yapıyoruz gözlerimizi kapatıyoruz işaret parmaklarımızı kafamızın üzerinde birleştirip vucudumuzun etrafına bi zırf çiziyoruz çizim profesyonel olmak zorunda değil çizerken dolunayın şişirici etkisi benden uzak olsun bana etki etmesin diye içimizden tekrar ediyoruz bunu günde bi kaç defa yapabiliriz.
kimi dua niyetine kimi yogo niyetine kimi plasebo niyetine

Ha merkurden desene bizim bilgisayar meyve sıkacağı cep telefonum ondan bozuldu bende çocuğa kızıp duruyorum sen bozdun diyeah Merkür ahbu arada ben bu astroloji ye çok inanırım laf aramızda aman bizim bey duymasin o çok kızıyor böyle seylere

Ayyy ne güzel kar yagiyo tipi tipi.
Aksam kopeklere ekmek attım kuslara yem koydum.
Yem örtülmüş kuşlar zahmet edip gelene kadar.
Köpekler ekmegi beğenmedi..kuşlar orali olmadı.
Ah.ıstanbul. hayvanı bile cins

Ahanda yaptım bu şişlik gitmezse sende bilirim ona göre sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…