Aynen dolunaydan sekerim dolunaydannanamm yine mi doluynay.bende 2 sabahtır bu aynadaki kim diyorum.bi yerden tanıdık geliyor ay yüzlüm.
Ay evet yaaaaaŞaşkın betüşşşş
Benim prodüksiyonu yanlış anlamış.
Valla masallah kaptanımSorma ya ... kahvemi hazırladım hemen ayılayım diye bana mısın demedi .
Erken kalmak gibisi yok beee .
Bu arada kaçtır gözümden kaçmıyor
Selam vermeye gelenler ,, aaaa masumda byrdaymış ,, aaa masumu gördüğüme çok sevindim .... diyet topiklerinin aranılan yüzüsün banu
Oyyy ben de kovayım .
Ama dolunay beni pek etkilemedi geçen sefer , bu sefer de umudum o yönde
hastacım bana Allah razı olsun mekanın cennte olsun dedi ayyy cok sevindim de acaba öldüm mü diyede bi çimdik attım.
Kız iyi bak ... bence epey bi yemişim .
Yok yok bi kere menümde
He gidip gelip mutfakla aşk yaşamanın sonunuda gördüm ben .... sen de görmek ister misiniiiz ??? 100 kilo
Tatlım kafana göre değiştirme bence ,
Bir daha gideceksen diyetisyene orda değiştirin .... ya da listeni koy buraya bi zahmet , değişiklik yapalım üzerinde.
Ama o benim değil sherry in menüsü
Açık tehditini var gücümle destekliyorummm
Betüllllll hedef sensinnnn güxelimmmm
Sen dur daha ... 3 te yetmez dersen tüm takım kaptanlarını da yollayacağım .
Arkadaşlar tüm gruplara yeni kurallar gelecek .
Iki kez,uyarı alan takım düşük yüzdeden dolayı , sarı kart alacak .
Sarı kart alan takımın kaptanı , savunma yazacak bu hafta takımı neden yedi yedi şişti diye
Ve grubunun en zayıf halkası 4 kişi seçecek .
Ceza olarak bu kişiler diğer takımların sonuç listelerini hazırlayacak
Ona göre yani. Detayları netleşince yazarım .
Harbi bacim harbiKizzz harbi mi bende kovayim davul gibiyimm bende yapayim su maydanozuu bariii anamm anamm
Başarılar cnm allah zihin açıklığı versinSelamlar kızlar :) bugün geç uyandım. Ders çalışmam lazım dua edin sınavım için hepinizi öpüyorum sınavdan sonra daha çok uğrayacağım
Dur bidaha okuyayım yanlış okudum herhaldeYa eskiden yememeyi başardığım oluyordu, sonra yemedikçe yemiyesim geliyordu. artık zorlanıyorumYani hele ki evdeysem yandım
Dün fena bir kahvaltı yaptım, en az 4 portakal+ 1 elma yedim varın günün gerisini siz düşününBi de kaymaklı çikolata yedim auuvvvv Tek avantajım, geç saatlerde yemek yemiyorum elh. en geç 5-6 kapanıyor benim konteyner, elhamdulillah
Böyle de yapınca niyetlenmeye utanıyorum ama ya pzts ya prşmbe tutarım genelde. Niyetliyim de midem biraz dinleniyor, en çokta nefsim dinleniyor
İnşallah dört gün dikkatli olacağım
şimdi şöyle yapıyoruz gözlerimizi kapatıyoruz işaret parmaklarımızı kafamızın üzerinde birleştirip vucudumuzun etrafına bi zırf çiziyoruz çizim profesyonel olmak zorunda değil çizerken dolunayın şişirici etkisi benden uzak olsun bana etki etmesin diye içimizden tekrar ediyoruz bunu günde bi kaç defa yapabiliriz.Harbi bacim harbi4 gün sonraymis ama etkisi bugünden başlıyormuş 10 gün kadar sürüyormuş yandık gitti valla daya maydanoz suyunu benim gibi yaşasın maydanoz kardesligi
AnamDur bidaha okuyayım yanlış okudum herhaldeney ney ney 4 portakal 1 elma mi bide çikolata hemde kaymaklı ben sokkk bayılıp kalmışım olduğum yerde
Ha merkurden desene bizim bilgisayar meyve sıkacağı cep telefonum ondan bozuldu bende çocuğa kızıp duruyorum sen bozdun diyeMerhaba kızlar günüm ayalı çok oldu da sabah çocukların öğretmenleri geldi ev ziyaretine sabah sabah ev iş falan kalmadıne güzel 10:30 da geldiler erkenden işleri yapmak zorunda kaldım keşke her sabah misafir gelse yoksa iş yapmak hiç içimden gelmiyor
Birazdan çıkacam kadın doğuma aksesuar taktırcam gittiği yere kadar başka çözüm bulamadım hapa da cesaret edemedimkelebekolacam doktorcum kilo aldırdı diyen diyene çocuklar gelmeye anca gelirim eve yine spor yapamazsam vay halime
Ablacım akşam eklerim puanını
Süper çok iyi böyle devam et bidaha hamlık olmaz zaten
Ay sabah sabah neler olmuş ama aşkta kazan inşalllah dün Merkür gerilemesi de bitti çok şükür herşeyi alt üst ediyo elektronik aletler bozuluyor bizim 2 uydu bozuldu mesela neyseki bitti
Çok geçmiş olsun canım bol sıvı al
Deme deme bende balıgım
Sınavı'nda başarılar dilerim canım inşallah geçersin
bir çay kaşığının ucuna azcık kaymak, azcık çikolata alıyorsun. Çok basit
Ahanda yaptımşimdi şöyle yapıyoruz gözlerimizi kapatıyoruz işaret parmaklarımızı kafamızın üzerinde birleştirip vucudumuzun etrafına bi zırf çiziyoruz çizim profesyonel olmak zorunda değil çizerken dolunayın şişirici etkisi benden uzak olsun bana etki etmesin diye içimizden tekrar ediyoruz bunu günde bi kaç defa yapabiliriz.
kimi dua niyetine kimi yogo niyetine kimi plasebo niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?