Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia o nasıl kurallar yaaa okuyunca iştah kaçtı valaaa

Kurallar fena

Ama biz hiç sarı kart almayacağız eminim

Kimse de ceza almayacak bizden .

Kizzz harbi mi bende kovayim davul gibiyimm bende yapayim su maydanozuu bariii anamm anamm

bugün yemekte avgan pilavı var , bend eburda ögrendimm bu yemegi
sebzeli, etli bol baharatlı pirinç pilavı çok güzel
et ayırmışsa biraz azcık et yerimm kavurmasından salata ve azık çorba ile
şimdi pirinç yemeyim dimi durup dururkennn

gözüm üzerinde .İdrar yanması için bol su maydanoz .varsa papatya.
Sen car ya sen bi 10 kilo daha versen afeti devran olursun.okadar yakınsin ki istanbulu sallamaya
Deme öyle deme Allah korusun, İstanbulu sallamışlığım var
İlk diyet tecrübem 1999 yılına denk geldi. Yaş 19 ben 74 kiloyum ve isveç diyetini deniyorum. 8. günde 6 kilo vermiştim ki ki deprem oldu. Herkes can derdin de ben yaz ayında ıspanak derdindeyim; babam dayanamdı, bak kızım 6 kilo verdin, istanbulun dengesini bozdun deyiverdi herkesin önünde

Ya eskiden yememeyi başardığım oluyordu, sonra yemedikçe yemiyesim geliyordu. artık zorlanıyorum Yani hele ki evdeysem yandım

Dün fena bir kahvaltı yaptım, en az 4 portakal+ 1 elma yedim varın günün gerisini siz düşünün Bi de kaymaklı çikolata yedim auuvvvvTek avantajım, geç saatlerde yemek yemiyorum elh. en geç 5-6 kapanıyor benim konteyner, elhamdulillah

Böyle de yapınca niyetlenmeye utanıyorum ama ya pzts ya prşmbe tutarım genelde. Niyetliyim de midem biraz dinleniyor, en çokta nefsim dinleniyor
İnşallah dört gün dikkatli olacağım

Merhaba kızlar günüm ayalı çok oldu da sabah çocukların öğretmenleri geldi ev ziyaretine sabah sabah ev iş falan kalmadı ne güzel 10:30 da geldiler erkenden işleri yapmak zorunda kaldım keşke her sabah misafir gelse yoksa iş yapmak hiç içimden gelmiyor
Birazdan çıkacam kadın doğuma aksesuar taktırcam gittiği yere kadar başka çözüm bulamadım hapa da cesaret edemedim kelebekolacam doktorcum kilo aldırdı diyen diyene çocuklar gelmeye anca gelirim eve yine spor yapamazsam vay halime

Ahum men perşembe ctesi pazar 3mil yaptım sayın kaotanım bi 15daha rica ediym
Ablacım akşam eklerim puanını
Günaydın kizlar.
Sporun hamligi beni fena carpti.
Ama bu iyiye isaret. Demek kaslarim gelişecek :))
Süper çok iyi böyle devam et bidaha hamlık olmaz zaten
Bugün otobüsle geldim.bakicim geç kaldı otobüsü kaçırdım yürürken kaydım çok eglenceliydi
Şimdide kullandığım program göçtü .
Demekki aşk ta kazanicam
Ay sabah sabah neler olmuş ama aşkta kazan inşalllah dün Merkür gerilemesi de bitti çok şükür herşeyi alt üst ediyo elektronik aletler bozuluyor bizim 2 uydu bozuldu mesela neyseki bitti
mecbur geldik canım işe, ama ayaklarımdan öyle üşütmüşüm ki, idrar yanması ne demekmiş tecrübe etmiş oldum. YANIYORUMMM
Çok geçmiş olsun canım bol sıvı al
Deme deme bende balıgım
Selamlar kızlar :) bugün geç uyandım. Ders çalışmam lazım dua edin sınavım için hepinizi öpüyorum sınavdan sonra daha çok uğrayacağım
Sınavı'nda başarılar dilerim canım inşallah geçersin

Merhaba hanımlar
Diyetisyen ime girtim 7kilo civarında vermişim görünce hemen fark etti incelmişsin dedi
Kilolarımı haftalara göre normal diyor
İlk hafta ödemden çok vermişsin
Şimdiki hesaplarımıza göre 3 kilo en fazla 4kilo vermelisin fazlasını istemiyor um dedi
Listemde aynı kaloride bi iki değişiklik yaptı
Yağdan vermişim yağ oranımın yüzdedi iyi çıktı
Insallah bu hafta takımıma katkım geçen haftadan daha iyi olur

tebrik ederim abla ,sen elinden geleni yapıyorsun
inş istediign kiloya gelirsinn

Ahu060812 hap herkeste aynı etkiyi yapmıyor bi denesemiydin.
Doktorcum bi kere denemiştim yine diyet sürecindeydim ilk ay veremdim +1 oldum korkup bıraktım şimdi risk etmeyim motivasyonumu dedim
Ablacım tebrik ederim çok güzel sonuç normalde senin kilonda 10-15 kilo vermeden dışardan pek anlaşılmıyor verilen ama sen sporla verdiğin için hemen fark etti. Aynen devam sabredelim inşallah sonuca birlikte ereceğiz

valla kızlar bende önü kavuşmayan kabanımın içinde dönüyorum resmen çok mutluyum önü kavuşmayıp bide deri olunca yarmagül gibi hissediyordum kaldırmıştım kabanı
ayy benimde öyle bekleyen 4 kabanım var renk renk tam dediğin gibi :)) benim karından hemen hemen ulaşıyorda göğüs kısmında fena :)) 95 kullanıyorum ama yinede üst kapanmıyor anacım...

Arapça marapça çok eğlenceli menü

Güzel de . Regl krizine acil önleme devam .

Sen artık omuzlarında liste sorumluluğu olan bir sherry sin

----
Yaa şaşırdı mı görünce ?
Yerim ya kuzucum ...
Valla sorumluluk daha iyiymiş.
Bişiler yiyesim geliyo,geliyorum gidiyorum eşimin önüne koyuyorum onları. sagolsun o temizliyor. artık israr da etmiyor "yi!" diye. Çünkü görüyor ki azimliyim ve sonuç alıyorum.
Menümü de böyle film fragmanı gibi sunayım, eğlenceli olsun dedim.
Sanırım öyle de oldu

Evet, Ece kar görünce mııık mıık diye bir takım sesler çıkardı ki bu şaşkınlık belirtisiydi sanırım.
Bir de elini hiç bir şeye uzatmadı evdeki halinin aksine.
Anladı ki çocuk dışarısı insanı kırıştıracak kadar soğuk
O sogukta parka gidip salıncaga bile oturrttuk az sallandırdık. Pek sevdi..

Ay bu çorba çok lezzetli olmuş. Cumartesi yöresel tadlar fuarına gittim.siyez bulguru aldım. GDO suz muş. Esmer. O sanırım lezzet vermiş.
Bu siyez bulgurundan konya ve kastamonuda var demişti karatay.
Geçen yaz babama 4 kilo aldırmıştım. Korkudan pek yiyemiyorum bulguru. Azar azar pırasama filan ekliyorum ne kadar güzel bir kokusu ve aroması var. Hatayda bir de firik diye bir bulgur var, ateşte yeşil başakları kavurarak yapılıyor.
O da çookk güzel, mis kokulu.
Hatta geçen bizim şu Türkçe konuşmaktan aciz ama ne hikmetse sunuculuk yapan Danilo Zanna NTV de bahsetti. Çok ilginç bir mutfak Türk mutfağı diyor.. Ama dünyaya tanıtımda çok çok gerideyiz
Bir de doğal ve genetiği değiştirilmemiş Türkiye'deki tek bulgur cinsiymiş siyez. Ama bizim oralarda siyez demiyorlar kaplıca bulguru diyorlar..
Iyi geceler tatlımmm .
Güzelce dinlen .
Yarın tam performans buluşuruz

Anca gelebildim mia capitaanooo..
Valla geç kalktım, sırtım, belim, bacaklarım her yerim agrıyordu.
Kımıldadım da anca kendime geldim
hele şükür normal bir menü geldi Aus' cumdan
Şaşkın betüşşşş

Benim prodüksiyonu yanlış anlamış.
Selamlar kızlar :) bugün geç uyandım. Ders çalışmam lazım dua edin sınavım için hepinizi öpüyorum sınavdan sonra daha çok uğrayacağım
Selam canım,
Sınavında başarılar dilerim.

Fatma abla çok sevindim, insanın yagdan verdğini duyması çok hoş olmalı

Son düzenleme:
herkese merhaba koşuşturma geçiyor günler bugün daha iyi hissediyorum kendimi bitmeyen yağmur kasvetli bir durum var burada ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…