aranılan yüzümü yüzsüzümübilemeidm ausss
her topikte takıldım anam birde başarı hikayesi yayınlamıştımm
ozmanlarr çok idalisttim anacım ,
ama çok şükür ki sizlerle yine öyle oldumm
Ausencia o nasıl kurallar yaaa okuyunca iştah kaçtı valaaa
Kurallar fena
Ama biz hiç sarı kart almayacağız eminim
Kimse de ceza almayacak bizden .
Kizzz harbi mi bende kovayim davul gibiyimm bende yapayim su maydanozuu bariii anamm anammKızlar şimdi tv de bi astrog söylüyor dolunay varmış bugunden itibaren vucut su tutmaya basliycakmis özellikle su grubundaki burçlar çok etkilenicekmis bende kovayım ya ondan bugün gözlerime kadar sisödem fena gidip bi maydanoz suyu yapam bari
Deme öyle deme Allah korusun, İstanbulu sallamışlığım vargözüm üzerinde .İdrar yanması için bol su maydanoz .varsa papatya.
Sen car ya sen bi 10 kilo daha versen afeti devran olursun.okadar yakınsin ki istanbulu sallamaya
Kız iyi bak ... bence epey bi yemişim .
Yok yok bi kere menümde
He gidip gelip mutfakla aşk yaşamanın sonunuda gördüm ben .... sen de görmek ister misiniiiz ??? 100 kilo
Ama o benim değil sherry in menüsü
Açık tehditini var gücümle destekliyorummm
Betüllllll hedef sensinnnn güxelimmmm
Sen dur daha ... 3 te yetmez dersen tüm takım kaptanlarını da yollayacağım .
Ablacım akşam eklerim puanınıAhum men perşembe ctesi pazar 3mil yaptım sayın kaotanım bi 15daha rica ediym
Süper çok iyi böyle devam et bidaha hamlık olmaz zatenGünaydın kizlar.
Sporun hamligi beni fena carpti.
Ama bu iyiye isaret. Demek kaslarim gelişecek :))
Ay sabah sabah neler olmuş ama aşkta kazan inşalllah dün Merkür gerilemesi de bitti çok şükür herşeyi alt üst ediyo elektronik aletler bozuluyor bizim 2 uydu bozuldu mesela neyseki bittiBugün otobüsle geldim.bakicim geç kaldı otobüsü kaçırdım yürürken kaydım çok eglenceliydi
Şimdide kullandığım program göçtü .
Demekki aşk ta kazanicam
Çok geçmiş olsun canım bol sıvı almecbur geldik canım işe, ama ayaklarımdan öyle üşütmüşüm ki, idrar yanması ne demekmiş tecrübe etmiş oldum. YANIYORUMMM
Deme deme bende balıgımKızlar şimdi tv de bi astrog söylüyor dolunay varmış bugunden itibaren vucut su tutmaya basliycakmis özellikle su grubundaki burçlar çok etkilenicekmis bende kovayım ya ondan bugün gözlerime kadar sisödem fena gidip bi maydanoz suyu yapam bari
Sınavı'nda başarılar dilerim canım inşallah geçersinSelamlar kızlar :) bugün geç uyandım. Ders çalışmam lazım dua edin sınavım için hepinizi öpüyorum sınavdan sonra daha çok uğrayacağım
Merhaba hanımlar
Diyetisyen ime girtim 7kilo civarında vermişim görünce hemen fark etti incelmişsin dedi
Kilolarımı haftalara göre normal diyor
İlk hafta ödemden çok vermişsin
Şimdiki hesaplarımıza göre 3 kilo en fazla 4kilo vermelisin fazlasını istemiyor um dedi
Listemde aynı kaloride bi iki değişiklik yaptı
Yağdan vermişim yağ oranımın yüzdedi iyi çıktı
Insallah bu hafta takımıma katkım geçen haftadan daha iyi olur
Doktorcum bi kere denemiştim yine diyet sürecindeydim ilk ay veremdim +1 oldum korkup bıraktım şimdi risk etmeyim motivasyonumu dedimAhu060812 hap herkeste aynı etkiyi yapmıyor bi denesemiydin.
Ablacım tebrik ederim çok güzel sonuç normalde senin kilonda 10-15 kilo vermeden dışardan pek anlaşılmıyor verilen ama sen sporla verdiğin için hemen fark etti. Aynen devam sabredelim inşallah sonuca birlikte ereceğizMerhaba hanımlar
Diyetisyen ime girtim 7kilo civarında vermişim görünce hemen fark etti incelmişsin dedi
Şimdiki hesaplarımıza göre 3 kilo en fazla 4kilo vermelisin fazlasını istemiyor um dedi
ayy benimde öyle bekleyen 4 kabanım var renk renk tam dediğin gibi :)) benim karından hemen hemen ulaşıyorda göğüs kısmında fena :)) 95 kullanıyorum ama yinede üst kapanmıyor anacım...valla kızlar bende önü kavuşmayan kabanımın içinde dönüyorum resmen çok mutluyum önü kavuşmayıp bide deri olunca yarmagül gibi hissediyordum kaldırmıştım kabanı
Valla sorumluluk daha iyiymiş.Arapça marapça çok eğlenceli menü
Güzel de . Regl krizine acil önleme devam .
Sen artık omuzlarında liste sorumluluğu olan bir sherry sin
----
Yaa şaşırdı mı görünce ?
Yerim ya kuzucum ...
Bu siyez bulgurundan konya ve kastamonuda var demişti karatay.Ay bu çorba çok lezzetli olmuş. Cumartesi yöresel tadlar fuarına gittim.siyez bulguru aldım. GDO suz muş. Esmer. O sanırım lezzet vermiş.
Iyi geceler tatlımmm .
Güzelce dinlen .
Yarın tam performans buluşuruz
Şaşkın betüşşşşhele şükür normal bir menü geldi Aus' cumdan
Selam canım,Selamlar kızlar :) bugün geç uyandım. Ders çalışmam lazım dua edin sınavım için hepinizi öpüyorum sınavdan sonra daha çok uğrayacağım
Merhaba hanımlar
bi bakayım şu kurallaraKurallar fena
Ama biz hiç sarı kart almayacağız eminim
Kimse de ceza almayacak bizden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?