Gerçekten öyle. Bazen koyuyorum hiç oralı olmuyoralr. Sanki bana nefis terbiyesi dersi veriyorlar gibime geliyor, her önüne geleni yeme diyeAyyy ne güzel kar yagiyo tipi tipi.
Aksam kopeklere ekmek attım kuslara yem koydum.
Yem örtülmüş kuşlar zahmet edip gelene kadar.
Köpekler ekmegi beğenmedi..kuşlar orali olmadı.
Ah.ıstanbul. hayvanı bile cins
Yaa ne sandın sen
Ben senin yerinde olsam onu yemez direk basenlere yapıştırırdım bide ağzımı yormazdim vallabir çay kaşığının ucuna azcık kaymak, azcık çikolata alıyorsun. Çok basit
Demeee bu soğukta kötü olmusAyyy elektrik gitti hava buz gibi
Vavvv çok sevindim abla tebrik ederim tabiki fark edicek onların hepsi emek alın teriMerhaba hanımlar
Diyetisyen ime girtim 7kilo civarında vermişim görünce hemen fark etti incelmişsin dedi
Kilolarımı haftalara göre normal diyor
İlk hafta ödemden çok vermişsin
Şimdiki hesaplarımıza göre 3 kilo en fazla 4kilo vermelisin fazlasını istemiyor um dedi
Listemde aynı kaloride bi iki değişiklik yaptı
Yağdan vermişim yağ oranımın yüzdedi iyi çıktı
Insallah bu hafta takımıma katkım geçen haftadan daha iyi olur
Alkış alkışş ıslık ıslıkkkk ne güzel haberler bunlar böyle kizlarrrvalla kızlar bende önü kavuşmayan kabanımın içinde dönüyorum resmen çok mutluyum önü kavuşmayıp bide deri olunca yarmagül gibi hissediyordum kaldırmıştım kabanı
ay hiç böyle düşünmemiştimBen senin yerinde olsam onu yemez direk basenlere yapıştırırdım bide ağzımı yormazdim vallaya yemişsin ha yapistirmissin aynı sey sekerim
Yeme guzum yemeayyy ben regl kriziyle boğuşuyorum şuan hanselle gretelin pasta evini hayal ediyorum.ondan bi tuhafım bugün idare edin dostlar.
İşte bu aldın mesaji senay hiç böyle düşünmemiştim
Söz bundan sonra canımın çektiği tatlıları hoşlanmadığım en büyük bölgelere süreceğim
bir çay kaşığının ucuna azcık kaymak, azcık çikolata alıyorsun. Çok basit
ayyy ben regl kriziyle boğuşuyorum şuan hanselle gretelin pasta evini hayal ediyorum.ondan bi tuhafım bugün idare edin dostlar.
dün yemekten sonra baktım eşim uzanmış gözlerini kapatmış.çocuklara dedim sessizce odaya gelin.3nü giydirdim indim bahçeye.öyle gizli gizli hazırlanmak bi hoşlarına gittiki.Ben sırf fantaaaazi olsun diye tipide markete gittim.
Hiiiic usumedim valla hava hic soguk değil, kar yagarken soguk olmuyor çok zaten.
Botuma dolan az kari saymazsak eglenceli gecti.
Bir kac gidili ve ablak selfie denemem de oldu
Ama uzulmedim.önce~ sonra malzemesidir dedim ciktim işin içinden..
Cok guzel eğlenmişsinizdün yemekten sonra baktım eşim uzanmış gözlerini kapatmış.çocuklara dedim sessizce odaya gelin.3nü giydirdim indim bahçeye.öyle gizli gizli hazırlanmak bi hoşlarına gittiki.
acayip eğlnedik.yanıma telde almamışım.dedim adam oda oda bizi arıyacak.eve bi geldik kapı duvar anammm dedim babanız uyudu ve bizim anahtar yok.(bi sefer zili duyuramadığım için çilingir çağırdım o derece yani)var gücümüzle kapıyı kırdık içerden mahmur bi surat sizmiydiniz?
bende kar da özellikle yağmurdaçıkmayı cok severim çocukarıda çıkarırım ama babamız bu konuda bazen engel olabiliyor.bizde gizlice kaçıyoruz.
Ne.güzel macera olmus.dün yemekten sonra baktım eşim uzanmış gözlerini kapatmış.çocuklara dedim sessizce odaya gelin.3nü giydirdim indim bahçeye.öyle gizli gizli hazırlanmak bi hoşlarına gittiki.
acayip eğlnedik.yanıma telde almamışım.dedim adam oda oda bizi arıyacak.eve bi geldik kapı duvar anammm dedim babanız uyudu ve bizim anahtar yok.(bi sefer zili duyuramadığım için çilingir çağırdım o derece yani)var gücümüzle kapıyı kırdık içerden mahmur bi surat sizmiydiniz?
bende kar da özellikle yağmurdaçıkmayı cok severim çocukarıda çıkarırım ama babamız bu konuda bazen engel olabiliyor.bizde gizlice kaçıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?