Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ne güzel kar yagiyo tipi tipi.
Aksam kopeklere ekmek attım kuslara yem koydum.
Yem örtülmüş kuşlar zahmet edip gelene kadar.
Köpekler ekmegi beğenmedi..kuşlar orali olmadı.
Ah.ıstanbul. hayvanı bile cins
Gerçekten öyle. Bazen koyuyorum hiç oralı olmuyoralr. Sanki bana nefis terbiyesi dersi veriyorlar gibime geliyor, her önüne geleni yeme diye

Vavvv
Vavvv çok sevindim abla tebrik ederim tabiki fark edicek onların hepsi emek alın teri

Ben senin yerinde olsam onu yemez direk basenlere yapıştırırdım bide ağzımı yormazdim valla ya yemişsin ha yapistirmissin aynı sey sekerim
ay hiç böyle düşünmemiştim
Söz bundan sonra canımın çektiği tatlıları hoşlanmadığım en büyük bölgelere süreceğim

ahanda bu benim liste kaptaniçem ama çok geliyo buna pek uymuyorum kendime göre düzenliyorum diyetisyene söylüyorum yiyemiyorum diye ama zorla yiycen diyo bununla ben 2 yılda kilo veremem valla Ausencia

Oh şükür mis gibi oldu her yer .

Geçmişe dönmeden çıkıyorum .

Yusufa sözüm var , iyileşmesini bekliyordum

Kardan adam yapmaya çıkıyoruz şimdi ... hala nane molla ama kar kalkmadan hevesini kırmayayım .

Gelince ... söz burdayım .

Ben sırf fantaaaazi olsun diye tipide markete gittim.
Hiiiic usumedim valla hava hic soguk değil, kar yagarken soguk olmuyor çok zaten.
Botuma dolan az kari saymazsak eglenceli gecti.
Bir kac gidili ve ablak selfie denemem de oldu
Ama uzulmedim.önce~ sonra malzemesidir dedim ciktim işin içinden..

dün yemekten sonra baktım eşim uzanmış gözlerini kapatmış.çocuklara dedim sessizce odaya gelin.3nü giydirdim indim bahçeye.öyle gizli gizli hazırlanmak bi hoşlarına gittiki.
acayip eğlnedik.yanıma telde almamışım.dedim adam oda oda bizi arıyacak.eve bi geldik kapı duvar anammm dedim babanız uyudu ve bizim anahtar yok.(bi sefer zili duyuramadığım için çilingir çağırdım o derece yani)var gücümüzle kapıyı kırdık içerden mahmur bi surat sizmiydiniz?
bende kar da özellikle yağmurdaçıkmayı cok severim çocukarıda çıkarırım ama babamız bu konuda bazen engel olabiliyor.bizde gizlice kaçıyoruz.

Cok guzel eğlenmişsiniz ) kuzular bayiliyor kara...biz 6 yil doğuda görev yaptik biktim kardan..asfalt göremedigimiz aylar oluyordu...cook doydum simdi heppp sicak ariyorum..

Ne.güzel macera olmus.
Çocuklar bunları unutmuyorlar, hatıra oluyor.
Bu yıl okulların uzun uzun tatil olduğu o harika kar yağdığı 87 kışı gibi.
O sene ne kaymistik kasımpaşa yokuslarindan.
Esime anlatıyorum bugun, ay şöyle eğlendik böyle kar vardı.
Bi anda onun 87 de 4 yaşında olduğunu hatırladım ve sustum
Biz dun çıktık beraber. Esim dışarı cikmayi sever böyle zamanlarda.
Hatta sekiz aylik kizi kara yatirip foto bile cektim.
Ablama fotosunu yolladım siz delisiniz.diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…