bizde fark iki sizde kaç?Ne.güzel macera olmus.
Çocuklar bunları unutmuyorlar, hatıra oluyor.
Bu yıl okulların uzun uzun tatil olduğu o harika kar yağdığı 87 kışı gibi.
O sene ne kaymistik kasımpaşa yokuslarindan.
Esime anlatıyorum bugun, ay şöyle eğlendik böyle kar vardı.
Bi anda onun 87 de 4 yaşında olduğunu hatırladım ve sustum
Biz dun çıktık beraber. Esim dışarı cikmayi sever böyle zamanlarda.
Hatta sekiz aylik kizi kara yatirip foto bile cektim.
Ablama fotosunu yolladım siz delisiniz.diyor
anammmmm oney öyle.
Bizim fark beş Sn. dohturumbizde fark iki sizde kaç?
Safran cayim.
Iranda hediye etmislerdi. Pilavini bir kere denedim beceremedim. Bir daha da biraktim.
Cay olarakta icilirmis. Ödem atıcı,adet sokturucu olarak.
Tadi da fena degil
Hahahhaaa simdi kuzu regldeyken kedicik cildiriyooanammmmm oney öyle.heh şimdi anladım sizin pitbull meselesini.yahu bu regl dönemi nedir ya.
tebrik ederim abla ,sen elinden geleni yapıyorsun
inş istediign kiloya gelirsinn
Doktorcum bi kere denemiştim yine diyet sürecindeydim ilk ay veremdim +1 oldum korkup bıraktım şimdi risk etmeyim motivasyonumu dedim
Ablacım tebrik ederim çok güzel sonuç normalde senin kilonda 10-15 kilo vermeden dışardan pek anlaşılmıyor verilen ama sen sporla verdiğin için hemen fark etti. Aynen devam sabredelim inşallah sonuca birlikte ereceğiz
valla kızlar bende önü kavuşmayan kabanımın içinde dönüyorum resmen çok mutluyum önü kavuşmayıp bide deri olunca yarmagül gibi hissediyordum kaldırmıştım kabanı
Valla sorumluluk daha iyiymiş.
Bişiler yiyesim geliyo,geliyorum gidiyorum eşimin önüne koyuyorum onları. sagolsun o temizliyor. artık israr da etmiyor "yi!" diye. Çünkü görüyor ki azimliyim ve sonuç alıyorum.
Menümü de böyle film fragmanı gibi sunayım, eğlenceli olsun dedim.
Sanırım öyle de oldu
Evet, Ece kar görünce mııık mıık diye bir takım sesler çıkardı ki bu şaşkınlık belirtisiydi sanırım.
Bir de elini hiç bir şeye uzatmadı evdeki halinin aksine.
Anladı ki çocuk dışarısı insanı kırıştıracak kadar soğuk
O sogukta parka gidip salıncaga bile oturrttuk az sallandırdık. Pek sevdi..
Bu siyez bulgurundan konya ve kastamonuda var demişti karatay.
Geçen yaz babama 4 kilo aldırmıştım. Korkudan pek yiyemiyorum bulguru. Azar azar pırasama filan ekliyorum ne kadar güzel bir kokusu ve aroması var.Hatayda bir de firik diye bir bulgur var, ateşte yeşil başakları kavurarak yapılıyor.
O da çookk güzel, mis kokulu.
Hatta geçen bizim şu Türkçe konuşmaktan aciz ama ne hikmetse sunuculuk yapan Danilo Zanna NTV de bahsetti. Çok ilginç bir mutfak Türk mutfağı diyor.. Ama dünyaya tanıtımda çok çok gerideyiz
Bir de doğal ve genetiği değiştirilmemiş Türkiye'deki tek bulgur cinsiymiş siyez. Ama bizim oralarda siyez demiyorlar kaplıca bulguru diyorlar..
Anca gelebildim mia capitaanooo..
Valla geç kalktım, sırtım, belim, bacaklarım her yerim agrıyordu.
Kımıldadım da anca kendime geldim
Şaşkın betüşşşş
Benim prodüksiyonu yanlış anlamış.
Selam canım,
Sınavında başarılar dilerim.
Fatma abla çok sevindim, insanın yagdan verdğini duyması çok hoş olmalı
merhabaaa
bence bizde takım içi kurallarımızı sıkı tutarsak bu kurallar bize vız gelir.darılmaca gücenmece yok listedeysek ya bu deveyi güdecez ya da sürüden ayrılacağız.
bencedeee başımızda sen oluncaaasıkıysa all
Kizzz harbi mi bende kovayim davul gibiyimm bende yapayim su maydanozuu bariii anamm anamm
Selamlar kızlar :) bugün geç uyandım. Ders çalışmam lazım dua edin sınavım için hepinizi öpüyorum sınavdan sonra daha çok uğrayacağım
Ya eskiden yememeyi başardığım oluyordu, sonra yemedikçe yemiyesim geliyordu. artık zorlanıyorumYani hele ki evdeysem yandım
Dün fena bir kahvaltı yaptım, en az 4 portakal+ 1 elma yedim varın günün gerisini siz düşününBi de kaymaklı çikolata yedim auuvvvv Tek avantajım, geç saatlerde yemek yemiyorum elh. en geç 5-6 kapanıyor benim konteyner, elhamdulillah
Böyle de yapınca niyetlenmeye utanıyorum ama ya pzts ya prşmbe tutarım genelde. Niyetliyim de midem biraz dinleniyor, en çokta nefsim dinleniyor
İnşallah dört gün dikkatli olacağım
Merhaba hanımlar
Diyetisyen ime girtim 7kilo civarında vermişim görünce hemen fark etti incelmişsin dedi
Kilolarımı haftalara göre normal diyor
İlk hafta ödemden çok vermişsin
Şimdiki hesaplarımıza göre 3 kilo en fazla 4kilo vermelisin fazlasını istemiyor um dedi
Listemde aynı kaloride bi iki değişiklik yaptı
Yağdan vermişim yağ oranımın yüzdedi iyi çıktı
Insallah bu hafta takımıma katkım geçen haftadan daha iyi olur
valla kızlar bende önü kavuşmayan kabanımın içinde dönüyorum resmen çok mutluyum önü kavuşmayıp bide deri olunca yarmagül gibi hissediyordum kaldırmıştım kabanı
Valla sorumluluk daha iyiymiş.
Bişiler yiyesim geliyo,geliyorum gidiyorum eşimin önüne koyuyorum onları. sagolsun o temizliyor. artık israr da etmiyor "yi!" diye. Çünkü görüyor ki azimliyim ve sonuç alıyorum.
Menümü de böyle film fragmanı gibi sunayım, eğlenceli olsun dedim.
Sanırım öyle de oldu
Evet, Ece kar görünce mııık mıık diye bir takım sesler çıkardı ki bu şaşkınlık belirtisiydi sanırım.
Bir de elini hiç bir şeye uzatmadı evdeki halinin aksine.
Anladı ki çocuk dışarısı insanı kırıştıracak kadar soğuk
O sogukta parka gidip salıncaga bile oturrttuk az sallandırdık. Pek sevdi..
Bu siyez bulgurundan konya ve kastamonuda var demişti karatay.
Geçen yaz babama 4 kilo aldırmıştım. Korkudan pek yiyemiyorum bulguru. Azar azar pırasama filan ekliyorum ne kadar güzel bir kokusu ve aroması var.Hatayda bir de firik diye bir bulgur var, ateşte yeşil başakları kavurarak yapılıyor.
O da çookk güzel, mis kokulu.
Hatta geçen bizim şu Türkçe konuşmaktan aciz ama ne hikmetse sunuculuk yapan Danilo Zanna NTV de bahsetti. Çok ilginç bir mutfak Türk mutfağı diyor.. Ama dünyaya tanıtımda çok çok gerideyiz
Bir de doğal ve genetiği değiştirilmemiş Türkiye'deki tek bulgur cinsiymiş siyez. Ama bizim oralarda siyez demiyorlar kaplıca bulguru diyorlar..
Anca gelebildim mia capitaanooo..
Valla geç kalktım, sırtım, belim, bacaklarım her yerim agrıyordu.
Kımıldadım da anca kendime geldim
Şaşkın betüşşşş
Benim prodüksiyonu yanlış anlamış.
Selam canım,
Sınavında başarılar dilerim.
Fatma abla çok sevindim, insanın yagdan verdğini duyması çok hoş olmalı
bi bakayım şu kurallara)
hastacım bana Allah razı olsun mekanın cennte olsun dedi ayyy cok sevindim de acaba öldüm mü diyede bi çimdik attım.
merhabaaa
Valla masallah kaptanımsendeki bünyeyi açık artırmayla satışa sucam ilk alıcısında benim tabikide satildi
şimdi şöyle yapıyoruz gözlerimizi kapatıyoruz işaret parmaklarımızı kafamızın üzerinde birleştirip vucudumuzun etrafına bi zırf çiziyoruz çizim profesyonel olmak zorunda değil çizerken dolunayın şişirici etkisi benden uzak olsun bana etki etmesin diye içimizden tekrar ediyoruz bunu günde bi kaç defa yapabiliriz.
kimi dua niyetine kimi yogo niyetine kimi plasebo niyetine
Ayyy ne güzel kar yagiyo tipi tipi.
Aksam kopeklere ekmek attım kuslara yem koydum.
Yem örtülmüş kuşlar zahmet edip gelene kadar.
Köpekler ekmegi beğenmedi..kuşlar orali olmadı.
Ah.ıstanbul. hayvanı bile cins
bir çay kaşığının ucuna azcık kaymak, azcık çikolata alıyorsun. Çok basit
Ben senin yerinde olsam onu yemez direk basenlere yapıştırırdım bide ağzımı yormazdim vallaya yemişsin ha yapistirmissin aynı sey sekerim
Camasirlarda serildiiiiisimdi yemek hazirligina geciyorum bugun yoresel bi yemek yapiyorum kiraz yapragindan kofteeeee ) guzel wc calistiriyor...
ayyy ben regl kriziyle boğuşuyorum şuan hanselle gretelin pasta evini hayal ediyorum.ondan bi tuhafım bugün idare edin dostlar.
Eki Görüntüle 1936708 ahanda bu benim liste kaptaniçem ama çok geliyo buna pek uymuyorum kendime göre düzenliyorum diyetisyene söylüyorum yiyemiyorum diye ama zorla yiycen diyo bununla ben 2 yılda kilo veremem vallaAusencia
menümmm
kahvaltı
2 etimek
peynir
zeytin
domates,salatalık, biber
azcık tavada yumurta
öglen
1 kepçe tarhana çorba
2 ymk et kavurma
2 bardak ayran
akşam(17:30)
4 ymk yogurt
içine 1 dlm ananas
1 ymk yulaf ezmesi
az tarçın
6 badem çig
2 lt su içtim
2 kahveee
Bu gün menuu
Sabah 10.10
1 haşlanmış yumurta
1 kozlenmis kirmizi biber
1 kozlenmis yeşil biber
4 yeşil seytin
2 yk lor peynir
2 adet kizarmis form ekmek...
Ogle
2 ceviz 4 çiğ badem
Aksam 16.00
Bir kucuk tabak kofte ( yöresel bir yemek kiraz yapragindan yapiliyor )
1.5 lt su icildi daha icerim ve yeşil cay icerim birazdan..spor yok bugün guzel gecti cok sukur...
Hayır masumcum direk atmıyorsun pilavda da. Suyunu safranlayıp öyle ekliyorsun pilava.şeryy safranın içildigini bilmiyordum, ama pilava direk atıyorsun diye biliyorum
Ben de yusufu öperim.Tatlım bugün bende pek giremedim .
10 a geliyordu kalktım , okullarda tatil.
Yusufla zaman geçirdik.
Ev işi falanda derken .
Harika bir eçiş bücüş kardan adam yaptık ama buraya yükleyemedim , boyut büyük falan diyor , uğraşmadım .
Ece yi de kocaman öperim ki
Eki Görüntüle 1936881
Ausencia canim , kiraz yapragindan kofte icin yazin kiraz agacinin dallarindaki yapraklar toplanir dizilir kurutulur...kisin sicak suya konulur yapraklar yumusar ...
Yarma diyoruz siz ne diyorsunuz bilmem ama yarma denilince herkesin aklina asurelik yarma gelir o degil..bu una benzer bulgurun unu gibi kucucuk ..onun icine cok az tuz konur su ile yoğurulur..sonra tek tek sarilir kucuk kucuk iste bu iskence gibi bitmez))
Sonra suda bu kofteleri hasliyoruz pisiyor süzgeçten geciriyoruz...yogurt ve erik ekşisi ile sosunu yapiyoruz bunu kaynayincaya kadar karistiriyoruz kaynayinca icine haslamis oldugumuz kofteleri aktariyoruz...birazda boyle kaynatıyoruz kapatiyoruz .sonra 4 sogan kavurup salca ve zeytinyagi ile baska bi tavada bekletiyoruz..
Koftelerimizi sulu bir sekilde tabaklara koyup uzerine sogan sosunu kasikla gezdiriyoruz afiyetle yiyoruz...degisik bi yemek...)yazin gelin hepinize yapayim ama beraber sarmak sarrtiyla ....
Valla harika masum .
Tartı göz kırptı mı baktın mı hiç ?
Spor ne oldu senin bu ara ?
Gayet güzel adacım
Tarifi sordum bir ara yazıver , yeni tatlara merakım var .
Spor da olsa ala olur .
Hayır masumcum direk atmıyorsun pilavda da. Suyunu safranlayıp öyle ekliyorsun pilava.
İranda bir de bu pilavın dibini hafif yakıyorlar. Çıtır çıtır oluyor.
Ben pek sevmedim ama delisi çok
Bu arada çayın da bir çok faydası varmış.
Mesela çok ilginçtir orta derece depresyona iyi geliyormuş.
Bu çay epeydir dolaptaydı öylece, çayı olduğunu biliyordum ama zayıflatıcı- ödem atıcı etkisi olduğunu bilmiyordum.
Epey pahalı bir baharat ama durup duracağına bari bir işe yarasın dedim, attım sıcak suya.
Fotodan sonra bir o kadar daha renklendi su, hatta minik çaydanlığıma aktardım ekstra su koyup.
Eşimle içtik. Azıcık safran o kadar çok çay bıraktı ki..
Şaşırdım, hem de mis kokulu..
Ben de yusufu öperim.
Şimdi yanacıkları soguktan buz gibi ve pembişş olmuştur
Eminim ana- oğul güzel eğlendiniz..
Bu arada Mr. Değnek sizi pencereden mi izliyordu ?Ben fantazi market alışverişi için çıktığımda kızımla babası bana el salladılar.
Karda yürümeyi hele yagarken çok severim. O sessizlik, sokakların bomboş olması, çok keyifli.
Bu arad boşuna kasma, senden cadı çıkmaz
Aaa ne kadar da ilginç bir yemek.
Bir de kiraz yapragı ince- uzun olur. Ona kadar saracak bişi yokmuymuş yaw
Sanırım yöresel bu yemek, hangi yöre ?
Bu arada sarma yapmayı bile sevmeyen ben hayatta ugraşmam valla böyle şeylerle.
Sabrına sağlık kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?