- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Roxsen niye böyle menun;( niye canın sıkkın
hem evde hem işte hemde gönül işlerinde sıkıntı olunca böyle olduCanım bişey yememişi n hayırdır neden canın sıkkın
Hayirdir kuzummm neyin vart rrglden mi negatifsinn hatu nAyy negatif oldugumda hiç buraya yazasim gelmiyo.amma ipin ucunu bırakmamak lazım. Burası diyetin benzini.
Eee Naber kizlar
Ahhh be kuzumm hayirdirr yapabileceğimiz bir sey olmaz ama dua edebiliriz bol bol rabbim gönlüne ferahlik versin.
hem evde hem işte hemde gönül işlerinde sıkıntı olunca böyle oldu
Ha şöyle bana bunlarla gelin yaPeynir ve baharatla cok lezzetli oldu gercekten, gercek kofte lezzetini aratmiyor
Cnm ya bi günde 4 yumurta çok değilmi benim diyetisyen im haftada 1 yumurta veriyor ama benim yumurta alerjim olduğu için ben yemiyorum tabi yani sen bir günde 4 tane çok geldi banaSon gunlerde cok yumurta yedim umarim yakinda tavuga donmem
Havalar soguk diye alisverise gitmeye useniyorumgidip hindi eti, kiyma, tavuk, balik alip konserve yapasim var bir onceki diyetimde tavuk sote ve sulu kofte konserveleri yapiyordum, ise goturup yemek icin sahane oluyor
Kizzzz naptin senn tamam yememeni hadi tolere edelim canin sikkin anladilan ama 1.5 paket ne demek anacım yazık etme güzelliğine gençliğine
Ha ha ha yok artikkEki Görüntüle 1937509
Hatunlar diyetteyiz diye kocalarınızi ac birakmayinn yoksaaa hammm hammm hahahah
amin inşallahAhhh be kuzumm hayirdirr yapabileceğimiz bir sey olmaz ama dua edebiliriz bol bol rabbim gönlüne ferahlik versin.
öğretmen arkadaşla dersten sonra oturduk 2-3 saat o ara içmişim farkında bile değilim..Kizzzz naptin senn tamam yememeni hadi tolere edelim canin sikkin anladilan ama 1.5 paket ne demek anacım yazık etme güzelliğine gençliğine
anlatmasam daha iyi dillendirdikçe kötü oluyorum , kendi içimde halletmeye çalışıyorumroxen2303 cim ne oldu paylaşmak ister misin ?
çok az yemişsin canım, resmen aç olmalısın.
1,5 paket zıkkım içirecek ne yaşattılar sana
Canım sıkma canını herşey düzelir Rabbim herşeyin hayırlısını versin
hem evde hem işte hemde gönül işlerinde sıkıntı olunca böyle oldu
Canım benim. Kıyamam ne oldu bitanemanlatmasam daha iyi dillendirdikçe kötü oluyorum , kendi içimde halletmeye çalışıyorum
Sen niye negatifsin doktorumAyy negatif oldugumda hiç buraya yazasim gelmiyo.amma ipin ucunu bırakmamak lazım. Burası diyetin benzini.
Eee Naber kizlar
Ayy negatif oldugumda hiç buraya yazasim gelmiyo.amma ipin ucunu bırakmamak lazım. Burası diyetin benzini.
Eee Naber kizlar
anlatmasam daha iyi dillendirdikçe kötü oluyorum , kendi içimde halletmeye çalışıyorum
ablam dua et banaCanım benim. Kıyamam ne oldu bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?