Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Siz mi akşam yemeğini çok erken yiyorsunuz ben mi çok geç? :)
Ben yeni yedim yemeği sınav haftası malum, kendim hazırlayamadım bizimkilerle oturdum yemeğe. Ama kendim hazırlasam 1-1,5 saat önce yerdim herhalde çok da erken değil
Neyse baş belası ambalaj hatası sevgiliyle barıştık. Üzülerek söylüyorum ki benim sayemde oldu. Bu biraz canımı sıktı ama derslerim için bunu kullandım banane çok da umrumda değil. He barışmasak nolur o da o kadar umrumda değil ama sınav öncesi istemiyorum tatsızlık mesele o.
Neyse çalışmalar son hız devam

Cnm ya bi günde 4 yumurta çok değilmi benim diyetisyen im haftada 1 yumurta veriyor ama benim yumurta alerjim olduğu için ben yemiyorum tabi yani sen bir günde 4 tane çok geldi bana

Menü de yazayım gelmişken
Sabah
Yumurtalı patates yaklaşık 2-3 yk
1 kk kadar beyaz peynir
2 dilim ekmek

Akşam
1 kase tarhana çorbası
1 tane biber dolması
2 dilim ekmek

Su: 1 lt uyuyana kadar 2 yaparım
Spor yok cumartesi günü başlıyorum bu da dipnot

Akşam ekmek fazla oldu sanırım dolmada da pirinç var sonuçta daha dikkatli olmalıyım

Kizzzz naptin senn tamam yememeni hadi tolere edelim canin sikkin anladilan ama 1.5 paket ne demek anacım yazık etme güzelliğine gençliğine

Ahhh be kuzumm hayirdirr yapabileceğimiz bir sey olmaz ama dua edebiliriz bol bol rabbim gönlüne ferahlik versin.
amin inşallah
Kizzzz naptin senn tamam yememeni hadi tolere edelim canin sikkin anladilan ama 1.5 paket ne demek anacım yazık etme güzelliğine gençliğine
öğretmen arkadaşla dersten sonra oturduk 2-3 saat o ara içmişim farkında bile değilim..

Salı günü menü bildirimi
Sabah geç kalktığım için saatli yazacağım @Auscencia

12: 30 KAHVALTI : 3 dilim tt ekmek, 2 kk peynir, 2 yk kavurma, 2 t kaşığı bal, 1 t kaşığı pekmez, yeşilçay
13:00 ARA : 1 fincan sade nescafe

ÖĞLE : yok

19:30 AKŞAM : 2 yk siyez bulguru pilavı, bol yagsız salata, 3-4 yemek kaşığı haşlanmış tavuk, bir küçük kase yoğurt.

SU : 2,1 lt su.
BİTKİ ÇAYI : 750 ml.
SPOR : 30 dk kondisyon bisikleti ile interval çalışma, 15 dk yağ yakan bacak egzersizleri, 15 dk. yağ yakan kol egzersizleri ve streching..

Eveeet, bugün itibarı ile cumaya kadar sporum off olacak.
Ahu060812

Akşam arası da sanırım biraz peynir ve salatalık olur. Malum, spor yapıyorum diye öğleyi atladım. Sonra da canım istemedi yemek yemek
Bugün google pics bana bugünü hatırlayın diye 1 ocak 2015'teki fotoları hatırlamış. 2 yıl önce bugün şu an olduğumdan 12 kilo daha hafif halim ve kısa kollularımla dubaide fink atıyormuşum
Bir de o zamanki halimi de şişko bulurdum. Bir de şu halime bak

Slm Ausencia abla diğer arkadaşlar
menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 parça peynir
4 zeytin
Biber yeşillik
Ara
2 mandalina
Yeşilçay
Öğlen
1 dilim ekmek
1 kepçe tavuk suyu
8 kaşık nohut
1 kase yoğurt
Ara
1 bardak leble
Canım sıkma canını herşey düzelir Rabbim herşeyin hayırlısını versin

hem evde hem işte hemde gönül işlerinde sıkıntı olunca böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…