- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Ah kuzum kiyamam sıkma canını hicbir seye herşey gelir geçer yoluna girer yeterki sen iyi ol moralini yüksek tut sana iyi gelen insanlarla görüş geldimi herşey üst üste gelir zaten ama yinede enerjini yüksek tut bak uyu uyan yarın başka bir gün herşey daha güzel olucak yeterki buna inanamin inşallah
öğretmen arkadaşla dersten sonra oturduk 2-3 saat o ara içmişim farkında bile değilim..
Canim benim edicem bitanem. Rabbim sıkıntılarını gidersin hersey istediğin gibi gönlünce olsun inşallah kuzucumablam dua et bana
Hayirdir kuzummm neyin vart rrglden mi negatifsinn hatu n
Sen niye negatifsin doktorum
selam canım dottorellam, sana noldu gıı
Oyyy kuzummm kıyamam sanaa
kelebekolacam doktorumuza noldu niye negatif bugün? Yoksa dolunay etkisi mi bunlar.. Geçecek inşallah hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz hayat bu sıkıntılar bitmiyor ki herkesin kendine göre sıkıntısı var işte... Dualara sığınalım negatif olmayalım doktor ablacım. Tabi buradan da kopmayalım inşallah. En iyi motivasyon kaynağımız ancak bizi anlayanlar olur
cok güzel gorunuyor canim ben karnabaharin her turlusunu severim hatta çiğ ve mor tursunada bayilirim buda enfes gorunuyorHuhuuu
Kizlar ben et hastasiyim, sebzeyi kolay kolay sevmem, heleki vejeteryani tarzi seylerden lezzet almam normalde.
Ama bugun KARNABAHARDAN bir kofte yaptim, DEHSET bir LEZZET oldu
Evde kucuk bir karnabahar vardi, dun ucte birini yulafli omlet yaptim yedim.
Bugun diger ucte birini
- once hasladim
- sonra ezdim
- sonra icine bir tatli kasigi yulaf, bir yemek kasik lor, bir y.kasik kasar rendesi, bir yumurta, taze sogan, kuru domates ve biber parcalari, kara biber, pulbiber, koyup karnabahari cok ezmeden karsitirdim.
- kofte sekli verip, 1 yumurtaya batirip, toplamda bir yemek kasigi zeytinyaginda kizarttim, MiSSS MiSSSS
Eki Görüntüle 1937449
Abla iyiki saymadik su avm yi maşallahMerhaba şekerler menüm
Sabah
1 kase meyveli nesfit
Ara
Yeşil çay
Öğleden sonra
1 dilim yumurta peynir maydanozlu tam buğday ekmeği ( dünden kalan)
200 ml. ayran
Ara
1 yeşil elma
Akşam
1 kase yoğurt 1 kırmızı elma 1 c.k. tarçın 2 ceviz 2 badem 4 fındık 4 kuru üzüm karışımı
Ara
Karışık bitki çayı
Gece
Kayısılı bitki çayı
Su: 3 lt.
Spor: 3 mil+3 mil (6 mil) Leslie+ 400 ip atlama @Ausencia Ahu060812
Adacim bende semtte cok aradim ama bulamadim sonra 5m migrosta buldum jacobs monarch filtre kahve ben cok sevdim migros sanal markette yok muAhu060812 canim bu filtre kahveyi ben bulamadim nereden aliyorsunuz avm ye gittim yeni geldik migrosta yoktu ...belli markasi ismi var mi ??
Sanal markete bakmadim ama hafta sonu bi migros daha var onada bakayim....tesekkurler canim.cok güzel gorunuyor canim ben karnabaharin her turlusunu severim hatta çiğ ve mor tursunada bayilirim buda enfes gorunuyor
Abla iyiki saymadik su avm yi maşallah
Adacim bende semtte cok aradim ama bulamadim sonra 5m migrosta buldum jacobs monarch filtre kahve ben cok sevdim migros sanal markette yok mu
Bende 15 antepfıstığı, 1.diyet biskuvi, 1.fincan şekersiz sahlep ictim..
Evet oyle oluyor insan bende saat 20.00 dansonra agresif oluyorum ac oluyorum savasiyorum ...hırsımı esimden aliyorum...Ay çok açım ve agrasifim annem çok sınırlı yapmış diyet seni dedi bir parmak peynir yedim keçi peyniri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?