Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amin inşallah

öğretmen arkadaşla dersten sonra oturduk 2-3 saat o ara içmişim farkında bile değilim..
Ah kuzum kiyamam sıkma canını hicbir seye herşey gelir geçer yoluna girer yeterki sen iyi ol moralini yüksek tut sana iyi gelen insanlarla görüş geldimi herşey üst üste gelir zaten ama yinede enerjini yüksek tut bak uyu uyan yarın başka bir gün herşey daha güzel olucak yeterki buna inan

Bugün menu 10.20
1 haşlanmis yumurta
2 yk lor peynir
1 kozlenmis kirmizi biber
1 kozlenmis yeşil biber
3 yeşil zeytin
Dere otu
2 adet kizarmis form ekmek

Ara
3 ceviz 4 cig badem

Aksam16.10
Domates corbasi 1 kase
Patlican kkozlenmis salata 4 kasik..
Küçük kasr yogurt

1.5 lt su icildi...spor yok .avmde gezdik 1 saat o kadar ...

kelebekolacam doktorumuza noldu niye negatif bugün? Yoksa dolunay etkisi mi bunlar.. Geçecek inşallah hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz hayat bu sıkıntılar bitmiyor ki herkesin kendine göre sıkıntısı var işte... Dualara sığınalım negatif olmayalım doktor ablacım. Tabi buradan da kopmayalım inşallah. En iyi motivasyon kaynağımız ancak bizi anlayanlar olur

Hayirdir kuzummm neyin vart rrglden mi negatifsinn hatu n

Sen niye negatifsin doktorum

selam canım dottorellam, sana noldu gıı

Oyyy kuzummm kıyamam sanaa

Regl dolunay iş hayatı. Çok şükür spor iyi geldi.

cok güzel gorunuyor canim ben karnabaharin her turlusunu severim hatta çiğ ve mor tursunada bayilirim buda enfes gorunuyor
Abla iyiki saymadik su avm yi maşallah
Ahu060812 canim bu filtre kahveyi ben bulamadim nereden aliyorsunuz avm ye gittim yeni geldik migrosta yoktu ...belli markasi ismi var mi ??
Adacim bende semtte cok aradim ama bulamadim sonra 5m migrosta buldum jacobs monarch filtre kahve ben cok sevdim migros sanal markette yok mu

Sanal markete bakmadim ama hafta sonu bi migros daha var onada bakayim....tesekkurler canim.

Menu
1 yumurta arti bi yumurtanın yarı beyazı.
Biraz peynir

Öğle kabak çorbası 1.5 kupa haşlanmış kereviz 1 yk tadına baktım

ara 10 badem 1 parça peynir

Aksam 3.5 köfte biraz salata 2yk yogurt
1kepce çorba biraz fırında pırasa

Ara greyfurtlu maden suyu

Spor 3 mil Leslie 20 dk tempolu yürüyüş
2 lt su
Beyaz çay sütlü kahve

günün kaçamağı bi ısırık çikolata küçük bi ısırıktı. Resmen gözüm döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…