İyiyiz ablam senin diyet nasıl gidiyorKizlar bi selam vereyim dedim umarim herkes iyidir hersey yolundadır.
Dikkat ediyorum Ahum..buraya daha sık gelmek istiyorum ama aksam 11 den once isim bitmiyorİyiyiz ablam senin diyet nasıl gidiyor
çalışınca zor ablam dikkat ediyorsan sorun yokDikkat ediyorum Ahum..buraya daha sık gelmek istiyorum ama aksam 11 den once isim bitmiyor
Kizlar bi selam vereyim dedim umarim herkes iyidir hersey yolundadır.
Hadi hadi aynen devam yarında iyi bir spor bekliyorum senden bende inşallah güne gitmeden yaparım hemencecik
Ahum yeşil mercimek salatası harika oluyor . O olmaz dersen brokoli ve karnıbaharla karısık salatada güzel oluyor limonlu kırmızı biberliYalnız şu kk nın saati bi saat geriye kafam karışıyor bi baktım 2 bildirim geldi kaptanımdan saat 23:11 yazıyor tele bakıyorum 00:11 sonra anladım
Neyse yarın gün var herkes bi şey yapıp götürüyor arkadaş nohut salatası yapıyo bende salata yapacam diyet için kızlar dedim dakka bir gol bir..günde diyet mi olur Ahu diyen oldu bende olur olur dedim hiç yiyemem
Nasıl bi salata yapayım arkadaşlar var mı öneri
Ooo gece kuşları bir bir damlıyo iyigeceler abla bitti demi sınavlarİyi geceler hanımlar
Ya benim aklımdada brokoli karnabahar var acaba karnabahar kısırı mı yapsam oda çok güzel oluyomuş mercimek te joker olarak aklımda olsunAhum yeşil mercimek salatası harika oluyor . O olmaz dersen brokoli ve karnıbaharla karısık salatada güzel oluyor limonlu kırmızı biberli.
Yok daaa bu hafta sonu sınavlarOoo gece kuşları bir bir damlıyo iyigeceler abla bitti demi sınavlar
Ahumm sabah kahvaltıya misafirim gelecek sonrasında sosyete pazarı yapıcazHadi hadi aynen devam yarında iyi bir spor bekliyorum senden bende inşallah güne gitmeden yaparım hemencecik
Giyecekte hiç bileyim kalmadı bide o derdim var sabah offf
O kısırı banuş yapar tarifini ona sorYa benim aklımdada brokoli karnabahar var acaba karnabahar kısırı mı yapsam oda çok güzel oluyomuş mercimek te joker olarak aklımda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?