Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay kelebekolacam doktorcuğum şu incir uyutmasını bize öğrettin ya harikasın sanki yerken aşure yiyormuşum gibi hissettim kesinlikle tatlı krizlerimde yapacağım bide bişey sorcam ben şimdi bi kase yaptım ya benim incir de sıpalarım gibi zor uyudu yerken de böyle suyu ayrıldı yoğurt suyu gibi sizinkilerde öyle oldumu yoksa ben az yaptığım için bide inciri çok ıslatmadığım içinmi öyle oldu acaba

Ahu060812 evet canım iyi geldi o kadar hareket Sağol tatlım hepimize maşallah
Ausencia kaptanım 8 gibi falan yedim geç değildi evet tatlım bugün genelimiz birseyler aşırmış dolaptan belli ki artılar da püfff diye gidiyor +300 kaldı yarına eksi bile görebilirim kim bilir

Yalnız şu kk nın saati bi saat geriye kafam karışıyor bi baktım 2 bildirim geldi kaptanımdan saat 23:11 yazıyor tele bakıyorum 00:11 sonra anladım
Neyse yarın gün var herkes bi şey yapıp götürüyor arkadaş nohut salatası yapıyo bende salata yapacam diyet için kızlar dedim dakka bir gol bir..günde diyet mi olur Ahu diyen oldu bende olur olur dedim hiç yiyemem
Nasıl bi salata yapayım arkadaşlar var mı öneri

***7.TAKIM 500. ETAP***

Betulina(78.7///%)
saydin78(63.7///%)
tuba52(87.8///%)
roxen2303(59.6///%)
masumm(72.3///%)
DelyDoly(89///%)
Ahu060812(85.6///%)
kelebekolacam(77.3///%)
Sekercikiz(66.4///%)
fatmanurkaya (110.4///%)
ada81 (75///%)
mimu88 (79.8///% )

7. Takım Ortalaması %

Bu Cuma mevcut listemiz . Hatırlamakta fayda var .

500. etap itibarıyla izinli üyeler @Dersaadet_ ve Davina nın dönüş süresi başlamıştır , verdikleri kiloya da bakılarak bu hafta itibarıyla listeye girebilirler .

500. etapta yeni üye girişi de @Sherrysherrylady için olası . Onun da verdiği kilo bu hafta ki olası dereceyi etkilemeyecek oranda ise , listede yeri alabilir.

Hadi hadi aynen devam yarında iyi bir spor bekliyorum senden bende inşallah güne gitmeden yaparım hemencecik
Giyecekte hiç bileyim kalmadı bide o derdim var sabah offf

Ahum yeşil mercimek salatası harika oluyor . O olmaz dersen brokoli ve karnıbaharla karısık salatada güzel oluyor limonlu kırmızı biberli .

Ahum yeşil mercimek salatası harika oluyor . O olmaz dersen brokoli ve karnıbaharla karısık salatada güzel oluyor limonlu kırmızı biberli .
Ya benim aklımdada brokoli karnabahar var acaba karnabahar kısırı mı yapsam oda çok güzel oluyomuş mercimek te joker olarak aklımda olsun

Hadi hadi aynen devam yarında iyi bir spor bekliyorum senden bende inşallah güne gitmeden yaparım hemencecik
Giyecekte hiç bileyim kalmadı bide o derdim var sabah offf
Ahumm sabah kahvaltıya misafirim gelecek sonrasında sosyete pazarı yapıcaz akşam üzeri umarım ki yapıcam sporumu evet yaa kuzum 44 bedenden sonra 42 ler de bol gelmeye başladı ben de kara kara düşünüyorum ne giyeceğim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…