Günaydınnnnnnnnn
2.5 saat lik uyku
Bombayımmmm bombaaa
Kahvaltı ... okul ... dişçi.....
Geleceğimmm sonra
Ausummm bomba gibisin depodan mı kullaniyon uykuyuuu
Ne kadar da güzel anlatmışsın ne kadarda güzel yazmışsın okurken duygulandım agliycaktim kendimi gördüm resmen yüreğine sağlık be guzelimHala uyumadım ...
Bir şeyler yazıp çizdim kendime not diye ...
Birazını burada da paylaşayım ...
Eski fotolara baktım ... 100 kiloyken de güldüğüm ... mutlu gözüktüğüm .80 ken de ...
Kendimi kandırmışım besbelli. Kadın fıtratı güzeli sever . Her tarafımdan yağ fışkırırken , bir beden dar giyip aklım sıra zayıf gözüktüğümü sanarken ... yaşımdan en az 10 yaş büyük dururken ... hiçte mutlu değildim bence .
38 senede 388 kez kilo vermeyi kafama koymuşumdur . Başarı sayımsa 3 ya da 4 ü geçmez .
Koruma ise 0.
Artık son dedim aus, hayatım boyunca yakın dostlarımla kilo,diyet,kilo,diyet... konuştum . Artık son .
Sabah 64.3 çıkmıştım . Kafaya koydum 58 i .
Ve sporu da ... Yarın yine spor salonu ile konuşmaya gideceğim . Çünkü hala sağımdan solumdan pırtlayan yağ birikintileri var .
Evet ... taktım . Fena taktım . Imrenerek baktığım vücudlardan biri olmak için tek engelim irademim zaafı . Onu da yendim , yeneceğim ...
Aramızda 100,90,80,70,60...her kiloda arkadaş var . Diyet kardeşlerim benim .
Sizlerin yeri cidden çok ayrı bende .
Eyvallah , yarışma...yüzdeler falan fişman ... ama hepsinden önce hepinizin beynime ve gönlüme kazılı bir hikayeniz var .
Beraber başaracağımıza inanıyorum ben .
Bu yaz bizim yazımız olacak .
Yeter ki inanalım . 100 kilo bir fotom vardı . Burdan bazı arkadaşlar gördü . Kendime neden bunu yapmışım hala aklım almıyor .
O foto her yerde karşımda masa üstü , buzdolabı , telefon ... sizde koyun . En şişko en bıngıl bıngıl yağlı fotonuzu .
Ayyy bu dolunay bende melankoli mi yaptı ne ?
Canım neyi çekerse ... hıhh tadını biliyorum ... seni çok kez yedim . Bu sefer yemeyeceğim ve ben kazanacağım diyorum .
Siz de öyle yapın .
Bir hedef koyun mutlaka kendinize .
Olacak ya .
Başarırız biz .
Betülüm ...
Saydınım ...
Tubam..
Masumum..
Roxenimm..
Delyim..
Ahum...
Kelebeğimm...
Sekercim...
Fatmacım..
Mimumm...
Ada`mm..
Saadetimm...
Sheryimm...
Davimm...
Verommm...
Day`immm..
Begümümmm...
Ceydam...
Aklıma gelmeyen varsa gecenin mağmurluğudur ... Burada bizimle olup , kilo derdine düşmüş herkes .... hepiniz ...
Lütfen başaracağınıza inanın .
Bazen sopa gösteriyorum , bazen cidden kızıyor ... bazen üzülüyorum .
Daha iyisi olabilir diye ... neden bunu yedi ? Neden böyle yaptı diye ?
Daha iyisi olabilir evet . En iyisi olabilir hatta .
Kilomuz kaderimiz değil .
Biraz daha yazarsammm William Walles a bağlayacağım
Ne derim ben hep ?
Zafer inananlarındır !
Zaferiniz daim olsun güzeller .
Seviyorum sizi
Not: 03:27... yarın zombi olacağım kesin
9 20 de diş randevum var .
Gelince görüşürüz ...
Bende ayniyim ya bugün yine uyuyamadım 4 te yatıp 6 da kalktim yineGünaydınnnnnnnnn
2.5 saat lik uyku
Bombayımmmm bombaaa
Kahvaltı ... okul ... dişçi.....
Geleceğimmm sonra
Bu yazdıgın mesajda hepimiz varız ausum . Bizimde bunları yaşadıgımız düşündüğümüz aşıkarHala uyumadım ...
Eski fotolara baktım ... 100 kiloyken de güldüğüm ... mutlu gözüktüğüm .80 ken de ...
Kendimi kandırmışım besbelli. Kadın fıtratı güzeli sever . Her tarafımdan yağ fışkırırken , bir beden dar giyip aklım sıra zayıf gözüktüğümü sanarken ... yaşımdan en az 10 yaş büyük dururken ... hiçte mutlu değildim bence .
38 senede 388 kez kilo vermeyi kafama koymuşumdur . Başarı sayımsa 3 ya da 4 ü geçmez .
Koruma ise 0.
Artık son dedim aus, hayatım boyunca yakın dostlarımla kilo,diyet,kilo,diyet... konuştum . Artık son .
Ve sporu da ... Yarın yine spor salonu ile konuşmaya gideceğim . Çünkü hala sağımdan solumdan pırtlayan yağ birikintileri var .
Evet ... taktım . Fena taktım . Imrenerek baktığım vücudlardan biri olmak için tek engelim irademim zaafı . Onu da yendim , yeneceğim ...
Eyvallah , yarışma...yüzdeler falan fişman ... ama hepsinden önce hepinizin beynime ve gönlüme kazılı bir hikayeniz var .
Yeter ki inanalım . 100 kilo bir fotom vardı . Burdan bazı arkadaşlar gördü . Kendime neden bunu yapmışım hala aklım almıyor .
O foto her yerde karşımda masa üstü , buzdolabı , telefon ... sizde koyun . En şişko en bıngıl bıngıl yağlı fotonuzu .
Canım neyi çekerse ... hıhh tadını biliyorum ... seni çok kez yedim . Bu sefer yemeyeceğim ve ben kazanacağım diyorum .
Siz de öyle yapın .
Olacak ya .
Başarırız biz .
Betülüm ...
Saydınım ...
Tubam..
Masumum..
Roxenimm..
Delyim..
Ahum...
Kelebeğimm...
Sekercim...
Fatmacım..
Mimumm...
Ada`mm..
Saadetimm...
Sheryimm...
Davimm...
Verommm...
Day`immm..
Begümümmm...
Ceydam...
Aklıma gelmeyen varsa gecenin mağmurluğudur ... Burada bizimle olup , kilo derdine düşmüş herkes .... hepiniz ...
Ne derim ben hep ?
Zafer inananlarındır !
Seviyorum sizi
Gelince görüşürüz ...
Canım kaptanım ya . Ne güzel de yazmışsın. Ben bu azim için. 100 kilo olmayı gormem ge re ki o galiba . Sabah 66.5 çıktım. 38 beden pantolonmla okula geldim. Motivasyon 0 yani. Kilo verme işi tamamen kafada bitirme işi ....Hala uyumadım ...
Koruma ise 0.
Siz de öyle yapın .
Olacak ya .
Başarırız biz .
Betülüm ...
Saydınım ...
Tubam..
Masumum..
Roxenimm..
Delyim..
Ahum...
Kelebeğimm...
Sekercim...
Fatmacım..
Mimumm...
Ada`mm..
Saadetimm...
Sheryimm...
Davimm...
Verommm...
Day`immm..
Begümümmm...
Ceydam...
Ne derim ben hep ?
Zafer inananlarındır !
Seviyorum sizi
Gelince görüşürüz ...
Evet hepimiz görek yaaa.Hee bu arada öncesi sonrası bana niye yok ausum ..
Daha delymlede görüşemedik şu yogunlugum bi geçsin
Evett vallah canim gorusmek isterimm benim için degerlisinizHee bu arada öncesi sonrası bana niye yok ausum ..
Daha delymlede görüşemedik şu yogunlugum bi geçsin
incirler yumuşamadığı veya süt biraz sıcak geldiği için olabilir.benim yaptıgım cok güzel kıvam tuttu.çok deneyimimde yok açıkcası.lakin incirleri kıydıktan sonra az sütle iyice yogurup kase diblerine paylaştırmak ve az miktarıylada kalan sütü mayalamak lzım.öyle olunca süper oluyor üst kısım muhallebi oluyor ki ben üst kısmı yedm.norma ölçüde yapınca bence kase başına 2 incirden fazla düşer buda diyete ters.Aykelebekolacam doktorcuğum şu incir uyutmasını bize öğrettin ya harikasın sanki yerken aşure yiyormuşum gibi hissettim kesinlikle tatlı krizlerimde yapacağım bide bişey sorcam ben şimdi bi kase yaptım ya benim incir de sıpalarım gibi zor uyudu yerken de böyle suyu ayrıldı yoğurt suyu gibi sizinkilerde öyle oldumu yoksa ben az yaptığım için bide inciri çok ıslatmadığım içinmi öyle oldu acaba
bence sen nohut salatasından da yeme.Yalnız şu kk nın saati bi saat geriye kafam karışıyor bi baktım 2 bildirim geldi kaptanımdan saat 23:11 yazıyor tele bakıyorum 00:11 sonra anladım
Neyse yarın gün var herkes bi şey yapıp götürüyor arkadaş nohut salatası yapıyo bende salata yapacam diyet için kızlar dedim dakka bir gol bir..günde diyet mi olur Ahu diyen oldu bende olur olur dedim hiç yiyemem
Nasıl bi salata yapayım arkadaşlar var mı öneri
evetttttt.çok eğlenceliydi çocukarla çok eğlendik.özellikle foto çekerken.birde şunu ekleyim bu tatlı taze iken güzel en fazla bi gün ömrü sonra bozulmasada ilk tadı olmuyor.Dokturum kız sendemi yarışmaya katılmıştın?
Bu şekil yapmamıştım incirleri ,deniycem.
canım kaptanım içim cız etmedi değil ben ne yapıyorum diye.oldu bi kere.Denemeyen kalmadı ... incir uyutması şovu yaşandı takımda .
Hele bu hafta,kiloları uyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?