Oh oh gelsin 40 bedenAhumm sabah kahvaltıya misafirim gelecek sonrasında sosyete pazarı yapıcazakşam üzeri umarım ki yapıcam sporumu evet yaa kuzum 44 bedenden sonra 42 ler de bol gelmeye başladı ben de kara kara düşünüyorum ne giyeceğim diye
Inşallah Aebenimm yaaa nasıl bekliyorum 4 gözleOh oh gelsin 40 beden
Ben bu hafta listedeyim hiç anlamam banane***7.TAKIM 500. ETAP***
Betulina(78.7///%)
saydin78(63.7///%)
tuba52(87.8///%)
roxen2303(59.6///%)
masumm(72.3///%)
DelyDoly(89///%)
Ahu060812(85.6///%)
kelebekolacam(77.3///%)
Sekercikiz(66.4///%)
fatmanurkaya (110.4///%)
ada81 (75///%)
mimu88 (79.8///% )
7. Takım Ortalaması %
Bu Cuma mevcut listemiz . Hatırlamakta fayda var .
500. etap itibarıyla izinli üyelerlittlecoffeedoc ve @Davina nın dönüş süresi başlamıştır , verdikleri kiloya da bakılarak bu hafta itibarıyla listeye girebilirler .
500. etapta yeni üye girişi deKedibochi için olası . Onun da verdiği kilo bu hafta ki olası dereceyi etkilemeyecek oranda ise , listede yeri alabilir.
Ben bu hafta listedeyim hiç anlamam banane
Dokturum kız sendemi yarışmaya katılmıştın?
Bu şekil yapmamıştım incirleri ,deniycem.
48 lerden 38 bedene düşmüş biri olaraktan anlatılmaz yaşanırrrrrr diyorumInşallah Aebenimm yaaa nasıl bekliyorum 4 gözle
Benim görümce bu hafta girdi de ordan karıştırdım o liseydiYok daaa bu hafta sonu sınavlar.
Hiç bu kader çalışmadıydım kalırsam bazı derslerden isyan edicem artık
Bende nohut salatasından dolayı karnabahar kısırı yapacamTel.e geçtim :))
Aebenim hoş geldin canım .
Ahu tatlım bence de yeşil mercimek çok harika .
Ama nohut salatası varmış bir de mercimek şişirir herkesi .
Karnabahar kısırı yapta alem diyet kısır görsün
Saydın tatlım 38 olmadan yollamammm
yap ablam bence tam diyetlik ben beğendimDokturum kız sendemi yarışmaya katılmıştın?
Bu şekil yapmamıştım incirleri ,deniycem.
Ihım ıhım o kadar masum değil ha bu incir tatlısı , çok serbest yemeyin efenim
Denemeyen kalmadı ... incir uyutması şovu yaşandı takımda .
Hele bu hafta,kiloları uyusun
Valla ben 2 kilo verdim bilemiyciimHe işte ona göre ye dolmanın yanında ekmekleriii
Izinden kilo alarak dönüşşş
Izinden sabit dönüş
Izinden takım ortalamasını düşürecek dönüşbu da aus kuralı
Hapinizi öpüp kaçıyorum
Yarın ve sonraki gün günüm varmış ya ,yine sınav öncesine denk geldi iki günümde.
Bahara doğru bunların hesabını fena ödüycem söz size
Ablam ben bi çay bardağı süt bir incir ve bi çay kaşığı balla yaptım bence hepsi ayrı ayrı masum ama birleşince bi kalleşlik yaparlarsa bilememIhım ıhım o kadar masum değil ha bu incir tatlısı , çok serbest yemeyin efenim.
Antepia27 ablam bu gece dükkanı kapatmaya gelmedin spor yaptın mı
Ay @kelebekolacam doktorcuğum şu incir uyutmasını bize öğrettin ya harikasın sanki yerken aşure yiyormuşum gibi hissettim kesinlikle tatlı krizlerimde yapacağım bide bişey sorcam ben şimdi bi kase yaptım ya benim incir de sıpalarım gibi zor uyudu yerken de böyle suyu ayrıldı yoğurt suyu gibi sizinkilerde öyle oldumu yoksa ben az yaptığım için bide inciri çok ıslatmadığım içinmi öyle oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?